嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d
) Z6 h: x% Y- _% x例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種) R6 K  V% v1 `" Q! G$ g

9 V  \$ x! j3 j3 v* Z0 X/ T6 n' D. i4 A幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎
) c% E8 f1 l; |7 ?想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧
, g4 F1 H1 f8 l" u5 _( Z# Dyahoo以前見過人放. h; Q- Y  S9 O( E1 p: U7 f
呢d應該係航空公司內部先買到(我估)% V4 i6 N" M5 N
唔似校服入d校服舖頭先買到! q( w1 U" c  e
好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到
3 R# Q* r, y9 Z7 U- Z7 |" s" }8 {' d. V, a2 I6 n2 O$ |

1234567890* L7 E: l' S  m+ `- v& B5 ^2 E

1 B- }) u; H7 _/ p  l: f[ 本帖最後由 yyy333yyy999 於 2017-2-4 19:56 編輯 ]

個d好似話唔做就要交番出黎( x$ c/ P+ e# b. L
不過耐唔耐都有偷雞情況( V$ }" n1 A; e: q6 R, x, D* Z
不過放得出黎,你就一定預超貴
. z  y9 D/ B" N& v* V夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!
% X, P- z  _- w7 @( e8 z* z: J) q) ^/ m! }4 a: b
老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦- i8 z( H( a6 {% ~7 y$ o* |9 G4 p
覺得貴其實可以訂做一套丫
" r* H2 T$ F5 l不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..
" i, E3 `% e4 k0 X不過呢D
. b% A' E- _/ d, l1 L! g睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022: & T' N3 e& J0 q8 P2 H& d* [
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q2 G( Q3 r+ l, i
2 C/ D2 v, ]! p2 V4 D. o: Y) t& R
校服收藏者: 4 }; s  ^0 _4 j) E+ y
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....' b0 _% T" y+ {+ M' R
: d5 N' ?4 p' q$ T
wadee: ! y6 S) V& W1 j; G
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D3 D# O2 }( b8 T# D

+ c9 j, Q2 q0 M6 Z$ n心儀:$ l5 J) {( [% Q8 |' Y$ }+ {# I
我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.
0 O) z  x' Z. n6 a  T" N0 c# ^唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持
( z" n, [  p, Z; y  S+ ?6 I
$ J0 \+ X+ r/ Y% tJoe: ( u+ I: X( T" d( g# C3 H
真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊& x2 x# _3 z( `$ `. X* b
不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....  V2 I8 i3 }( u. y4 |
到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   ' C2 x/ F. F6 ~8 ?% V0 y
因為航空公司管得幾緊
8 z% M7 U, V6 D0 A不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....$ ~9 i/ T" |2 ]( i+ H; U" Z
到時有可能有人偷放....
) C# H( K7 Z9 ?2 b7 o邊間呢?可否pm我知嗎?  I; F3 T; G) p- [) t
正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   
0 O2 b( @3 u+ b0 p% \$ l4 D/ S' {yyy333yyy999 / Terry220022: : o+ s, A% c) n
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
& o, G' |0 v# e8 p( G1 G. n
. S6 `: \: q$ H校服收藏者:
' T4 c% m& S* L' j, {我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....: R- V$ E/ ]7 k8 m: O; s( U7 x
7 w+ z1 J! D# y9 J& t
wadee: * H+ D. g9 F( t7 }
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
% |* I# c9 E: C
8 `. y8 N8 x% m: o6 z' k& O; @- ^唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo
4 t( ]) i! |3 Q2 w. e. i/ c至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.
  ?8 |; C( J/ B9 g比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版
- P2 o$ {* Y# u6 t% F淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~' P3 ]; |- |- L
我都認為正版好大機會係內地製作7 f9 n8 m' y# I% \; G" j1 R& v
但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   " X3 U% ~% h' p
遇見高人呢~~~~/ c. ^% D; {  e. P8 \' t; F) \
我都認為正版好大機會係內地製作7 {6 |! T$ t6 ~7 s( \8 X- H# `! r7 N3 k
但係...... 好難分個賣家真假 orz
3 e  a* c+ h( B5 {$ R正版魚翅係made in local的
7 r" y) X+ X' ~, ?5 ~9 \# r  X& m淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版
4 i1 ]3 {6 g3 h' S難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.
9 z  z. m& ~9 p8 t2 O我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   
: {* o- V! l, |1 z呢件似真嗎?
7 P# H! F5 }9 y+ f( x0 }! K) F太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
9 B) q8 t. v7 \' z% a
0 m, T! h$ B: |: \1 F: L" y1 \( [3 c" U/ m太細,睇唔清
4 W$ _. k' o; ~2 H) b4 P
; ^6 x$ f, M8 [3 c$ Y3 h/ s3 S" u
小妹權限... 不能 upload 太大相...
" H3 e2 u( ~( G- e其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   ( a; V3 L- P& w; i$ |1 t

3 u* Y8 u3 x. N. [+ y. b太細,睇唔清
8 Z6 D) t: R1 g6 [- \# b4 |) t
: L. i. s7 H# [& m: T姐姐有冇相睇下呢?