嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d
+ D6 U: R7 Y4 J) \例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種
; l& l" I+ ?4 a& Q$ X% C( O! N) c
2 i) }9 u- h1 ~  r4 R' o2 a  B幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎
) J- Q- m3 H: j8 W+ Z  E想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧
3 \6 \, Y3 v! {( ^" w2 }! c0 Vyahoo以前見過人放
- `& k0 s  {0 y* T! X. i5 w呢d應該係航空公司內部先買到(我估)
8 I4 [% O+ v( r) |1 i0 n7 o7 S唔似校服入d校服舖頭先買到
, \/ C% v8 M, I: C% p0 P; |好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到& I% M- A  j( a  f- c8 a
+ b2 E  k5 b# F! t! h0 r$ G

; B0 o( ^& D+ x+ S2 o: ?# R/ p
1 K5 a% B9 ?4 B; J[ 本帖最後由 yyy333yyy999 於 2017-2-4 19:56 編輯 ]

個d好似話唔做就要交番出黎
  T2 f0 ^* [; Y5 @不過耐唔耐都有偷雞情況
1 X( U" |6 r2 p. W, O5 W# ]不過放得出黎,你就一定預超貴$ N$ t% i6 b6 h# y+ C
夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!
. i# d4 t0 E. U7 F( U9 \; {# X; w2 d4 H6 U& Y# z2 C
老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦
' {8 @- b$ r' W) M2 P覺得貴其實可以訂做一套丫' I. p9 A2 }# @- d
不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..
  C- h4 e. H0 E, R' z! ~不過呢D' L& V3 j" u2 ?8 o* P* ?4 U
睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022:
  o. Z( ?% ?4 L! M& R% M留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
# C" s4 J8 Y' c- Z  r; x" L; c! M1 I4 Q
校服收藏者:
' R, A! N, w8 y4 f: l# F我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
& {0 X% g. u5 ?' A0 {' Y
  |! k5 y, t/ Z% a; \wadee: ; a) K7 x. Z, l: C
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D% b. |: Y6 b+ ]  c
2 N! L  E; M  p" R4 w
心儀:# ^0 ]0 C; F7 T' S! h! M+ Y% J
我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.
, Y5 J3 b- x, f& D4 M唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持& Q# W) s5 ?+ w# h. o$ g

! h, x0 Z7 v$ Z! L; G& wJoe: 1 \6 w; K+ |4 X& x
真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊
& f2 B9 D" t6 F- z0 C4 |6 O不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
1 Y6 N( F# n* y到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   
! m$ b- c! _& R因為航空公司管得幾緊
: i  ?/ G; @& @8 }2 P7 U不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....! i& g2 e  I2 k
到時有可能有人偷放....
& X  k: f- w2 r6 _2 O; F1 i" [邊間呢?可否pm我知嗎?
9 \8 F# `* X% U) |2 Y  m正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   - {1 r, }7 g; y% z
yyy333yyy999 / Terry220022:
# P9 O( V  n( @% y: o0 F9 H5 o留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q" O6 W( M2 k2 Y8 `" e' u) K5 f
1 a" T( u3 V2 j7 b0 _) u: q
校服收藏者:
& T- ?9 W6 Z. ~3 u我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....
- V$ A( E1 ]) D  n" G
/ o& b: _# m' T# F; M0 lwadee: " {' ~. Q1 k, m- |
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
1 O& v2 [; f1 h/ W! _5 C, J0 N1 n2 r

! O3 s6 ^/ v8 i+ s1 F% T; K& u- H唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo
3 ~7 k/ ]4 O  X: F至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.
2 l6 B5 U% S1 K4 D比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版
+ G) Y1 \0 x. H2 f3 `# `* t- j淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~
0 ^# }3 [" h% q6 \; m1 b5 v- ~3 }我都認為正版好大機會係內地製作4 ]) E" M* o( r& k5 m
但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   0 A! L2 N) l  B( W! P
遇見高人呢~~~~: g5 |) d! K  d% `" R, ?% N/ E
我都認為正版好大機會係內地製作6 }* B" O! v) l1 u! b; j; b
但係...... 好難分個賣家真假 orz
! b: a) K2 c9 O) Y正版魚翅係made in local的( ]" e- X# f& ~- I' M. e  ]
淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版$ {' Y1 O# p5 K: R0 z
難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.
: o- g# a( u$ e& E2 ?我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   
0 M9 J4 K) p7 s; l呢件似真嗎?
+ n! I. V) F: |3 R( o太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
7 W0 v! @, n' G" N' h! _
" w2 V4 r5 U' [9 c  m/ p  h太細,睇唔清
0 T3 ~6 o, F; ]+ a# u
/ i' p( ]. T9 c小妹權限... 不能 upload 太大相...
* [1 l% ]: Z# g" J其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
  M. v$ Y. h" N0 f8 M# B# `  I6 e# l: j! n4 P0 d, d) z- I
太細,睇唔清
3 Q# u9 R/ Z, M( |
+ v/ W1 F. q: H  t* w- Y+ b; q
姐姐有冇相睇下呢?