嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 昨天有個姊妹提供瘦腿方法

昨天有個姊妹提供瘦腿方法

各位姊妹,有無小腿粗大煩惱,我就有啦,真係好慘,特別係您想著絲襪既時候小腿因為脂肪,水腫同靜脈曲張既壓力既肉球搞到勁唔靚兼無線條,
* f8 ?6 {; g4 J( P( E3 N6 L( U) b: x% M2 e( w
除左床上踏單車方法,仲可以有以下方法,如果之前有人發表過既唔好意思,我唔係呃post,
6 j8 R4 H7 @( h) Z9 `9 h( {/ c* O3 v4 j
1.先坐下,用腳抬起似寫字咁由1至20(阿拉伯數字,唔係大寫)先好放地,左右各做一次,晚晚做,會更有效果
  A4 ?2 G" D. c. N
0 A: K- v1 D. t# N2.如可以用熱毛巾令腳神經鬆弛,減少靜脈曲張3 U0 S! B+ }5 e9 }  x, `
8 L) I7 i5 i& \2 m& z/ {' _5 y
3.用轆轆同小腿做下按摩- c6 F9 v* q1 B

2 I+ U% u# N/ V: P# o+ F+ m如果有其他更多既方法,我會毫無保留同大家透露,many thanks for yours and free to add me for advise about anything
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝妳的資訊啊, 小腿粗實在令人頭痛!

呢句唔好明* [- D: `+ S* r" l  R' M
用腳抬起似寫字咁由1至20(阿拉伯數字,唔係大寫)

哈~~心儀,唔好意思,可能唔係太清楚,當妳如下圖坐下,把腳抬高像筆寫數字就ok啦
$ e: d) I& n/ F4 z5 A) t  x7 @

引用:
原帖由 trista 於 2010-7-15 00:32 發表   ( |$ Q6 [( r- g
多謝妳的資訊啊, 小腿粗實在令人頭痛!
% e% E" j6 I$ m9 q: H& C: S5 T8 C3 p+ i! s哈~您既背景曚左喎,唔好意思,我太細心d細節,唔好介意,不過您都幾靚

這樣做腿好像很酸柳,9 q; v. I' F& `$ v( ^
腿粗穿個長裙就看不到了啦~3 s$ V% @% H6 b
我是大腿粗,
; {9 K+ P5 ]& A* o) m& G另外我節食減肥了一個多月,皮帶瘦了一孔,但最近發現免疫力明顯下降,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-15 01:28 發表   : s  o! H2 o; L: F* }/ c* i0 j# k
哈~~心儀,唔好意思,可能唔係太清楚,當妳如下圖坐下,把腳抬高像筆寫數字就ok啦
( w6 i  x2 @- k) K! g3 R' q! D?ib_____D._9pTjhu
) c$ J4 S3 v$ E1 B$ R
你畫架@@?  A; I* E2 W/ t' n
好得意丫~
+ \$ E  c/ P2 n/ j% `咁我想問隻腳係唔係一直都保持伸直~
8 U2 [4 @% _, ~$ ~# }# g7 o: O定係吊住佢黎畫呢

多謝,始終有圖易解釋d,
8 H- N1 G2 @3 @( M+ L' H9 u1 q: H姊妹解釋係由1數字寫到至20,其實到10已經好累,不過持續做就維持愈來愈耐,記住唔如放低至您攰到無法再提起,唔好太勉強自己一定要做完,休息一下,下次再來,
" t7 P. b# q5 K& n4 d3 E8 n8 O6 v' l2 n
一起努力
" @' |$ D5 r1 o& X
; S4 x$ P6 ~$ h# t8 i+ C[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2010-7-15 02:23 編輯 ]

我都試下呢個新方法先,多謝晒呀∼

啱啱試跟你過方法試過, 做完之後小腿肌肉即刻覺得做咗運動, 等我keep住做睇下個效果會點先(雖然小妹對腳本新都唔粗)~thx8 E2 N2 |9 s8 Z" L+ C

# S, }9 G- b2 F$ j; O' p  v  {0 D[ 本帖最後由 Terry220022 於 2010-7-15 12:00 編輯 ]

很有心思!! 讓我也試試!!

不錯 喔!!

感謝大大提供~~
: G( S9 _- h% C0 {滿有幫助的~~

要坚持多久才有效果啊。。不知道自己还有救没。。

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-15 00:34 發表   
! X% Y) p* [9 n/ a7 Q1 H呢句唔好明
0 p% J+ p( Q# x/ i% o. n用腳抬起似寫字咁由1至20(阿拉伯數字,唔係大寫)
% v" {6 f" q8 K& K' x6 m
0 K% ?0 ^# b- b1 ^0 }! l4 x" O4 n9 N6 e1 B5 K1 m: Y9 d8 Z0 G
佢意思應該係話  平睡時, 把腳提起至L 型 , 再在L 型的動做下,寫數字 ,由1 ~ 20.

学习啦~~~~~~~~~~~~~~