嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d. [" P" f4 E* Z) r
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種
& `. O1 F6 j# J* V* ^
+ A2 {$ }9 X* ^7 D, t. c! U2 f3 K幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎+ E$ T$ h7 P7 E. O) F
想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧- L1 j# f# H8 V. |  l4 Z
yahoo以前見過人放
5 b. N: o+ J( o8 z4 j( ^呢d應該係航空公司內部先買到(我估)- u- N1 m7 ^# p) q) ]/ v- v
唔似校服入d校服舖頭先買到' @2 N8 Q" M( R# `& w! X
好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到
8 e% D! W* F. l, f: |7 h; [
4 T2 R0 [! }: Y( G' `5 ~' s, J[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-8 12:27 編輯 ]

, J2 A0 ^/ N7 c. q  ?2 @7 O
7 i$ h: f, s  B. Q  k* j[ 本帖最後由 yyy333yyy999 於 2017-2-4 19:56 編輯 ]

個d好似話唔做就要交番出黎
9 }  @7 I9 a9 J) q/ ]不過耐唔耐都有偷雞情況$ S! v  J  Y0 g
不過放得出黎,你就一定預超貴
  m0 j( B5 T0 R0 O* S夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!
4 e+ H6 q! x% L+ Z" s) d4 U/ F0 M5 l5 h7 W! ?# o4 K3 B, I
老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦( b- n: u: m( E9 B/ n
覺得貴其實可以訂做一套丫
- [4 x' }) {, j$ T5 P5 D不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..
  y- m0 Z! O- C1 E& `: j7 {不過呢D3 i% W  d, @/ Q9 t
睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022: / ?* m  G$ x$ A$ n8 x# j
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q- ~0 d/ B& w, `! c0 M$ M
, U8 I7 B) Z3 q/ A% M2 I
校服收藏者:
( }7 Y3 g! l9 L. g( Z我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
: \* _+ T5 _: x. [7 u7 |; v
. c& @2 D9 W( @* R" jwadee:
) T7 i3 I7 F- Z/ \2 X1 M. x例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D
9 W3 K- N4 K1 E  C) T
) g9 }8 L* w; P3 K* f3 i心儀:
) O- y1 n# d+ m7 A: j* a我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.0 K6 p# X- I1 ]" O( H+ }8 U7 C9 n
唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持6 `) y3 f5 w& O7 K; W5 ]
7 P6 E2 a4 O: J0 Y& U3 a+ d8 L
Joe:
: {! Y8 H. i2 v* G; u, u" u% g/ y真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊7 ^/ f# c, q( \* n0 t& Y
不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
7 n; v9 z, E5 N7 S3 A; l, o, Y0 E到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   1 u1 ?$ _" Z" F0 J* [9 G0 j9 W
因為航空公司管得幾緊
$ t% T2 D: N3 D* p8 x不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
% r& A. o; y7 c) B( s( k到時有可能有人偷放....
# g) b( c: ~, W" g$ f* u
邊間呢?可否pm我知嗎?. _; z2 i/ j2 B2 O8 i+ T
正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   
" j9 V$ v5 r. F9 tyyy333yyy999 / Terry220022:
4 T* a6 J) P; D, a留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
6 H  [# f. r! @# X& ^. V) p2 ?( F- D8 c* _
校服收藏者:
) Q  \4 e$ B- }我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....5 F' X0 }! Z! ~3 V6 Q* ~" }

1 O9 Y7 J* [9 Q" s$ Kwadee: 1 Z. d! Q9 e7 S- [: a+ Q
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
( D! v+ N9 S/ u! \9 w3 L, C% V
6 e4 Q( \  \( Q; n
唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo
5 `1 W0 l6 {' ]" \, O' ?- {至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.+ x$ o+ [% {- k
比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版
, u6 |: s  F' t淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~2 d/ O# T8 G1 B( S
我都認為正版好大機會係內地製作
9 X: o! i9 m' d. D( p但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   $ N( S  d# t1 T. V3 R
遇見高人呢~~~~
- e( T' [2 U5 K* G. |我都認為正版好大機會係內地製作9 U4 ?$ }9 ~" N: }' l3 o) e
但係...... 好難分個賣家真假 orz
7 P, j: r1 w, ~) a$ l
正版魚翅係made in local的
1 G. U- @& l9 l1 Z  O+ ^! {" e淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版- _2 P7 P: p6 U* [8 z( ?
難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.
1 W) u$ P3 k" f8 z我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   
6 a, u( w; Y3 f* @$ X! O呢件似真嗎?
0 p* G9 L0 }/ O- C1 g, S3 A$ I太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
" N  |8 w# L- X6 [8 ?
/ }' @3 K0 J5 Q) n: x. n8 R太細,睇唔清
# |  h2 m! v. ]: J; e) v% v
" f" F1 L6 j2 O; k小妹權限... 不能 upload 太大相...* B% |6 x8 g1 k7 }3 D
其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
6 a0 l7 o' S6 e7 @8 G8 T1 Y6 g+ `$ i  O" b
太細,睇唔清
1 X/ E! ~; @) I: ]5 M8 s
, h+ R# J( `4 s* J; c) Q2 j5 K. s姐姐有冇相睇下呢?