嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d
1 i  q7 r/ k7 ?例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種% w5 Q2 q6 d: K# B3 l; {

( U: M: V# i8 [- j幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎% X8 j: Z- N/ M0 h* y0 ?: |5 p. U
想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧* G8 r* j/ M; G6 |" T( s
yahoo以前見過人放' V! W+ R) v3 Y4 z; x0 N. G
呢d應該係航空公司內部先買到(我估)
' ^6 G9 _4 E" W0 j7 ~4 {) H唔似校服入d校服舖頭先買到! p( q3 W* k" q
好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到
# @5 @# ^6 W+ D! {3 g# E
8 {8 C' r. B* I& P0 r1 x& w* j[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-8 12:27 編輯 ]

% ~" T" R3 S/ F8 L
" Q+ n' \2 w9 X[ 本帖最後由 yyy333yyy999 於 2017-2-4 19:56 編輯 ]

個d好似話唔做就要交番出黎7 V0 e: d1 n, n  g) n
不過耐唔耐都有偷雞情況
: c& g  U) w  y% a不過放得出黎,你就一定預超貴/ X) N) m& R3 w5 V
夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!& Y9 o7 o7 p) }1 {! G( s  K7 `

) }* l+ d, E2 a5 v. W( b4 P老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦
% X, O' H+ F; N  k: P覺得貴其實可以訂做一套丫' O# x1 D% m) Y+ v5 K2 J
不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..& I$ E; ]3 `! M3 j1 x4 M' R
不過呢D7 g2 m$ l$ {; n
睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022:
3 ~; I* ~2 l7 d8 w留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q8 ?- t6 G* ^% P+ N

+ l0 O9 M0 B1 C4 ^9 k校服收藏者:
6 [$ Q+ \9 F" s& Z* c$ r$ p我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
9 ^; `1 j% `& w& p- W% _( W! z* _
4 j, ~* i; @% @wadee: 4 A$ t; J* @( l/ a
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D
% P- m0 ]- e; b! _, e) O/ x( z7 L$ M
心儀:
- Z0 j$ b( C! p0 x, w) G5 t' ]我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.7 _8 m7 A7 b- I- L6 G0 Y& ^" P
唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持; W4 I: c1 Q0 A  ]$ m2 S
) u$ G) [* Y/ @- T4 c
Joe: 3 r0 ?) [% {* S. w9 @) n. N
真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊9 V* {5 |( y9 l5 Y8 @5 b
不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
! L' q! z0 R" A2 q到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   
% r: u; l7 A3 O& O; E' ^& N1 R因為航空公司管得幾緊0 ^! _7 o; m5 l9 Y7 ~0 x
不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
$ ~2 L9 J: C" D到時有可能有人偷放....
3 _) U  J' N8 O& D4 H
邊間呢?可否pm我知嗎?
7 a" r4 A( c& Q5 v' ^2 \正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   
8 X; B0 t2 B! L: R' ?6 Syyy333yyy999 / Terry220022: : I& C# M& f) q% B0 A$ g0 O% q
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
+ Z' ~* N/ E- B/ v$ f- I$ e( \
校服收藏者: / ]2 l2 B0 V- n( h5 s/ O; X/ _
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....* ?# T2 X6 ~# ]4 C- L8 J1 }* I$ E
* I  x$ C% d7 w+ k
wadee:
8 O8 z$ ^5 v. q: v0 s例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
) P, [' P6 J" P2 g- A7 t2 {  L2 T6 r, c+ v% @) y9 l1 b# R* X
唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo
0 f# Z" q3 m+ M& A* E! ~至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.
1 F5 c7 E$ o, H  F8 h$ s( }比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版' u2 d9 S2 K4 @2 i
淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~
4 a! Q/ P* J* \" ?0 I& X+ {我都認為正版好大機會係內地製作1 n; s1 `4 J0 a& Z5 d
但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   
, t' m) T) q2 ^  {5 E遇見高人呢~~~~# T3 _8 R6 X' @  H8 w+ p. I4 M
我都認為正版好大機會係內地製作# H  b# F% i, B6 G; n
但係...... 好難分個賣家真假 orz
. D7 t* y! |1 z2 @
正版魚翅係made in local的5 x( x7 I5 ?8 b. e5 ?. `: z1 P
淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版3 m7 ~; F7 N0 ~8 j) K! n/ X7 `* U
難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.
9 x9 k7 S! o4 r2 f- m我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   ! B+ }' s! ~7 N3 a/ @6 Z
呢件似真嗎?
0 B6 \/ B6 M+ U( O* b太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
) N+ |! @: J$ g9 ~' L: F4 X* r0 ~
5 T, B  L+ _  W# P6 _' |太細,睇唔清
. [. P9 f& k2 N" V
/ c) }7 o2 S: |# Z) x0 U
小妹權限... 不能 upload 太大相...7 S8 k& k" O9 w4 @
其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   8 v# L# W% H2 q6 T" q4 w* |
/ c4 O- i( A# P
太細,睇唔清
2 G/ v6 _* {- z0 V/ E' M* n2 p8 k" ^4 X' s6 c7 e& ^" [
姐姐有冇相睇下呢?