嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d
/ u( k' L+ O3 n0 Z8 r1 C例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種
5 {( G6 H$ B) d5 N" ], y& c6 _2 q4 K9 q* w- T
幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎! |: B, G+ ?* M% u( p# f: I
想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧" L! K" W6 Y* _/ r( X# i& K
yahoo以前見過人放8 A" X' J( P! h3 c) g' M0 k
呢d應該係航空公司內部先買到(我估)
0 ~  N9 S2 s3 _, i$ t% T1 r1 G唔似校服入d校服舖頭先買到
" x, n4 ~5 n: D. {/ {好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到* K' o2 T' _8 C$ r. D0 \9 m! A. }

0 W. P8 u+ p4 n$ \* q# r[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-8 12:27 編輯 ]

12345678905 `# n8 v2 d7 Z3 N2 Z$ H9 R
% _- P* j" y. \' A2 Q

個d好似話唔做就要交番出黎9 h/ B$ o$ Q$ x" x
不過耐唔耐都有偷雞情況# T; w% Q; o3 u3 V5 m. h5 c+ m' D- F
不過放得出黎,你就一定預超貴
8 v8 g% K/ t/ p# `( x: c5 q8 [0 s4 w夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!. d5 n- F' W: \. h
) V% a9 a0 L8 q7 H. G" w+ g
老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦
: S) r3 i' Z. ~覺得貴其實可以訂做一套丫
0 ^8 @, V2 ^& E8 d! w不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..; q& y  W# l8 Q$ E
不過呢D
. `6 F4 Y! N9 f+ b8 n睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022: $ d: F* k! ~4 u' c
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q+ i; a3 l9 ?+ Q' o, ^! A0 B7 X& \! r
3 b: n! o0 @9 |/ k9 l# R' A
校服收藏者: / Q  O- |( B! g3 C, k0 d
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....+ W; C3 S7 t5 x  t3 z7 {$ z
" C+ [0 q( |! i9 V# `3 ~, y
wadee:
! Z4 o7 V, g8 c8 A8 y* k* U例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D' B" l  W2 n% V
% q. M, P2 u% M9 z
心儀:5 x' ?/ g% H  j9 A( b* D; {
我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.
" [; j' m0 s3 D% n7 J, X% R: `唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持
* r# l; J' [% [# m1 r1 }
) R* t" n$ c7 o  h; k* WJoe: % h; H5 }: |* n  l+ h' O/ j, r: F
真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊
% ^9 W& E0 G3 N, Y不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
6 _+ G2 S1 D* z- r到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   
8 M* l$ W. e& j9 o' r) E因為航空公司管得幾緊
& m' H6 j' I1 q. i# r. C: C不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
1 t0 ^6 w* F/ W2 |0 T4 e到時有可能有人偷放....
6 M8 j  O" w% a2 R邊間呢?可否pm我知嗎?
' ?+ C6 o" x. U' s; P% k% B正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   
1 n' M; @; l! \5 a  R6 ^! r. y  Ryyy333yyy999 / Terry220022:
6 }# w+ i0 l3 p留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
& Y4 }. U$ L' a) O( X, _. o5 ~/ S( H
校服收藏者:
* w' j8 _/ O% ~1 G4 S' x我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....4 D4 P+ ~6 W) p- Z

" P' y. |: {+ H, q$ `0 o/ Xwadee: ; P$ e5 b! n& ~, _9 S3 l( B
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
  W+ l' w# C6 J6 ~
" r1 `0 i3 v2 J% u' y. f唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo8 o: k4 e5 x) U5 z3 U
至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.! \7 ]& n4 [9 {$ c% T
比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版. ?0 c! q1 `+ j: F0 l
淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~: y) X, ]9 c& B/ j/ R9 M8 ~: _
我都認為正版好大機會係內地製作* @* I% p/ R7 x  Z  H! o
但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   
4 t% l/ Q  L8 Q7 E7 c- I遇見高人呢~~~~
* }' e, S0 j, I; j我都認為正版好大機會係內地製作
5 Y% L: J5 Q' l$ f- g8 i, c但係...... 好難分個賣家真假 orz
& E* `0 M" i& r正版魚翅係made in local的
$ O! M; f- w* s+ o9 r淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版
: K' t3 y6 s7 D, Z難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理./ r) t  ?" N) n" M% v5 D: H3 {: X
我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   
  i+ _7 Z' {3 d$ b+ s呢件似真嗎?
9 Q( b- d3 b+ N% H/ N4 B7 ]太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   . S" i7 ~) x% T# P2 G
9 m' K4 @7 C, N' f7 ~# `
太細,睇唔清
, s: b7 U2 {& N
# C. ?  u* |2 }( N+ x0 p' X$ a7 `小妹權限... 不能 upload 太大相...
2 Y  S9 N' u6 G6 M3 }其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
% l2 C. @- P2 k7 o9 V% o3 m) S& O; q
太細,睇唔清
# K4 q1 I- E; s' v" s, o& B' L- H, [% T* S
姐姐有冇相睇下呢?