嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d9 \, n' j( U1 g# @/ g+ t% }
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種
9 ?5 A/ ]+ H+ o. {4 i" p4 H
- r/ ~4 N, p. O% @8 f. o幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎. p0 o# e$ B* v8 [/ I" k' g. i
想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧
  U) j5 D7 f3 k  }yahoo以前見過人放
; U+ B7 n) x0 H% ~/ r& O呢d應該係航空公司內部先買到(我估)
0 n- z& _( H/ N  i7 h唔似校服入d校服舖頭先買到
6 O. c7 `- w& ]5 }/ x5 `. H好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到
9 K" A" ~- m2 c$ f( I) m5 d+ R: D/ Q% g+ j

1234567890# c8 l3 I2 N5 M3 D
* o; K, n- y5 Z0 n* O3 y

個d好似話唔做就要交番出黎% j  }2 Z* j4 I$ E- z$ Y0 w
不過耐唔耐都有偷雞情況
* |7 ^7 p& e+ W  q4 u  \( d4 n不過放得出黎,你就一定預超貴& O0 B8 f' E$ e7 U! H+ D0 Q
夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!, g! P9 w2 }4 Q

$ j1 R( A6 p/ ]* G6 o9 K老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦
1 o6 _+ m- p6 ?, Q/ v覺得貴其實可以訂做一套丫% L& ]7 A- p8 ]  u
不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..
  q( V8 o1 ~2 Z  u4 b# ^不過呢D
+ }# c1 S, @$ \4 {4 r" _6 }睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022: . U9 I- D3 |# ?- {8 l
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
# o# q) o% }8 p# w5 a: G* _, R( n1 w) U9 U+ |1 N1 c) o1 |
校服收藏者: % ~/ ~/ h9 O. c
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....# S9 o+ u3 \6 w; ~: P3 h7 b
( u! Y# p( C- q2 w
wadee: 9 h$ o7 J4 W/ `* l0 s
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D
: T2 N% u! y; k( i, L5 C# K3 x( o, {, [7 `( c; y; i
心儀:
5 a( S1 a& G$ X我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.
9 i( V( W* }$ J. P1 f8 w1 g6 S唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持0 n4 j" M) }/ U" i. _

) f0 L3 [3 K" n: b" cJoe: # D+ u# H6 Q. m) D1 e# U
真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊, x& Y  v% u/ k* G
不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
+ J! y, Z' g. o% N到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   ( \0 i# n% s2 b
因為航空公司管得幾緊7 A* y. a2 m, _5 d' b* n
不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
0 e1 h+ l' O; l3 n到時有可能有人偷放....
0 x4 k) U" u# P2 C5 s# M邊間呢?可否pm我知嗎?
" {- D+ H$ Y" Y5 `# q正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   2 F  q; P1 c, k' }0 L+ z5 U, Q
yyy333yyy999 / Terry220022:
4 ]1 M1 \" Z. r+ T/ B  f留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
# p/ Q7 O% u* C7 V( A0 e
  \2 B: W8 m0 k4 V3 C! U校服收藏者:
- I7 p2 }5 Q# n我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
* r' K3 S0 p. l4 k! w% e
  K; I9 [, @/ {- D' v- _. r4 swadee:
1 x, z& W. ~7 f, D, f例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
& Q  U3 X0 _5 }" w* ?  k

4 r. E" c0 T( T3 y7 o唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo& l- w; o/ W( h$ y) K( x6 p
至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.8 j- {& B+ Q6 k: S* f- O4 a8 y
比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版
% f6 q6 L: W5 ?( B: ^淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~! {" e# {, n5 H4 A6 y- r  K! h6 T( e
我都認為正版好大機會係內地製作$ i2 e7 w7 H+ f3 E$ f2 S
但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   
4 c7 j# I( D1 S遇見高人呢~~~~
$ @& b' M& N- }1 F- n1 C我都認為正版好大機會係內地製作
0 d2 u4 ]- U5 R2 C8 w' Z但係...... 好難分個賣家真假 orz
; z- ^( {1 {+ C+ m' k) \正版魚翅係made in local的
  P  z- \4 A" r2 U, r  I淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版
* ]2 b9 d( i% i- K6 i4 [- u難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.
1 ]: o* B5 C7 |. L6 e我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   
, B7 `/ Q2 w0 r: H, J呢件似真嗎?
9 ^: b5 X2 c+ I  ?8 _2 k2 L9 t太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   6 X: l( J0 J" T* J: e6 i. Z
% e2 Q! B& E8 l; a! Q
太細,睇唔清
! W, {: {9 X+ \9 T$ K0 i- X
4 p7 ?  P6 X- Y( e1 D& e小妹權限... 不能 upload 太大相...
# i- F4 u. x  H# x+ |/ W: [9 {+ Q其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
7 A& K2 C8 C4 Y/ f0 D
1 M) d! Y" Q2 D% }% Z' `太細,睇唔清
) U. W% s1 `$ V; j( x! o
& f. d1 x" M! K7 E9 L- I姐姐有冇相睇下呢?