嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意? # g( K$ D  H, ~
可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
3 c! u+ m, u1 V8 A6 `+ H+ d
- `" i' K& ]6 Ae...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,+ I( l- t2 t! {; x* P0 g
如果要cd才著其他女仔衫,
: i! N) `& j2 W* J5 M另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   
" i0 p9 U7 h# H. z) c' K% U競技用既手槍
. A5 [0 U* f+ L( {3 s: C. {6 N% n9 f) F, _; C5 u; T4 s
e? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   
  l- L9 M. X; q5 h9 {! ~8 B1 T! F9 M5 _: m( W* w; M$ g

; j1 w, d: U2 n( Ke? ipsc?!
- D" V6 W0 M, I& c# l8 G% e

% W+ {5 S# P% H. J+ ^咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   . T, I5 L0 d$ z0 r( z! ?: s
我最喜歡旗袍及婚紗
8 d9 ?3 z& Z) T+ s- h4 _/ b7 [婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   0 z7 l; M9 |. R# S: B+ v
當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
$ ?1 C5 E  x0 d, S( @2 i我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   
9 J3 y: {/ {& i: m: N0 u% n3 h; w; f( F: n
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
/ i9 \5 m& m" d- r! j) G0 O! x9 E, P" `$ T8 {, J

7 Y# o! W: c. }2 H7 i恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   
1 p0 z" V+ n9 r7 O  k* F呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc7 B" j  q* ^/ ?8 H4 g  i

) x* `5 h* }. A7 ]e...點解有咁多嘢ga?!
  e/ u7 a( }, K) T6 X

+ h# P/ M, u$ O  D貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
7 m- k1 g- u0 t4 M! J3 l3 S# W- d, l8 ]/ d8 S8 p
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。' n) e) g+ K1 K* e& u$ T4 a
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   7 Z/ y1 Y- `+ p7 K& |) P) Q, T
/ }8 T5 T; v+ C/ w

9 q% l* U* f; z& g) M+ H$ f貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??& f* f- V- P* @4 ?! q+ n0 l
! g# [1 _' v8 t0 |+ `
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。. N1 i5 P+ W& G. ?
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
9 o0 l; W2 M* s  @7 l
, E5 h/ h* m; X7 y
講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~' I9 x1 G% f5 D* [4 E
, i% E+ B! y) r
眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~