嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yeah~終於都買左超短熱褲

Yeah~終於都買左超短熱褲

係baleno買左條加大碼既短褲
/ n' e& @4 Y' x+ Z' l好在勉強都仲著到
/ b. _  V% S' S5 g原來個感覺好正架, 包到實# b* \7 R6 @3 M6 d7 N
不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身" U4 E) z+ O# H7 C
所以入面唔可以著底底5 D( |( @( y8 a
唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?
3 Z3 q; k; U: i; @. S, t8 L5 |1 _6 W7 n8 _. D& S
不過同女仔比, 我始終都係有腳毛(雖然唔密)5 h' @- h9 q* H+ R+ v
見到d女仔著得咁靚都有d唔開心9 A5 D, S8 _+ O  E- V
  a" Y  c2 n  t" m2 `' [9 V
最後去左個秘密既地方著起嚟. Q* c+ j( {  S. G/ \
一個以前成日去cd既地方
5 B7 R# S2 I/ z9 j+ h由於今日係星期六所以無咩人去
% z, Z6 j2 L3 P所以今日真係好滿足
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係戥你開心~
: Z; D1 D  s. L( f# y* O4 S希望有機會著出黎影相跟大家分享一下啊!

唔得呀, 我對腳比較粗
; T8 r$ p6 t8 \5 l: q3 ^同埋同女仔比, 我d腳毛比較長
6 s3 u6 [/ }8 W9 K: K. \' x(可能因為我讀中學果時貪得意剃過d腳毛, 結果生出嚟果d比以前長左明顯左 )

公喜哂, 想做自己想做的事!!!

睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到

恭喜大大呢 我也想去買呢 只是沒機會呢

一般可以著到既~可能真系SIZE太細咯~
/ ]3 P7 m* h" l9 y; G. H  T腳毛可以剃下噶嘛~會好睇好多噶~

幾好喎,但係你有冇即場試試?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 01:05 發表   
  I1 E" U0 ~9 d! x7 A係baleno買左條加大碼既短褲: u# f+ b& T  g6 t# h
好在勉強都仲著到
8 L. Z! R9 A+ r原來個感覺好正架, 包到實* Q- [4 P" J+ P( }2 l
不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
; l) A- p; m% L2 U所以入面唔可以著底底) g2 I8 i9 p4 B. U) R" K
唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?8 Y+ `" P  x8 C( Z+ d
3 a( B' ]! z5 n9 F3 G
不過同女仔比, 我始終 ...
2 j5 K$ R+ X, Z# E+ O$ d5 \

8 v, V/ o9 g8 Z/ x" K; f女仔點都有著底底架6 W" }. B5 ?8 Y, g6 ^
我2個姐姐著既話都會著底底
做人要有包容、虛心

baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?

有冇圖睇下嫁-,-

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-18 05:18 發表   6 _: e9 \1 V$ g2 o9 Z( f) b
睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
* x5 k, P7 ?% U! Q7 b
& C+ U/ [! \3 ?睇嚟係我既問題啵

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-7-18 09:09 發表   8 l& y  k- a* F7 e. G- M# [
幾好喎,但係你有冇即場試試?
% U. T/ S1 [5 ^2 |8 r7 v' `; d- I% [7 X, v6 }8 X0 p8 M' d& h$ r* ~
點有可能啵, 話係想買俾人D sales妹妹先會幫你揀
0 @* |+ ?( x) j如果話自著就肯定俾人說三道四

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-7-18 12:58 發表   9 a1 \$ D( `2 r7 M8 `$ d3 ?* }$ k
baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
7 z: ?7 H6 q) ?# H& T" b

' w. m+ s3 E) C5 \) k. _* |8 u深藍色果款呀, 係我話買俾女友佢先幫我揀
( e. k) h1 G+ W) D個妹妹話藍色易襯衫, 我自己都覺

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-7-18 11:00 發表   
) r- ?- \/ i7 `4 `" H$ }( y
  t7 c( T  R1 n9 C
/ ~$ a9 A- G8 G0 m% I6 x女仔點都有著底底架
4 S3 H/ o- n: T9 y3 E! ^我2個姐姐著既話都會著底底
/ P; J& g# Z9 J& h1 L) j" r0 e9 Q
& C( x" K+ ?0 w; r: v7 B2 S) o我諗著女仔D底底都OK既" c  f+ a$ B2 e3 `( \
男仔D底底就肯定著得辛苦

小妹都買咗條超短牛仔裙呢~

其實有冇好地方介紹?6 _: D0 O- v# |. z
想買

會著t-back,不過同著唔著超短冇關係吧?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-18 21:22 發表   
: B8 q+ e# W5 ]5 F小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
2 {7 ~# |: B' w" m6 }0 n
- H4 N! s9 t) L5 U1 B* N' m
你係邊度買架?- b. ~. e" X% H8 k- n
唔知有無我呢個SIZE呢?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 21:05 發表   8 b( t2 F2 D) ~+ u/ C4 j2 d" R
# f" b' ]% n0 w1 ]

1 g8 h! V  Z+ o4 t( p- k; b我諗著女仔D底底都OK既
; p* d  I) [1 r" J* Y: w: c1 ?男仔D底底就肯定著得辛苦
; j2 q( ?0 |/ e$ V0 m3 e
, D: X- y' h" e  R睇質地...
做人要有包容、虛心