嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d
* H9 K/ }; u$ z# V- `$ K7 s: \$ r例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種
3 Y% A2 ]- M+ S7 U2 J1 D$ J$ l/ J" J% B# _6 N7 B1 {
幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎3 g" s& O# r2 u/ |
想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧9 j8 d  k4 s$ I7 @) p4 x
yahoo以前見過人放# h4 o& [; _+ A
呢d應該係航空公司內部先買到(我估)
& l, p! h7 G, }; o: `唔似校服入d校服舖頭先買到4 f/ z3 E4 y1 F5 d9 C
好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到: F: q$ b( S8 z/ S) @
; z2 c* o2 l. E. E, W) ~2 Z

12345678901 j6 j" [/ K/ Y; D2 T

* }' X5 t# q3 \. Q6 S$ _[ 本帖最後由 yyy333yyy999 於 2017-2-4 19:56 編輯 ]

個d好似話唔做就要交番出黎
6 r2 }$ r0 V9 P" ?- [不過耐唔耐都有偷雞情況# p, q1 x  _/ i
不過放得出黎,你就一定預超貴
' `3 L- L1 l5 ]+ R7 n夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!
/ y6 s# k5 s" X: i! t2 d
8 k: L6 S* r1 b9 O0 n; F# b老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦
( ^" a& r  z' |4 B6 x4 t覺得貴其實可以訂做一套丫
0 z9 }) f9 H( w  L6 k不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..
7 F& ~6 P6 W7 ?不過呢D
2 Q4 a" P( n4 t睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022: : V+ |1 V7 n' r3 c: _6 o. S
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q. N3 p$ v5 T' }6 M; A

$ h" t& x! a( a% i% @& w校服收藏者: ) @5 r% x. |. b7 ~* s# X4 T0 f2 v
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....4 j. R+ X% k& x/ m  o/ ?& a2 b$ }7 T* X4 ~

) w( X2 J, h; N, `& kwadee:
/ I8 X7 H* Y( w/ B例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D2 B6 U; V# m9 P" _6 a$ [
6 B7 q( P6 ]* y7 s2 E% i* `
心儀:
1 x' p5 |0 B, q6 C6 Q) {; g4 H我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.# y% s& a0 z- }5 }
唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持9 @$ e1 l8 k2 q( k
$ B6 @& Z# [8 X6 l1 A, T
Joe: 5 L. G- z' R6 Y+ @" P% b# O. P) t
真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊
1 c# \' |6 g. r) ~1 r不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
+ v* L6 e- r! `6 M# J+ K, K到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   , H2 h% k( A8 K. o, B( @, `5 R
因為航空公司管得幾緊
$ J8 K; Z' f4 _. E4 w9 a8 G8 _" p6 |不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
, n% N. s3 K; y% m$ \, ~. G到時有可能有人偷放....
9 R1 ]  B- a' E. n1 {4 T6 m邊間呢?可否pm我知嗎?: i% r7 k, Z! N" o+ \
正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   
" o: l+ I' W( jyyy333yyy999 / Terry220022:
8 n! j$ b: o3 V& B/ W7 Y留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
, r3 O* A. Q& }( H$ f3 U/ z. d( H$ V& Y
校服收藏者:
1 E: j! k* O. Q7 j我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
9 q. c. x; x6 j( s8 e) A6 n% h) x
8 I) @# M' b4 p$ f# R% S5 I: Jwadee:
2 i, |2 g7 h6 ?% R' C例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
; I! r1 N8 b7 W# |$ V, l
5 i! J. i! g" D
唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo: Z% v7 l2 S9 U# o8 u  h  R
至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.
, g0 V& `, _1 H8 [1 E9 T  P5 d比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版. j" m1 Y- I' b4 f& K
淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~6 B' ~/ ^% C/ N* Y
我都認為正版好大機會係內地製作, Z2 c* y! \+ q( X7 _
但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   
) C  {0 A2 ~1 Z+ |3 P遇見高人呢~~~~
  j# v; o4 e( P3 q" D! U  s我都認為正版好大機會係內地製作
) t2 p3 @$ e' \0 E但係...... 好難分個賣家真假 orz
0 A2 ?# u: ^! q1 Q正版魚翅係made in local的# y% t  A5 I3 z& T" l+ k" B: V. i
淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版
% T. g& J, l; B$ p% o難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.
7 s; |4 f, O4 E5 G我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   3 E  F1 P6 |+ _. N3 Z3 l. f
呢件似真嗎?
+ M1 T. q+ L( s; j6 Y/ @" S0 `( ~# S
太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
- K& J& f! b1 l& T  ~1 `' r8 C* r# \# J& J* e/ a. Q4 c5 m
太細,睇唔清
& x/ B7 ^( {+ f, F1 @% e" Q; v
, H& m$ C. r& M2 e3 P
小妹權限... 不能 upload 太大相...
6 K7 {: k% Y1 f; T. _其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
5 d' H; E2 w6 Q. C6 t+ L  l- }6 y, E. W% N0 Z% j; \
太細,睇唔清
: }" j2 [2 G4 K4 R$ X) M( ]; F
. H# P; `- D. s! Q
姐姐有冇相睇下呢?