嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d9 f/ n( J# F7 z: a' H: m
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種
  \  t0 y5 o. m- U
9 H$ `: M: n6 J( {3 m( G幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎% }8 j6 z$ |8 y7 u/ V. Z9 S
想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧
8 x3 U$ g% q* W6 W6 qyahoo以前見過人放* \' B/ I8 g2 D4 y8 P
呢d應該係航空公司內部先買到(我估)
: X2 M. n$ R5 V唔似校服入d校服舖頭先買到
6 E5 I! q' _# m3 c' X. P: O好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到
# `$ F% `' e- v- F' B6 o/ F5 I$ e/ n+ q/ ~

1234567890+ l3 r* W) I  U  r

: m5 Z  V) Z8 x% p5 I4 O[ 本帖最後由 yyy333yyy999 於 2017-2-4 19:56 編輯 ]

個d好似話唔做就要交番出黎
7 T& {+ e4 _7 A) U不過耐唔耐都有偷雞情況; m7 t/ B% c* o' ~. b4 T
不過放得出黎,你就一定預超貴
7 v- m$ s5 o% f# y夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!
3 K1 H0 I3 T6 {3 E" }( Y) s, H) s; o0 N6 g+ m
老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦
% Q, I0 I) i+ f: \0 v覺得貴其實可以訂做一套丫; f2 |# T- A  l
不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..
  Y" C% `: a2 }+ N不過呢D
: g$ G& i# d& K5 k( |( C睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022: , K' Q8 _  Y8 t% I5 z# K# h
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
; u& E# T0 Q3 |9 V
% ^/ E9 y/ D( ~% `  x" J0 F校服收藏者: / g- Q- ^- j, {3 \5 r
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
( E; R8 D4 V. ]1 B
9 M/ }7 \& Z1 c! F/ Mwadee: , Z( L, R, h. v1 V, `5 f
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D9 X( t4 N0 r6 C5 v
, ^( ?0 e9 s1 `
心儀:) u+ Z6 ~7 `6 p8 U. z
我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.: A: V, N1 U. u. `' H
唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持( P& b# s0 ^" Q1 h% C$ w& o7 |

1 Q6 |6 z$ H  t5 Z* jJoe:
& Q0 E) f7 M" Y& T, T& g真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊3 R) y6 S2 I: s. x  m, a5 H* d# H6 W
不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....$ i8 }9 e7 Y  U2 R( P' S$ H  u  C
到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   
/ r* G7 }$ ~& U: q- W0 Z因為航空公司管得幾緊
6 y5 W6 g' T- i3 ?不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....( g* ?/ c+ v1 y- K/ F8 d
到時有可能有人偷放....
; k5 \% q( {/ W! k% \: z邊間呢?可否pm我知嗎?
: W& _" ^1 r3 C& D! b正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   % I# v. c* B% f2 ]/ k2 Z' o
yyy333yyy999 / Terry220022:
8 f  k5 l# S5 q5 p% q7 N( a+ G留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
, W. |( s1 f! n; e+ |/ W) q1 n* R& c9 ^# j& S1 n
校服收藏者: 9 \5 d; v" p; r. W$ k7 I5 Q! d) r( l
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD...../ R* u9 J) B, l! T2 V
8 G1 J- ]. G, G* d
wadee:
7 p% R2 U& I) f例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
  L4 g0 B+ k4 p" z' T1 A
; Z# _4 V' g& i* i' T/ I唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo
& z- g6 g% F' X, H至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.& R" n% x7 V: d& U+ p! N" [( |3 w1 l
比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版8 r& G3 ?/ [* ^8 O6 z; Y
淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~2 V, V# `9 E8 W( \) B
我都認為正版好大機會係內地製作% P6 a( U  U3 l0 c
但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   
3 p) h4 L. m1 Z4 w3 Y遇見高人呢~~~~7 L: F. N0 R4 @2 T- |% [" ^- P
我都認為正版好大機會係內地製作3 e* Z8 L( m7 A2 g* H4 Q/ U( M
但係...... 好難分個賣家真假 orz
* P7 ]8 t5 Y2 r$ u! m0 R正版魚翅係made in local的
3 H/ ]) P; h5 g) V淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版  e. d/ g* Y+ e7 `5 `% D
難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.$ f$ v$ u8 T. @. k% r2 p" f/ E* F
我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   4 z, O4 }# Z' {7 q5 P7 c
呢件似真嗎?
. D- ]6 Z; l, s' t& Y. k/ `+ g: w
太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
5 i0 f4 u; S$ K# y' G$ z, B( X9 n' \+ y* @0 m% G( [0 D' i' z' L
太細,睇唔清
: F) d$ Q9 U; [. W( s
1 a0 s) \% I$ y) }小妹權限... 不能 upload 太大相...5 i8 H& I1 q0 \. l$ e: Z
其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   / x/ f! s6 b) C% R
9 ]' f- j' t+ |5 A3 [. V& A2 J4 g
太細,睇唔清
% Y" U" n' |& f( d

2 r/ f1 `% ~# D2 @" m姐姐有冇相睇下呢?

最近訪問的版塊