嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d' ?4 Z# L6 b0 s: M6 [, B
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種7 ?1 O4 ~0 D- ~9 \% V& n
8 R- i  J: l6 a2 D
幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎
& f: O5 ]( p& E5 c想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧% M! H3 O# Q& d) w" D8 c
yahoo以前見過人放
6 L- y6 V/ [. I. I: _呢d應該係航空公司內部先買到(我估), _7 a# f6 @- ]$ }
唔似校服入d校服舖頭先買到
1 `+ T$ }. S) @: }" ?好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到, L% X. Z! R* f( `3 \9 I7 V" n

' _% y/ Y& B0 u7 g0 B: \[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-8 12:27 編輯 ]

12345678905 ]: F6 r. m  T
, F0 S' ^, Q1 J6 C% l

個d好似話唔做就要交番出黎
) b' b6 r0 n; _3 W) q$ L" \不過耐唔耐都有偷雞情況
! O9 X2 g: k/ y* l不過放得出黎,你就一定預超貴
: U  L% c* }+ w7 D夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!5 [- q8 w8 s5 K  t# v* @' I3 F
9 s# `6 s% Z2 z; h
老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦: R& p  h$ v) [1 r8 {9 @" _
覺得貴其實可以訂做一套丫
: F3 r# c. U+ Y不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..: Y+ w, Z- v0 @
不過呢D
$ S$ ?. @- o2 c8 A1 H/ Z睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022: 0 T' G5 F- G, g- s5 c2 M1 [
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
7 J9 O( i) f5 C7 A8 @! u$ w: F7 J8 {& ?. f* B% |, ]
校服收藏者:
' j4 }# }$ q) R我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
& J" w4 U  m- m6 w* `6 X. y; O# L! T2 ?4 f1 m: Z& K  P
wadee: : Q  r$ L, @% c3 w
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D0 c+ g) I  ^! T: Q
% @+ h/ T/ o# n. N
心儀:! x. J& l/ g- b( @3 s
我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.
7 s4 y9 z& B" q% E& F: k  n& L唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持
: C( i2 _3 a$ F6 C' }; }1 V$ p' ?- c2 ]2 B0 G9 K" B2 X
Joe: + z8 |: m- p+ W1 p: S1 Q- ~
真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊
- y0 t+ w8 n- k不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
# g% U# o. A; B到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   
2 H3 d" a$ g  ^0 X" E, g0 ?因為航空公司管得幾緊* c1 [1 E" \6 B
不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
% ^; o$ l, D! X: O" B* o8 K到時有可能有人偷放....
7 a1 C9 v! F5 f- [; S0 [* K
邊間呢?可否pm我知嗎?
, L' F7 U. }8 p正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   
1 b& K# d, P# V4 C& Xyyy333yyy999 / Terry220022: * u0 R/ |9 j" u" D/ ~! K+ }0 Y+ A
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
7 X( c# q" [; @- t% c2 |, J- R! \. M# z
校服收藏者:
1 d0 N1 q; {& H# y, X( K; x我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
, q5 i/ P" O4 U  S  {" B. W! t
8 R; t8 Q2 S% y' Twadee:
, ^2 ~2 C2 F# c/ a; t* z) z4 A例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
2 |& k; V8 w: d* n; ^/ J# b; U
5 |* x- e: o$ E0 {& L0 \唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo
( {& F7 p# W- `( U8 r至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左." z0 i7 {. ~0 j' N3 j( l
比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版
' O' s/ e- d2 n6 K1 u" E淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~: P; Y% v- l. P+ b% {; l  l
我都認為正版好大機會係內地製作( f9 W' j; Q' R; q; n
但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   & C. b. _) Z6 R2 {3 h2 @- D
遇見高人呢~~~~6 y) f/ W  N" t5 d7 q8 u
我都認為正版好大機會係內地製作
0 L1 H) G6 k' g  N  f但係...... 好難分個賣家真假 orz
- ^5 P. V) f+ B/ d2 y: V% e正版魚翅係made in local的9 l3 n4 [" n, o; b$ k4 r; X
淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版
% `* b4 }0 m" e0 g2 B難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.
/ S: ?5 g! g6 t" W, G4 i我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   
; F9 _7 @' E4 H) Z呢件似真嗎?
' O5 d- |' s0 `
太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
+ c9 C9 _* E3 A
, j/ u, h8 G. n, Z# `  V: D太細,睇唔清
1 J, \3 q. V4 r2 |+ F% v" F) W
; E8 F& f7 p% b小妹權限... 不能 upload 太大相...$ b3 a' ]5 e6 e: m
其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
% {: Y9 W. l* [& ]) {  c! X3 x6 h6 M: w0 Z* M) O( l
太細,睇唔清
7 A' r. f% K6 V
  Y6 v* B; s* U2 [$ T0 z
姐姐有冇相睇下呢?