嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意? , G$ O& x$ U- v
可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc, F' ?6 O4 R. A
8 w( E4 S0 j! E7 {7 Q
e...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,: ?* M0 \! V4 C) S# L
如果要cd才著其他女仔衫,# r$ D8 o$ \9 M3 w0 C
另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   ! ]+ G' g/ F2 H' C
競技用既手槍
. G- b0 \" t5 }. f
1 P- Y9 K, [* ~9 p  y4 G) g
e? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   & f' Q/ z1 ~: z  p+ J

$ o, Z; I3 P: p" d0 M8 c6 [; [+ n. B4 z
e? ipsc?!
( D/ r0 s& e( M) r. \% }" p- L1 ^$ C# g
咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   ! _2 ?; }' K$ E" J& E7 w* k) T
我最喜歡旗袍及婚紗
  E" U. a( |) Y# U婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   
' N1 n2 b8 j4 f) q: b9 z當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
' m; }  N. B6 E, ^6 H我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   4 K/ Q8 j0 e1 H& N

5 y' I/ P. O8 s: Z! }" C婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
! \7 O6 [! D5 i# n* F7 x

! \- q5 J+ R; ^0 n0 I. g. Q  a
' k( T* B. P1 p4 S5 V  h4 l" n恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表     @4 P/ i* B/ }2 R
呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
3 Z8 R9 b) g+ c( P9 p( l" B/ |
; Q/ y. N+ V0 F. ^9 U: Me...點解有咁多嘢ga?!
0 x- T* i6 {* Y- _5 h) g2 o
  o" g" y5 i; n, F5 U6 l5 p$ s# h' }0 |貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
/ |7 |+ V. ]! }4 _- u! q3 s+ m- m- u' ]0 W/ s5 ?6 n" b& C. P4 Y
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。5 b# j8 j5 z; y0 O9 d  f
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表     C( v$ H' n8 }

! Q+ l; c. A, T% ]- P# i$ r+ B4 X8 b8 }5 Z$ v+ t; V
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??9 z. y5 _, m$ C0 b! ~: k+ g, N# ^) D

# n$ ^5 D/ P* ^另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。* T- W; S& m+ ?
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
0 q7 u) S2 R% j/ j
# W7 V; E. D4 N  Y' H
講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~+ ?5 [  L, @6 i" w. [/ c+ h" F

$ M- V& C2 n. Z1 ^1 m: T眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~