嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yeah~終於都買左超短熱褲

Yeah~終於都買左超短熱褲

係baleno買左條加大碼既短褲
# a. J' I  q+ i/ w' z, b& g好在勉強都仲著到3 Z4 M# c* n+ E& q: g, `  [
原來個感覺好正架, 包到實
* E4 T; l" t1 f% S1 z不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身. R4 i3 p) o  |/ \! E. X
所以入面唔可以著底底
' }0 z0 l' S* ~: }' m. w唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?
. U: [* w! x( e& d
1 O; c& E8 g- ^不過同女仔比, 我始終都係有腳毛(雖然唔密)6 n4 ^5 Q9 [- x* v; l5 D
見到d女仔著得咁靚都有d唔開心
( S2 z- J/ c% \9 ~) J& c  b% Z
: Z; Z! `( _! N" p" n7 G最後去左個秘密既地方著起嚟
9 I" @, ^! o7 Y+ c+ K一個以前成日去cd既地方5 N5 M5 {+ i" q: J7 R# r8 e
由於今日係星期六所以無咩人去
/ P  R6 X  A# Y所以今日真係好滿足
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係戥你開心~
& ?( b6 a! `0 y! _5 F希望有機會著出黎影相跟大家分享一下啊!

唔得呀, 我對腳比較粗4 v3 r7 `6 _! h9 Y
同埋同女仔比, 我d腳毛比較長/ c- d* _! r7 E: \
(可能因為我讀中學果時貪得意剃過d腳毛, 結果生出嚟果d比以前長左明顯左 )

公喜哂, 想做自己想做的事!!!

睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到

恭喜大大呢 我也想去買呢 只是沒機會呢

一般可以著到既~可能真系SIZE太細咯~
* q0 w) m6 x; N/ B( l: e3 h腳毛可以剃下噶嘛~會好睇好多噶~

幾好喎,但係你有冇即場試試?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 01:05 發表   * K: q' w* ^4 T; u4 Y4 P
係baleno買左條加大碼既短褲
" m7 J, v5 U/ j! p# v7 w/ E好在勉強都仲著到
. D) _( z0 a4 b! ^; H3 u原來個感覺好正架, 包到實8 @4 h" y: j% k2 f5 |8 N
不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
) `+ E1 T% o" O8 H% _所以入面唔可以著底底
. B: s) k3 b3 Y" Z5 q唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?$ v1 s8 L  @* N: N; P. J
# V0 W5 S$ U% h, \* g! X9 f
不過同女仔比, 我始終 ...
, W/ o# _6 r( Z% \4 K1 ^6 [9 c4 [- D# n( B: p) O% f1 L
女仔點都有著底底架
6 V/ N) f& ~5 d0 f我2個姐姐著既話都會著底底
做人要有包容、虛心

baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?

有冇圖睇下嫁-,-

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-18 05:18 發表   ) L: }  u" j3 J9 c) K
睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
6 Q, r6 v9 X* z
4 g/ D1 a/ C+ S) a; i0 M! T9 }
睇嚟係我既問題啵

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-7-18 09:09 發表   
# m$ L: J- l" k- e% p$ G+ M4 u幾好喎,但係你有冇即場試試?
1 Y7 ]# S" N/ R; j
% _5 P% u/ L; _/ }- y/ f4 T點有可能啵, 話係想買俾人D sales妹妹先會幫你揀+ a% D- a! y* z) F& b; R- d
如果話自著就肯定俾人說三道四

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-7-18 12:58 發表   
: [; [& l; ~* v& {! g  ~: ybaleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
" w$ _$ A+ o7 e+ j0 f- y) p4 j& e- ^) M1 I; @( i1 X, g
深藍色果款呀, 係我話買俾女友佢先幫我揀
' ]) j+ a( n3 B1 _個妹妹話藍色易襯衫, 我自己都覺

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-7-18 11:00 發表   
. Z$ r5 j" e0 t# {8 o# h7 D  {. z* A( y
! {/ H0 [! ?6 W% x/ G- C# S0 L
女仔點都有著底底架6 `  R2 w; ~- n8 h! Q. p0 s& w& P
我2個姐姐著既話都會著底底
. N; A# V5 I5 Z- q4 f
! ]5 g0 g: X  m6 \  w) q
我諗著女仔D底底都OK既
& }- K# `7 E9 X" ]% M男仔D底底就肯定著得辛苦

小妹都買咗條超短牛仔裙呢~

其實有冇好地方介紹?& X& q& D0 ~# N! L$ N2 X" o# |
想買

會著t-back,不過同著唔著超短冇關係吧?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-18 21:22 發表   
3 b# B7 P4 {. \" r小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
6 {4 |2 j- L5 p" r2 T
) r$ Y3 q1 o: x& W$ i
你係邊度買架?
- A2 g) [* Y$ p, d+ S1 z唔知有無我呢個SIZE呢?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 21:05 發表   6 ^1 ^# S2 ?6 W0 P2 b& J
7 i9 `  }" x7 z: `" R
8 G4 \. X! N& x/ u4 X0 s" J. ]
我諗著女仔D底底都OK既
& k0 t+ c% U, ?男仔D底底就肯定著得辛苦
. _7 N  v* A* U4 Z
2 P2 F% |' a+ E8 }7 Y0 G3 @睇質地...
做人要有包容、虛心