嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yeah~終於都買左超短熱褲

Yeah~終於都買左超短熱褲

係baleno買左條加大碼既短褲
* h0 w8 b" k# ]7 {* S好在勉強都仲著到- W7 ?5 p6 R7 v# L9 p; p
原來個感覺好正架, 包到實
' V2 h7 f; F4 J; v: M不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
9 N7 z' L( T# F* ]所以入面唔可以著底底; F5 [; P( L/ E8 M5 q3 N
唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?9 E4 i+ e: C% g$ X5 P: A

0 O( r$ [0 y5 e% z' ~- F# P% Y" m不過同女仔比, 我始終都係有腳毛(雖然唔密)$ K: N1 E0 B- k9 |- |
見到d女仔著得咁靚都有d唔開心% s( n8 n8 \) q6 E
  |% Z9 j# x* z3 q5 v# |+ ~4 U
最後去左個秘密既地方著起嚟9 n( v1 |; U1 ]8 r" }. w8 l
一個以前成日去cd既地方5 A0 T+ [+ g4 C4 ?8 D* [9 f
由於今日係星期六所以無咩人去
  W9 B' P" q( e: R2 I. A所以今日真係好滿足
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係戥你開心~
2 b5 G, Y* {) U: @: h8 I  O希望有機會著出黎影相跟大家分享一下啊!

唔得呀, 我對腳比較粗
% O4 U/ o4 K- [* N同埋同女仔比, 我d腳毛比較長2 K- r6 M9 n1 p7 a: D3 @) u, ]
(可能因為我讀中學果時貪得意剃過d腳毛, 結果生出嚟果d比以前長左明顯左 )

公喜哂, 想做自己想做的事!!!

睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到

恭喜大大呢 我也想去買呢 只是沒機會呢

一般可以著到既~可能真系SIZE太細咯~
, ^) \% r; F" L7 j3 [% P腳毛可以剃下噶嘛~會好睇好多噶~

幾好喎,但係你有冇即場試試?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 01:05 發表   $ u; c! |! s( S
係baleno買左條加大碼既短褲
  Z5 ?! V! R: i, l; i3 E好在勉強都仲著到
% l6 R  I& J; O2 Y* u6 N! ~原來個感覺好正架, 包到實
  V* D- U+ t8 e9 F) ?# k* E) s% \; Y不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
  E, d5 r1 i. y2 r% l6 q% ~所以入面唔可以著底底7 U2 L* y! s, d: O/ l, t" u/ c
唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?
3 ^2 Z, u8 C4 `7 J0 m+ J" x* |, i* j7 o( K) \$ _1 c1 a
不過同女仔比, 我始終 ...
& }8 g1 p. ?7 e7 h! X( ?, X; V" o$ P  i' @) b% x
女仔點都有著底底架
5 Y# h9 _) o" ~* A' ~  h% l! W- L$ \我2個姐姐著既話都會著底底
做人要有包容、虛心

baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?

有冇圖睇下嫁-,-

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-18 05:18 發表   ' i' b# h, _! y
睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
& ?. B- N2 A, r6 n/ y2 j, p5 _6 J" u. F# u' W; o
睇嚟係我既問題啵

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-7-18 09:09 發表   
6 a. F5 u- D, X. w) w/ M幾好喎,但係你有冇即場試試?
5 o7 K3 q" H0 _$ r. m6 v5 }  x
/ Y- j3 \6 H. j* v* s4 G; c點有可能啵, 話係想買俾人D sales妹妹先會幫你揀
8 h2 t5 D8 C1 t+ x* e如果話自著就肯定俾人說三道四

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-7-18 12:58 發表   6 d" n5 [: z  ~' H" s1 k' Q
baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
% G% `1 c+ ?4 z9 E0 O0 F1 i0 C8 R4 F9 N0 I$ M0 y( h
深藍色果款呀, 係我話買俾女友佢先幫我揀
& j$ z' s# _7 u/ M4 w5 J5 H; _, Q個妹妹話藍色易襯衫, 我自己都覺

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-7-18 11:00 發表   - O* U1 E' S1 f+ ~- L, z  N5 C

' e: S4 l/ X! d( A8 O# U' e* ?4 X+ ^4 \5 Z2 U+ u
女仔點都有著底底架6 u. d, P+ N& O" }
我2個姐姐著既話都會著底底
5 i% y; P7 ]; M. `

5 g6 G0 H$ j' V7 e, l我諗著女仔D底底都OK既
% D* c5 G: U/ ?2 P3 \/ P4 x! y3 D男仔D底底就肯定著得辛苦

小妹都買咗條超短牛仔裙呢~

其實有冇好地方介紹?
+ h/ {/ A: \% C, J, M: {( U  v想買

會著t-back,不過同著唔著超短冇關係吧?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-18 21:22 發表   % \5 c( Y' x! l1 m$ ^+ z) Z% y
小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
7 _  u8 O5 G( c1 m% L* u: J0 ?# P) j/ U6 d
你係邊度買架?1 C& p, m5 I  I3 W* T9 Y
唔知有無我呢個SIZE呢?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 21:05 發表   8 [  @2 ~2 N9 p- s( w/ [- P; Q

X0 w5 @5 t6 _/ I
: b6 G6 |# b. W. s* {7 a我諗著女仔D底底都OK既
/ U7 m0 F# ]* g7 z, O$ q0 x3 ^6 a男仔D底底就肯定著得辛苦
. u7 a$ a: A: I7 M3 R3 O; k2 k  U6 l" ?6 n7 e9 Y7 @  H
睇質地...
做人要有包容、虛心