嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意? 5 J& x! x- }  u' h8 K" I  W
可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc. E( p0 r2 y% s. g

: x3 @7 E7 m) M6 p4 f7 K9 _e...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,1 l  |1 T  b5 w5 j" |' ^
如果要cd才著其他女仔衫,! s& R  Z4 z- F& [. b' L
另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   
  T2 g7 k$ p: ]( Q" }$ R競技用既手槍
* N, x6 Y: }  @7 _
7 [' Z9 ^) |4 E& M, ?4 H
e? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   
( J) s3 U% u0 X5 g) j/ N! g  `0 |9 C0 k
/ L1 G2 Z& M* G6 |0 `7 r, H: J% Z( t, [
e? ipsc?!
, t" Z" `+ x( j5 c6 _( I

7 W8 v8 o* d6 g2 U; V: Z, P咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   ( m! G, |) N0 q8 r
我最喜歡旗袍及婚紗
4 [* K% C3 t/ B9 w* P" S' P- s婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   
3 z7 |- l6 Y* g: }  o# P當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
$ o( p0 n/ X. D2 G- a- X7 Z, K% Q: b
我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   ( C% G0 A; K" M- s$ b6 k; p
6 w" y* T7 s- s8 P1 x
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
( ?% S9 ?' d2 h' o9 e: F

: u% A+ A8 y! y2 p, D9 w( t( `& P# L& N; e) T
恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   2 v6 J# I0 \2 L2 e; N
呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
/ e: }' m6 L! I7 o4 u0 u. Q3 ], L& [( I& Y( ]' w
e...點解有咁多嘢ga?!
1 t- |7 W. B2 A$ n5 U
. n8 P" M# m$ x: @3 s* `
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??5 Y5 N, ?) X& L# E7 u
& H" ]$ S- h7 j+ ]7 s. `$ p
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
' x  ]' b4 G1 N我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   
5 Y4 R  K0 V$ d. i; u+ a
+ ~" q8 W3 u  @" {" I. a- `+ H. [* b. Y$ P1 }9 G
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??% b4 F, e0 Y* l% c0 }- f+ V
* V7 _& d( ]$ B; \, h1 ~! `
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
% j. h2 w- |  n9 U, k我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
! k" Z  V9 P; n: w' K8 F/ @8 X4 R) n0 N& s, l5 x( x) ~4 Z
講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~
! n9 U+ [. ^: v# c
& e8 c  b! l' \+ y* H: x$ `+ q! r眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~