嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d
# U" P, i* {9 W3 ~7 q6 g- B- |例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種
# W; y0 `4 {2 _' u5 i. I% |% _+ K1 h' y' S; Z# |
幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎/ p+ h0 a( K- a8 q, u
想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧9 n# P- U# f0 t+ m/ B/ k
yahoo以前見過人放3 u1 O# _% H* H5 F/ ^" ]
呢d應該係航空公司內部先買到(我估)
; I1 e! n0 a1 K! O( W- `; |唔似校服入d校服舖頭先買到
( b4 O/ }7 S' H好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到
' U0 c- t% ]6 X0 Y8 C* M! i3 ^" ^
; b! ?/ ^& n, h" ]: V! W( T[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-8 12:27 編輯 ]

1234567890  U4 @: ^; U" A' `  R% @2 d4 \2 R

( T6 {% K! ]5 d0 j! v1 R[ 本帖最後由 yyy333yyy999 於 2017-2-4 19:56 編輯 ]

個d好似話唔做就要交番出黎
+ v& F! V4 W4 ~3 P! A不過耐唔耐都有偷雞情況7 F8 e) R3 [  N- B
不過放得出黎,你就一定預超貴" y2 }& \5 T2 p! k
夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!# V& J7 ^/ p1 {

( \9 w" Y& p0 ~( W% ~老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦" e( h% A3 B% t- ]& J' A7 {- ^
覺得貴其實可以訂做一套丫
4 ^* ]6 {/ Q3 {# w5 k不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾... O% M$ v# y* J4 y% T
不過呢D
/ s* V( ]) J, v; j1 x7 U3 b睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022: 9 b/ b  ?% g: j3 |- }
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q0 D3 k, m, Y0 X' i5 S- o# V) ~9 r

3 Z1 ]) R( m( X校服收藏者: " l2 ]/ u# n& b
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
5 G) \  r4 g$ H7 n! n' t( D  {% Q9 a5 Z; W0 O# [( C
wadee: : k+ ^) Y! P3 T
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D* e& Z* w4 `3 n0 N; g, o  g8 E3 F$ L

5 v$ n' T# E! V7 c% G心儀:/ h8 R2 `! y; ?% T
我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意., I" |3 u* V1 O
唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持
: Z$ r6 a: g) n; T. X# r, w, i9 }% J' b" I1 }; z, R
Joe: 9 x. f% R% ]% C3 H% G; t6 X
真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊
: C3 R  F4 n- f不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....- j9 Z( O) M  Z( s
到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   
! @2 F: h. I( F+ X% O9 o) W/ \+ S% I" k9 _因為航空公司管得幾緊5 M6 d, Y! [* B( o; l; A( h% [" l
不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服..../ W9 }$ A. z7 Y0 a; k
到時有可能有人偷放....
) b* U8 [: X6 P" h5 L3 I' o. N邊間呢?可否pm我知嗎?9 K8 I9 K& p- a7 c$ I' q6 ~/ J
正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   
2 a5 ?9 B& B, C" Pyyy333yyy999 / Terry220022:
* i- {( [1 s$ m, }留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q3 Q9 K2 V: x+ o$ L, ?" M

4 \% C& B* B0 x* ]校服收藏者:
  I4 p. l% n) |( B我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....; e* I7 H6 T% ^5 K% C
# N& X. l1 s* S/ J) \) Y
wadee: : K3 K8 M/ j; ^7 L  ^1 s! X
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
. l/ H8 w: _: _0 b, g. i1 ^0 K1 z
% j' b0 I( i) o4 j) P% v; |8 |
唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo
: S$ U/ [1 d6 [) ~1 o8 q至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.
: U- t7 ^$ N$ X5 F比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版
, l7 O5 c$ i+ V淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~
  N- R. ^( G3 F. d9 f我都認為正版好大機會係內地製作% c1 U% f5 M2 ~8 J( k- w5 Q
但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   
0 Q3 Y& R& l* q" i& g$ ]2 w遇見高人呢~~~~4 H2 y9 {: I3 e5 Z2 J
我都認為正版好大機會係內地製作7 R9 x2 A7 n, \3 R4 D
但係...... 好難分個賣家真假 orz
+ E( ?  u8 z# Q正版魚翅係made in local的
" L, E9 z. Z' l" `淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版. W+ s$ g6 g( |# f4 o9 ?
難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.
9 O4 J! B- ?- @- m我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   
7 O/ J7 [1 X9 }) h3 d3 n呢件似真嗎?
" F( p- m6 p* l4 T: O
太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   - N/ H) N! O' O( [/ L

+ J7 |+ j: B4 i0 e太細,睇唔清
: v8 C7 v1 \* w/ o) A$ P+ f) k1 \
" N+ E' c6 N, Y7 k! D& x
小妹權限... 不能 upload 太大相...# k. R! L- W# `+ _( J
其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   . j6 H7 l3 o6 Y$ O8 h2 u/ \

( b/ Q" d0 j9 a9 E5 k太細,睇唔清
3 a3 b# _, d! X& H" M
. h  a$ x" i. `9 g- l6 \* ~' z% n姐姐有冇相睇下呢?