嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意?
5 w) p$ D& m2 Q4 t7 P+ d$ V: p7 ?可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc4 ~& |( f: d8 o+ s& ?7 A
, _: z/ n) G2 z, h. A
e...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,
* @# o7 W9 g8 I  H4 |如果要cd才著其他女仔衫,
. n! t. B* B# z' x, s" @另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   - a6 j4 @; @7 G: ?* G
競技用既手槍
8 u8 f# h/ F% E6 L# |( g+ ?2 w' c+ {0 Z) w$ E
e? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   
+ ]. }) L8 [- {2 O+ O1 F+ t' G& y: T! n

; j7 v( X0 z& C6 ie? ipsc?!
1 n' \0 S0 A4 q- l  r# L* C6 O( T( h# _# R) j+ p
咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   2 E/ x) |# c  p& N
我最喜歡旗袍及婚紗
% _' o2 H6 N$ `% }" T婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   & e& o2 l$ q1 P( B
當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
# K5 i9 n/ X  v, Y) Q# d# l我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   8 H/ @2 _- j0 D, D6 w9 K
0 q  W2 K2 O; f" Z' L, X
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
& t. l: p; V1 |5 l; ]8 H/ R+ ?- B/ j2 w

& `2 e# L! K2 g  f- t( k9 B" k恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   9 @7 l3 i. I: b- f( r* ^
呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
& A3 ^7 K+ B. k9 Y$ \
2 q( T* y* H! a% _5 X) te...點解有咁多嘢ga?!
" m$ b6 C6 k1 k  p( i
5 D* t+ j0 W7 i; n6 j3 c1 l: n9 Y
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
0 ]& K# ]# [; g! c/ d( ?
1 G1 b* X8 n# Q% b- s" D' j另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
% S- I& N4 K' l* r* y- R; l/ h* [我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   
7 D, T* L: j. [7 b) T& a
- t$ z7 i& {" Y* [: n; U2 Y2 c$ W% j' m  D- \
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
' h5 j* j6 _; q. u! ^% S4 p; L
* y1 k& C8 }8 q6 w另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
( n: Z. o% z7 v7 P4 ^1 F6 O2 L1 Z3 j我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
. G* o5 d8 Y+ q# J. t$ v- y

- _  F5 q& j3 h* X/ P" h! e$ }講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~
" n) H, F5 }; K0 k# ^$ m3 C; I; R5 g5 w& }$ h2 g0 {' C
眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~