嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿著牛仔短裙既時候,會好似女仔咁樣嗎?

大家穿著牛仔短裙既時候,會好似女仔咁樣嗎?

即係喺坐低著鞋著襪或者著高跟長boot既時候,都會好似女仔咁樣,繞起對腳嚟著,又或者半踎低身時,會合埋對腳咁呢?" O5 p9 p% u+ R
我會~
* ]3 H8 S8 h6 f5 \" R  ]' i) N8 v% v; z; x/ K
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
最緊要都係睇落去靚女^^

會架
add我MSN啦大家

其實CD左之後,可以行為都做得女仔一點的話,我相信會靚D的!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-24 00:48 發表   ! V+ H! p+ d, |6 K0 C% p
其實CD左之後,可以行為都做得女仔一點的話,我相信會靚D的!
+ S2 R) T/ d; ^
4 [( {' A' x6 S/ X2 S
只要一女裝就咩行為都會女仔d
add我MSN啦大家

我覺得個post有d無聊,我覺得點著都係跟個人喜好= =) o. z9 i( J$ P, n8 J0 l# j
冇話分有幾女仔既= =

女裝過陣肯定要行為都女仔番噶嘛,其實女仔動作好柔軟,慣佐其實都幾自然流露噶嘛~

其實平時坐的時候,都會好自然地繞腳,根本已經習以為常~

我也喜歡跟女仔的坐法, 斯文
8 G# U* g# c9 g" F$ {$ `9 v但有時我也會很free的, 唔一定繞腳或拍埋對腳, * r2 O: |7 _) F$ v0 v0 A) |' a
講真, 女仔都係怕走光俾男仔睇到先會坐到咁密實,
1 U/ S$ u3 S8 y+ d當無男仔時, 佢地都會放鬆D, 不過男仔就多數無緣見到了
- w& c  S4 {, S所以當係自己一個著, 我都會咩動作都做下, 享受下客動姿態

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   % \- Y# s5 z' R0 r7 T! e/ x
+ S8 g1 `, \% W
6 _5 y5 r, O; z
& Q, A5 G: I  }) c1 s
絕對認同~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   : G8 Z( A+ {" n3 X; B& @
) C. P, `7 }6 M9 I6 _. A' Z  E
2 A+ N! v  s2 E1 A1 k
0 H( y! @5 F8 m
( I7 l( ]0 G/ L- |, u8 ?

3 ?. P2 t; y, B2 u如果係咁,即係話我唔夠Pro
我最鐘意著裙著絲襪

我會架, 總之係CD左之後就會

我會架都=]

cd左動作一定係似女仔架啦, 要斯文啊~~

就算唔係cd... 都會好似女仔咁樣,繞起對腳嚟!

繞起對腳

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   
% c7 A; }5 x8 x: A3 J4 V: P
1 I# h/ X1 \1 w4 H9 ]& u* `& S, {
( L" z1 P' T0 c是d,只要一女裝就咩行為都會女仔d,7 W: C. @# O4 ]
其實女裝也比較不能太大動作,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

不必刻意
" S) m% b7 c$ V: _) c; \自然會繞腳

我都會呀...不過好少機會會有起身坐低...

CD左之後就一定會,