嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意?
5 z" o5 E, A6 d% p( Y2 g; H可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
2 u9 k) I+ `( K( c7 ~1 @6 g9 W, _3 v: B0 d1 f' u8 N8 P
e...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,1 L( X( K" |" u% G
如果要cd才著其他女仔衫,1 D4 ?# `/ a9 j! b# D; a" c6 Q/ [
另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   
7 a+ S& R: x* e9 ?) t! G競技用既手槍
" ?) p+ K# w$ L, n, z5 D# W3 M) y; g5 [# ~' E$ ~
e? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   
! r/ \6 M5 {% L' J- B
: Z( I' _  `" r2 |2 \' }* C( T2 x5 K- w+ y
e? ipsc?!
1 v! ?5 g# n, n; v  E2 `

( r+ P0 k5 S% Y! e) p( g咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   
4 ?2 w" t6 T  S& }我最喜歡旗袍及婚紗
( t( J3 P. Z8 y1 R. p6 k) m4 {% M0 {婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   7 I* v2 z2 A, {9 e
當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
  }8 \6 j& `7 h我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   + L  N) t! ~4 R* n' [- }

9 [- d; ~( q0 |( Y4 V, M. C婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
* {  u( U' z- p  V: a( \
* v! U9 c; d5 t5 \+ c! Z

# m6 g4 D0 b$ e% u. x& K恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   6 @/ k# w; ~& Q
呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
. J/ f2 G5 G/ F9 }0 f6 h0 I0 N- d5 C/ d) T: z2 i/ C
e...點解有咁多嘢ga?!
0 u- v$ Q0 A9 M6 p  _+ \: J+ j/ X1 w- {* k5 {; ~! \
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??" s1 d9 q$ M6 o( O4 _

8 E' h& T4 H! C* b/ [另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。6 X! I/ ^) \) f3 l0 g$ ]/ J- m$ C: E
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   6 W1 D% U( _2 x9 I5 T

" [" `/ A7 _  _7 C$ H  d3 e9 y7 x" ~' I; f; i9 v' S/ ?
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??. m: C3 p, I/ G7 t4 [' D; i9 D
- P; B' ^) [- ~) j8 e' H! m( |& |# B
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
0 s+ ?9 Z  v9 ?6 g/ Z我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
% C6 e  `. v6 z
; ]+ T; D: H% v/ H
講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~# u0 ^: @' u% c2 |) B) |, c
+ ~' t% f7 A5 d9 u  d3 S
眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~