嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yeah~終於都買左超短熱褲

Yeah~終於都買左超短熱褲

係baleno買左條加大碼既短褲7 z7 s3 e0 @# {/ ?* R5 P
好在勉強都仲著到3 }& B" b* ?2 z9 H; V9 C, I
原來個感覺好正架, 包到實" F. ~; H, w8 C3 l
不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身( J% p6 o5 j3 F2 D1 v) N, |. k: S
所以入面唔可以著底底! [$ k0 Y$ S% z& B
唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?
0 L5 u1 m& }" K/ u4 A6 K* x
# ~7 M& S" x: N( U+ p0 c不過同女仔比, 我始終都係有腳毛(雖然唔密)  K* d% ^/ `9 s5 K9 L0 {
見到d女仔著得咁靚都有d唔開心
  F$ t9 i. q  f9 t6 D6 V6 _- n3 @$ f
最後去左個秘密既地方著起嚟
6 f2 S# W7 J; P+ Q7 F一個以前成日去cd既地方
( R4 y# z+ g) L" J由於今日係星期六所以無咩人去3 u. |- b# w3 W% o- z$ d
所以今日真係好滿足
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係戥你開心~
1 {1 g# {( K0 s7 u! J希望有機會著出黎影相跟大家分享一下啊!

唔得呀, 我對腳比較粗: Q0 ?! {$ Q. ~1 b8 |- f8 X
同埋同女仔比, 我d腳毛比較長( A9 M) v: b9 N% s. {6 |+ C
(可能因為我讀中學果時貪得意剃過d腳毛, 結果生出嚟果d比以前長左明顯左 )

公喜哂, 想做自己想做的事!!!

睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到

恭喜大大呢 我也想去買呢 只是沒機會呢

一般可以著到既~可能真系SIZE太細咯~
! k5 A8 ?% P/ G% {5 A腳毛可以剃下噶嘛~會好睇好多噶~

幾好喎,但係你有冇即場試試?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 01:05 發表   
( u3 y- p1 D) J( ^6 M係baleno買左條加大碼既短褲
$ v# Q2 B9 c* g9 d6 C好在勉強都仲著到* T- d1 e5 G& a% P
原來個感覺好正架, 包到實
1 |. x. e- o+ p" y7 Z8 n不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
3 ~6 r" P' j! G' E所以入面唔可以著底底
3 k- R; j6 ^! k0 R9 Y唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?, v! N8 t) {" f# I0 F
+ e  |* S4 c+ }5 E& I+ ~
不過同女仔比, 我始終 ...
  Q4 v; Y- G; h, a% \9 I
8 `+ Z  k; ~2 m0 [: R! W$ |, h% w
女仔點都有著底底架
% w6 w4 _! r, M! g% e5 o我2個姐姐著既話都會著底底
做人要有包容、虛心

baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?

有冇圖睇下嫁-,-

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-18 05:18 發表   / ^/ J* X& M# u* `
睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
/ s* X+ e8 d. i" W; q9 e

+ t3 k3 y1 U3 p! O睇嚟係我既問題啵

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-7-18 09:09 發表   ( `1 n3 f) s, A. h' i! v5 `. S
幾好喎,但係你有冇即場試試?
2 U' L) }$ Z% K/ X4 i
+ d, s1 y4 l2 q8 s' B; D點有可能啵, 話係想買俾人D sales妹妹先會幫你揀& g* _2 ]" t" _  M, u4 q$ `
如果話自著就肯定俾人說三道四

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-7-18 12:58 發表   0 B$ b% ]4 s2 {! Y
baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
+ G1 B1 }& f( c" |6 O( X, D! [- e, T6 Y3 x$ l; W2 O
深藍色果款呀, 係我話買俾女友佢先幫我揀
$ Y: R! ?. ?3 y% K個妹妹話藍色易襯衫, 我自己都覺

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-7-18 11:00 發表   8 K! n" X0 c( S+ A: c0 ]5 a8 h& F

' b7 ~- v# V; x. S" l# ?) [- f+ }) O$ o4 O" G. ^  k! }7 d1 h5 k! e
女仔點都有著底底架
/ k. j2 w' a: P" q4 L4 t我2個姐姐著既話都會著底底
: R3 V) S+ `$ |! s* D1 o

' p6 Q- {( c% t8 ]7 }3 Q3 ~我諗著女仔D底底都OK既1 {- ]6 g2 {, a. H8 u1 r2 e. V
男仔D底底就肯定著得辛苦

小妹都買咗條超短牛仔裙呢~

其實有冇好地方介紹?
/ [2 y: V& k2 w9 A: m7 C想買

會著t-back,不過同著唔著超短冇關係吧?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-18 21:22 發表   
( U% m# S; ?& `& r: }小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
" b1 n; ^* g3 O4 @5 Y
9 F/ L# B; ~; Y3 |. v* s3 `
你係邊度買架?
+ t: y+ `3 [$ K1 m7 R唔知有無我呢個SIZE呢?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 21:05 發表   0 g% n' e5 b. _) ^5 D7 u

G/ {3 i. ]' r" c$ L) B  m1 i: t0 Y" Z
我諗著女仔D底底都OK既
/ b, Y# |" S1 c# ~, g; R男仔D底底就肯定著得辛苦
& [5 n5 a* N/ N# ~5 G+ K* F9 s
4 r9 K9 r/ O- C5 L2 w# t0 p$ p
睇質地...
做人要有包容、虛心