嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿著牛仔短裙既時候,會好似女仔咁樣嗎?

大家穿著牛仔短裙既時候,會好似女仔咁樣嗎?

即係喺坐低著鞋著襪或者著高跟長boot既時候,都會好似女仔咁樣,繞起對腳嚟著,又或者半踎低身時,會合埋對腳咁呢?
' W! T1 ]4 H  I: N我會~
2 k& G; ~  B0 s. H/ n/ O& K9 Z. S* u
& y2 R$ g' `  w* V! R& Z+ o5 ][ 本帖最後由 ktkt1234 於 2010-6-23 22:40 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
最緊要都係睇落去靚女^^

會架
add我MSN啦大家

其實CD左之後,可以行為都做得女仔一點的話,我相信會靚D的!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-24 00:48 發表   
9 O7 S  c, N9 i3 g9 T# R其實CD左之後,可以行為都做得女仔一點的話,我相信會靚D的!
: p) r' l* f0 n+ E$ m. Q1 c4 W* {. u- ~4 J7 W- b
只要一女裝就咩行為都會女仔d
add我MSN啦大家

我覺得個post有d無聊,我覺得點著都係跟個人喜好= =
. x8 o. r, a2 i0 g# j5 T冇話分有幾女仔既= =

女裝過陣肯定要行為都女仔番噶嘛,其實女仔動作好柔軟,慣佐其實都幾自然流露噶嘛~

其實平時坐的時候,都會好自然地繞腳,根本已經習以為常~

我也喜歡跟女仔的坐法, 斯文
( R2 _: ~, C5 z( R0 c但有時我也會很free的, 唔一定繞腳或拍埋對腳,
& @# g' I% ]' m& }講真, 女仔都係怕走光俾男仔睇到先會坐到咁密實,
  T6 ~0 _2 e5 t% _- t' y( y當無男仔時, 佢地都會放鬆D, 不過男仔就多數無緣見到了
- [: N" O- s0 i1 b/ r所以當係自己一個著, 我都會咩動作都做下, 享受下客動姿態

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   / Q. V$ ]' b& [* D/ u0 _: ~

0 h3 R; s' k2 y) b  ~9 M
: j( k2 e* ?5 z: P# Q只要一女裝就咩行為都會女仔d
3 i  s& U* o" Z  t  u9 s絕對認同~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   8 J( X3 k: m3 M! x$ A  k9 Z6 Z
0 n8 x2 M: \1 w6 o3 J
0 S1 I" Q' a* {: k
$ V: l: _( g$ m% S! p

: p' O2 W/ C" o
2 p8 m/ {. u) _+ f& V% C如果係咁,即係話我唔夠Pro
我最鐘意著裙著絲襪

我會架, 總之係CD左之後就會

我會架都=]

cd左動作一定係似女仔架啦, 要斯文啊~~

就算唔係cd... 都會好似女仔咁樣,繞起對腳嚟!

繞起對腳

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   
! s- T+ m0 Q: i' g$ Q
0 O/ A# U3 @4 `  t# p6 Y( f/ \9 Q: y6 q) h
4 h. \0 L. c8 F! S
是d,只要一女裝就咩行為都會女仔d,
) B; d# F: X3 B6 ]% P4 v其實女裝也比較不能太大動作,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

不必刻意) k& o& F9 \. ~' s, o; Y
自然會繞腳

我都會呀...不過好少機會會有起身坐低...

CD左之後就一定會,