嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d
) F; k. Y1 F! S9 R  ^例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種
4 G; b( U$ m/ l1 X% m# x+ S1 J' v6 k: K- d: \
幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎
" Z1 v  e6 \& C% ?想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧
' i  r# @! n4 Oyahoo以前見過人放
# ]$ A7 p6 Q9 q# N% B' s- J1 k呢d應該係航空公司內部先買到(我估)
0 R, `5 ^5 A* ^' j6 G& Y3 H" T- y7 v唔似校服入d校服舖頭先買到
) y9 X8 S4 f& R好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到7 u4 B" f% N9 A; o0 U4 q
9 U; _* K% ]6 v8 k, p) t$ v

2 b  h! ^2 ~' ^9 V6 L# D8 t7 D1 a  J+ \; P

個d好似話唔做就要交番出黎. i0 l. `. ~7 G3 F/ _# T
不過耐唔耐都有偷雞情況
& W% F9 z& W7 j6 C不過放得出黎,你就一定預超貴1 }( Q/ |$ S  e( C/ U- u" w
夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!; `' t$ e2 b# V# u

7 ]$ [; V! s" A5 i% V( D老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦6 j1 g# d/ f# l' }% E) e
覺得貴其實可以訂做一套丫8 x2 `7 U/ r5 r4 ?, V6 Q
不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..
! ?8 W; a. x: F9 D+ d4 y' a不過呢D
" ^: E- Q. n  i! i- H睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022: / c: n) t8 W. E
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
/ q  g( g" m  q9 }- ?
/ T5 y% l2 T" V* Y. T9 k* B) K; z校服收藏者:
; u/ e; l' a" Y+ y  h7 F* Y- {我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....! j5 y* I! B6 K/ C/ U
1 @" |* B! j& L
wadee: 1 Q' Y* m7 ~$ T' ~
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D
0 L$ k/ U/ X6 u+ e3 X) k
# D" U3 U. W) h& h. N, }# U心儀:
6 q- i  n. A; D2 Y$ i* F" P我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.
$ L' @. ]2 F3 D' i) B( j唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持8 m7 [& F+ q9 T
; b; O- C3 ?- Y& n
Joe: ' H2 r9 H' ?. _5 i# y
真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊
" y5 ^, n% ^; x7 D不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
8 F0 X- T2 {0 K8 J: y% C到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   
* D; f  L- s8 h) K  u' r! }因為航空公司管得幾緊
, B5 j& {7 |6 W, m  a. e9 ]# `) b' _不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
* m; b9 I% w4 a到時有可能有人偷放....
% V6 D8 q# q; y, l5 D! ~  S邊間呢?可否pm我知嗎?, A% C4 Y: G/ k1 j# w
正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   
7 m+ C" O; G. oyyy333yyy999 / Terry220022:
, a/ r+ A; X3 o% c留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q5 `# H, ~% L. h* |3 R: M
' V+ e9 F7 T9 U( W1 u' k
校服收藏者: % ]- o- Y; ?0 G' @* i
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
  S- v. G. k7 J: O
8 H* ^$ F: i* v& B5 W( f  E  mwadee:
1 f" e5 z& {" K$ a& M" W7 B( n( u例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
! J" j$ f  H. v: k  q7 F4 R& }. M' \1 t: o9 I# W8 s2 Q
唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo7 H3 v+ a. Z% C% V
至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.
! R/ U4 G$ `, b! U比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版
8 i+ A& _" F" K1 M/ M# F$ |+ J2 }% w淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~
4 H; h; G( u* }% W9 [& j1 s$ X! y我都認為正版好大機會係內地製作
( L/ Y- C( E& e7 C: ?# O7 _5 f但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   ' L( Q" i; P9 ^2 {5 r- [/ r6 v
遇見高人呢~~~~
; D4 H, {, M4 ]5 W) m我都認為正版好大機會係內地製作
* q9 T6 L1 v5 G# C但係...... 好難分個賣家真假 orz
  i, L* R  y4 H& B
正版魚翅係made in local的, V7 o7 `* V6 r& ^# R, i* V* H
淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版" }/ J+ x0 L8 Q( Q. G! p
難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.2 k" }# @. s" C- @5 @
我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   4 x- |4 ^5 r( {( b
呢件似真嗎?
- m0 V3 ^# N: x  U/ R3 O. ~
太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
/ G3 c! i9 c4 j- x5 _9 \. h# y  v: j& [8 \: O  q5 Y4 j
太細,睇唔清
$ V" W1 ]" O6 Y* h8 _
8 \9 k% q% E0 J" m小妹權限... 不能 upload 太大相...
9 d& L) ~8 g5 b3 N: `其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   9 z/ M/ J/ j0 I4 Z5 o1 r! _
: ?! b" Q. }: b4 M! a0 g; o
太細,睇唔清
+ v! ]3 C. a+ \( G% J: I+ y& W3 o( E
姐姐有冇相睇下呢?