嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿著牛仔短裙既時候,會好似女仔咁樣嗎?

大家穿著牛仔短裙既時候,會好似女仔咁樣嗎?

即係喺坐低著鞋著襪或者著高跟長boot既時候,都會好似女仔咁樣,繞起對腳嚟著,又或者半踎低身時,會合埋對腳咁呢?" A; E# t+ G/ k8 e4 d
我會~
# W' e; I+ b% J% T+ R1 [1 [8 h+ J) o( l8 M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
最緊要都係睇落去靚女^^

會架
add我MSN啦大家

其實CD左之後,可以行為都做得女仔一點的話,我相信會靚D的!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-24 00:48 發表   : i' n, K( p- A" T9 Y
其實CD左之後,可以行為都做得女仔一點的話,我相信會靚D的!
3 }- g" E5 G* {3 @1 Y, Q
$ m+ D) a4 K5 U) G+ ]# B2 H
只要一女裝就咩行為都會女仔d
add我MSN啦大家

我覺得個post有d無聊,我覺得點著都係跟個人喜好= =
8 x3 D+ w; Q$ t0 o+ Y冇話分有幾女仔既= =

女裝過陣肯定要行為都女仔番噶嘛,其實女仔動作好柔軟,慣佐其實都幾自然流露噶嘛~

其實平時坐的時候,都會好自然地繞腳,根本已經習以為常~

我也喜歡跟女仔的坐法, 斯文# K3 }0 u: R5 g
但有時我也會很free的, 唔一定繞腳或拍埋對腳, 9 g& D& M/ g% G  _5 k* x( X  u
講真, 女仔都係怕走光俾男仔睇到先會坐到咁密實,
( h0 i$ F: H/ r當無男仔時, 佢地都會放鬆D, 不過男仔就多數無緣見到了
9 N8 ^/ J2 T( {" {2 m4 z所以當係自己一個著, 我都會咩動作都做下, 享受下客動姿態

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   
9 @4 I% ~# H% t/ Z; S$ x: l5 L! j' u' Q) D- i
* X( f: R* W3 L) u# g
" _8 g# S) f4 T6 s3 D% ]: ~+ q
絕對認同~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   % k3 ?/ I4 s* h# ?

3 V* d- q+ o$ V. |& O$ H$ A
! D5 O; y, e6 ?& [0 v( G) s& u只要一女裝就咩行為都會女仔d
( A6 i0 C6 W( O' y" w+ N. W
  b2 y2 j5 I6 [
0 q: m+ S$ Z) J% V* W5 B( M8 M; ?3 z
如果係咁,即係話我唔夠Pro
我最鐘意著裙著絲襪

我會架, 總之係CD左之後就會

我會架都=]

cd左動作一定係似女仔架啦, 要斯文啊~~

就算唔係cd... 都會好似女仔咁樣,繞起對腳嚟!

繞起對腳

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   
4 B6 I& A3 S8 N3 W! G6 Z1 _1 |. ~8 Q
( I3 [  O( G9 w( t
6 K* E6 c9 I( g- L5 V
是d,只要一女裝就咩行為都會女仔d,
4 f, t; F  }4 c$ b. r# J其實女裝也比較不能太大動作,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

不必刻意
' V8 S4 _: ~( |2 n自然會繞腳

我都會呀...不過好少機會會有起身坐低...

CD左之後就一定會,