嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用戀戀金錢買到假髮?!!!

用戀戀金錢買到假髮?!!!

有著數有著數∼現在心儀回饋大家支持∼送出一個全新假髮∼供大家戀戀金錢去競投∼原價$150∼是黑色的∼只限香港會員,佐敦地鐵站交收,郵寄需另付現金給我∼請大家踴躍競投吧!7 u' T  I$ f! n3 r: t( C
連結在下面
* d: \/ p  \* w* \9 b(始終假髮價值蠻高,所以我設有最底價∼希望大家都能拍到吧∼)

- M. ^3 c0 Y( ~# p6 Q% p+ d0 |5 x( s7 g
http://www.hkcdtv.com/cd_bid.php?index=auction&aid=34
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
反應好像不大好

咁正? @@4 ?% r( e' S0 ?* f, g
but I haven't enough money...... T^T

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 18:15 發表   - b- K* i; |% |  O1 Q
咁正? @@
6 {. Y* `; U2 @! ibut I haven't enough money...... T^T
- V! [4 R1 H0 q1 F- L7 e其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~
% O5 j9 v# d" d( _, f; G4 B咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~
, }8 P# f% X% @妮妮出cd相吧

我可唔可以投架呢

相信大部份人都唔夠金錢bid

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 19:25 發表   
  O1 g$ j+ f8 j( x" Q1 n; L* x1 s' Z, T( V- e* S( m
其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~
, ]1 v" P+ {" |" H  `4 h咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~0 K6 N' Z( R* A: T1 w: e
妮妮出cd相吧
3 }" A) h7 z+ A$ `3 X2 h
1 Y& r) b7 f+ o
哈 原來係咁8 _# g+ S+ C( F! H
如果...Holland可以淘汰Brazil出局...; V  C9 i8 \; D4 I" m% n8 f' P
我就破例出新一輯cd相啦~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-30 20:42 發表   , `* k* |. {9 S, N5 t+ F& {4 g8 r5 T
相信大部份人都唔夠金錢bid
9 b9 a* I/ j: [" C( ~其實你都差不多夠了

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 20:33 發表   # E/ z; i/ {# W  S8 u+ v
我可唔可以投架呢
' A) T7 f. _( O' ~% m% Y' S這個麻~
4 q& y4 }5 ~; t我倒沒關係

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:56 發表   1 C9 y& b2 p6 M5 G4 A9 w% s' Y

' g8 J1 L1 n4 m$ k: U. E8 d  k其實你都差不多夠了
& l; c& O* _7 W. ^' g' @
# p& D! Z) Q6 c* k佢儲左兩年先有咁多: g; A+ O0 L3 G+ Z
要一次過用晒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:57 發表   
- y) s5 ]/ F) B9 K% n( R. `# @- f! v. J0 _& d  b+ H
這個麻~
& ~( ?  A+ F! b我倒沒關係
2 I: a. O  g5 ]+ ~. j6 @# O
7 q2 D; _1 N1 h都係唔好喇,免得會員以為作假

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 21:03 發表   / Y. B% T( ^5 K! W! L/ A
! [2 F  Y" e: O. t

F/ p, w. K8 z. A佢儲左兩年先有咁多& C# N3 A' n8 [& p: ^0 I' P
要一次過用晒
" C' W' f! Y4 `) i) j, b( ^1 s, \
可能係有d貴~( q: D% ~7 [+ F* C
但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000
5 Z, k: S# l, T7 ^0 [! O6 b: O呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢! t9 }4 o6 h* d0 e" U. o
其實應該差不多的了

其實心儀咁做真係幫到好多學生!
& H0 F$ }1 _: ]0 j起碼可以減輕佢地負擔!0 r5 }( F! J0 r" c) i6 s, ?
加油呀!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-30 23:58 發表   ' V3 ^  C. [0 Q7 j
其實心儀咁做真係幫到好多學生!
) f, ^# c8 p! w. l& p( o; D起碼可以減輕佢地負擔!
& U" a5 G9 h/ ~# r- A加油呀!
3 a( ?, {; l0 b
你都夠錢bid喎~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 21:17 發表   2 ]5 j+ B) e, e1 [1 K. j( {
9 C' o* K( Z( y  J2 u. P4 L
可能係有d貴~
* H9 y- \" s8 H但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000! I8 ]% D% g0 u, W
呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢, I9 `3 _1 B2 J2 B
其實應該差不多的了
" z( j0 k) c- R2 {3 M/ B* y/ u  I4 D6 q  Q
其實我就唔覺得貴o既
& j+ v8 c6 D& Q$ Y* C% v7 ]如果有心搵銀真係唔難) J  }0 o4 @. Q3 L3 ^9 ~2 m& e
係咁易發下d美女圖收下錢
% |9 d9 S) C* v7 R9 y3 G! T. V0 L唔洗一個月都已經可以過萬

要搵大家岩睇唔易啦...

好貴ar9 g4 b0 H2 R- U4 l
冇$買

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 20:49 發表   9 W9 F- S; _2 N! l$ H" z! p7 N

{/ f6 \' n* O6 V* D) ^
8 ]6 u+ z0 l. C: A0 m  c哈 原來係咁6 l7 M! _2 V( Q) K* f5 X7 Z0 Y
如果...Holland可以淘汰Brazil出局...
; i. m# j* f9 v6 s3 f5 [9 k! i我就破例出新一輯cd相啦~
" I. T  r1 w' r- Z; f/ i- B+ E  l1 S妮妮出相^^

好呀~有新相睇啦~

最近訪問的版塊