嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d
; ~' X0 b- e# j, A( `! y: I) L# L例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種
1 D0 p5 Y/ L( m8 q9 y, w3 X, w
1 x8 u2 T; K' J. i) U8 H1 O幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎- R* @! X# l5 q/ ~3 W" r$ v8 R
想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧
7 ^5 d3 o0 N$ f; V0 [: Vyahoo以前見過人放
" E0 A4 ~9 l+ V; p; k+ y, \呢d應該係航空公司內部先買到(我估)4 G, F  Q$ |4 G  |& k% u
唔似校服入d校服舖頭先買到0 m( W) O: C/ ]/ }- v0 ], r
好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到
5 `$ E# }% G" `8 Z! B" h4 {3 c. u$ r3 y- O

12345678903 A9 u3 k# C& d2 U# l3 K& K

8 j7 K+ s/ D1 T) L4 Q[ 本帖最後由 yyy333yyy999 於 2017-2-4 19:56 編輯 ]

個d好似話唔做就要交番出黎8 F- s% ^, O2 F& j1 ]) m" H, B
不過耐唔耐都有偷雞情況
$ v$ y1 ?: }) R5 T  ?- @不過放得出黎,你就一定預超貴4 G* }1 n+ F, ~  a( h% ^$ g
夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!( T" L6 q8 c) ]7 X% a4 g
! T8 Y9 U  P$ a' w9 v0 a3 Z% I
老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦
1 _* H! [) A/ Y& m/ a4 h1 L覺得貴其實可以訂做一套丫& r: C$ |( }- ^/ O# \4 z
不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..9 a% B! L( y0 y& G
不過呢D
1 s. y  e8 j1 L, e5 ~5 X  @睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022: 4 ]$ S% E* M1 ?5 F5 h
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q; p0 H% c) k2 f& W0 F+ g1 S' ~% `1 l
4 j- C1 m  I, K; M6 S9 r  }6 w0 D# W
校服收藏者: ! D( f' D+ W, }  v; A
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD...... I6 E( f0 s: U$ [  y; k

; t/ T* A) H# V2 U3 P* u, vwadee: 5 E# h* k) l5 c1 q6 T9 @
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D0 i/ j. U4 D+ i8 s  u2 S
5 A  }( w- e/ y3 K" \3 J$ D8 ^
心儀:' |$ n% \4 L$ l0 U
我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.
% R% V. {7 U4 ~  D, u1 v* O唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持# i9 K! ~8 m& G6 Y* }5 j! U9 {9 e
5 i0 E  G7 O4 C4 j
Joe: & a, P; M: [5 M5 U% D0 L# M. B, S/ E. t
真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊* Q& a& f3 S1 z$ I5 @
不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服...." W. u1 w# U  {0 p; P5 r* U
到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   + i! I( B, E3 a, R0 o/ i  q
因為航空公司管得幾緊
1 E7 u$ r; s6 ^  `4 o8 D% R8 Q7 h不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....; s1 n4 A* ~$ E9 z1 d: G7 d
到時有可能有人偷放....
* V+ G+ \! q: W4 E9 M, i) j9 M
邊間呢?可否pm我知嗎?
% O5 }8 h5 _* O0 |正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   ! g- p/ P8 \. \
yyy333yyy999 / Terry220022: $ j7 n0 t: [: z  V; c1 H
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
+ D# Z2 O  u8 G( ^& W9 ]
4 r% a* z  V; n; |+ h3 k校服收藏者: : Z% ~# a; ~, Y
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
* y. G2 U% j0 A9 h
7 W, c/ E2 i& M) [wadee:
, I9 P/ H7 B4 }6 \例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
& z( a( u7 k$ Y) I, N$ F8 V
% S: [5 P: c8 K唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo* v, Z! y, C& S' ^: p7 E
至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.+ L! [' s( B) C5 @) D( r' j& O9 m9 I/ w  R
比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版+ Q: z/ D6 e* Z9 d" ]( w8 Y8 q$ g+ [
淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~
' R& |5 q7 C* s7 Q  T我都認為正版好大機會係內地製作, H1 n- k, m6 L( x4 [- w
但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   , ^$ R; x/ Z+ k9 W- m& n5 G2 F
遇見高人呢~~~~% P6 O& F6 w5 k
我都認為正版好大機會係內地製作
5 _) f- c4 Q% @& I# j8 a但係...... 好難分個賣家真假 orz
1 {$ _, Z% Z% K7 N! ~
正版魚翅係made in local的
1 R7 B* ~! b, ?2 w# ^淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版
' q, [& d7 z. x* p- z& ~& M9 f難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.. O; A1 a; M! i) \$ p3 s
我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表     u$ L7 d$ |1 D, e9 _0 }- v
呢件似真嗎?
4 P- P. U- x1 d. v, V太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
( P- E) p5 T# j) [. j1 w
  \- ]4 U; p% N9 p! l太細,睇唔清
) q, f3 B& b% O1 J, Y

) x- }7 J% K" l, L9 q小妹權限... 不能 upload 太大相...
) A* E0 E+ p2 R1 a# h! `其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   5 B  v- b# c; A1 e

+ a/ ^6 p+ \# w# K3 \  L7 p太細,睇唔清
4 g' ?4 C$ l: i
( n: z6 R+ [  ~% o
姐姐有冇相睇下呢?