嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意? % L( v4 a6 [8 I0 [! t! G
可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc$ M; K  X8 ]. Q" z" H7 a
1 ^6 m: ^0 J8 s4 E
e...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,$ o' V  {, @8 I
如果要cd才著其他女仔衫,
' C- R6 }  D' \; x! I3 W, K另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   
9 u/ M* O+ h2 J/ x1 s4 F競技用既手槍
9 x4 `& k: D" U3 [+ c
7 H' Z: `8 V; M+ N# m( k8 r
e? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   # Z. e; y5 o3 r/ Z# n  Z

$ {2 l  n2 v# U/ t! h
8 ?# t  f! P3 c2 Ze? ipsc?!
! S( Q7 r; M$ F/ e/ R
, x. L$ C9 j+ X0 ?* J6 L- p
咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   ! [) Q1 y, g) G. Y' v9 A: y% F8 A
我最喜歡旗袍及婚紗
+ j0 X/ ?) H& t$ K4 w: F6 t
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   
: `, w1 x+ M3 k4 k; s$ C當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
$ H7 p8 Z# W3 F* m. [* t8 ]4 O- ~$ s我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   
) c& S! S& J$ c8 i+ T- s9 ?$ ?, x+ \) |# N
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
$ u$ l& W: p% ~2 @% U0 F6 K
: [' k# |9 E1 X. B% t  F
: ]. f3 e$ K7 ]! n
恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   
, j  |& n5 C1 M9 w呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc) K/ ^( r1 I, ^, h0 U# X# X

0 o  ?4 t1 V) Ne...點解有咁多嘢ga?!
0 g1 @% A( d( i- P. n5 u

% G( s% t) z# T( }. h( z/ n貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??; d! ?: A) O# q7 [& |$ ?

! S9 N8 J4 f" z6 p/ i另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。! z. s, Y: {' P$ v
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   + m$ J* t* L) Q. l* v, @

) c$ V& L9 M: m3 n) i2 P
+ T! o8 h$ G& G& C9 f貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??3 Q9 _; ]3 Y) B/ s) i9 Q/ ?  e
* g- D+ Q7 Q7 U
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。) z' |& o+ ~  W4 |0 }4 Z3 s
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
( Y8 q2 p9 z, Y2 M# \( r/ j& J

3 |; ^$ T" Q1 T0 z講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~
7 \' q& ~( [/ ^/ v6 F3 M/ P5 A2 M1 o" b& k- t
眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~