嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yeah~終於都買左超短熱褲

Yeah~終於都買左超短熱褲

係baleno買左條加大碼既短褲
) \1 d* L+ x) X+ G8 ]% m好在勉強都仲著到9 ]; ^+ E0 p1 \
原來個感覺好正架, 包到實" i: Q+ C) _) c; T
不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
# b  \! ?4 T2 v( L+ A所以入面唔可以著底底6 u3 v2 c0 s3 B/ I
唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?
, e  w# C9 [8 d) u# i) z% W+ d6 |+ ?5 h' ^( F0 }7 S
不過同女仔比, 我始終都係有腳毛(雖然唔密)
2 Z  G! _7 A- g見到d女仔著得咁靚都有d唔開心7 l6 F: j# H& C# }! k* }" u

7 _9 y' \- y# q* p" K+ V最後去左個秘密既地方著起嚟
9 g; a  u" o( _+ Z# Q/ D8 Y, V一個以前成日去cd既地方! g; ?( G" K) M) W6 z
由於今日係星期六所以無咩人去
2 }. E. ^# [/ @' @2 h9 n所以今日真係好滿足
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係戥你開心~
+ C% Q" r- U% `2 _$ z希望有機會著出黎影相跟大家分享一下啊!

唔得呀, 我對腳比較粗. T" h$ j# H( v/ y; S' T
同埋同女仔比, 我d腳毛比較長: [. N8 j9 B0 N! \
(可能因為我讀中學果時貪得意剃過d腳毛, 結果生出嚟果d比以前長左明顯左 )

公喜哂, 想做自己想做的事!!!

睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到

恭喜大大呢 我也想去買呢 只是沒機會呢

一般可以著到既~可能真系SIZE太細咯~  w$ C$ @  T5 l- Z! p$ x' H) g
腳毛可以剃下噶嘛~會好睇好多噶~

幾好喎,但係你有冇即場試試?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 01:05 發表   4 h( Y: \2 J; e1 B" ^4 Z
係baleno買左條加大碼既短褲
: \; f; q( l+ `- Y5 G  ?- `好在勉強都仲著到$ I% [4 W' z5 G9 z9 Q" _$ Y; E
原來個感覺好正架, 包到實
! B; f% c2 o$ r不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身; H) {0 y1 O! x2 {7 m
所以入面唔可以著底底: j" r/ |' _# B$ @6 o
唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?
0 P4 i; }3 B9 p2 C( k: K% {. q0 w7 D: F  \0 A5 i. s- a* j+ U) [' F
不過同女仔比, 我始終 ...
; \  {" g- O: f, s2 f2 _$ g6 w$ h

2 _3 @" O$ \7 ~* ~' I: b女仔點都有著底底架2 M0 S7 o5 s' s( V8 B  a
我2個姐姐著既話都會著底底
做人要有包容、虛心

baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?

有冇圖睇下嫁-,-

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-18 05:18 發表   4 z; S' \# ^* U! O8 h2 p7 y
睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
& w2 n% K: D) w; m+ A6 b* l/ L  w, _) R* x
睇嚟係我既問題啵

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-7-18 09:09 發表   
4 T+ j8 x# h7 N$ f+ e# B* R8 N幾好喎,但係你有冇即場試試?
6 p& p3 U8 b& B" u. d* _( ^: X$ ?" b* f; L
點有可能啵, 話係想買俾人D sales妹妹先會幫你揀
8 j* L9 _6 B$ S& G' q, V" q# y如果話自著就肯定俾人說三道四

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-7-18 12:58 發表   
# a$ S0 g% y. U- k* Xbaleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
. k+ k6 i' a. Z* t, N! ?
' y- e, d: Q) F* c深藍色果款呀, 係我話買俾女友佢先幫我揀8 t0 Z. z- l" B( l8 d0 ?
個妹妹話藍色易襯衫, 我自己都覺

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-7-18 11:00 發表   
$ H* D2 T& e* u% w* x5 s  A4 l: Q) Z0 X0 O9 V5 m2 T

& z- E% y6 {& w+ n+ ^女仔點都有著底底架
" U0 j4 E& G, o4 e我2個姐姐著既話都會著底底
% L# A# G5 I* s9 t2 I& ~
" h& L; R' \* I我諗著女仔D底底都OK既1 s! P( W: _0 s" u7 l5 f- t
男仔D底底就肯定著得辛苦

小妹都買咗條超短牛仔裙呢~

其實有冇好地方介紹?0 M: H" ^" D% `3 P
想買

會著t-back,不過同著唔著超短冇關係吧?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-18 21:22 發表   
! h) |$ l$ T$ `! d小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
4 m2 [( X, p+ c2 S3 {
7 d9 J( n$ t  o0 ^1 F) M. R你係邊度買架?
" e* |3 y1 G" J唔知有無我呢個SIZE呢?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 21:05 發表   
' X& @: c4 V% N: i  L, E( j0 P5 W0 Y% d2 ]+ c
) I& i: m% C& T0 W# q$ E
我諗著女仔D底底都OK既$ @0 G: I$ Z$ M1 z; V2 p) o
男仔D底底就肯定著得辛苦
% H7 M2 y( y8 \5 j$ M2 f. C  s- `+ j( Q6 l
睇質地...
做人要有包容、虛心