嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yeah~終於都買左超短熱褲

Yeah~終於都買左超短熱褲

係baleno買左條加大碼既短褲
. N' ^% F1 U  m好在勉強都仲著到
, y( R/ D6 o8 m# Y( [9 m原來個感覺好正架, 包到實
, j& D6 h& h" X4 B. i不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身% I& P8 g4 h) G
所以入面唔可以著底底
7 v, [+ b. r7 C5 V, T) r4 E2 S唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?& w0 y: Q2 X8 Y2 ~
, [) m8 W0 ?7 J6 ?( [0 u( F% _/ T) K
不過同女仔比, 我始終都係有腳毛(雖然唔密)
+ e8 k( ^! P% m8 ^見到d女仔著得咁靚都有d唔開心
% c$ w8 n( O% S5 ]$ L6 E5 n* l
! l; q& {' F1 w  E; S8 h最後去左個秘密既地方著起嚟6 f9 W2 R3 [. p) |$ _1 u2 W
一個以前成日去cd既地方
2 ?( F4 o# ^" |. i" B7 O由於今日係星期六所以無咩人去
( P# J/ j2 j/ b/ P- H) S所以今日真係好滿足
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係戥你開心~
' [9 L# H6 f+ v9 i希望有機會著出黎影相跟大家分享一下啊!

唔得呀, 我對腳比較粗
4 F% s# R% @: [% t3 n同埋同女仔比, 我d腳毛比較長, A4 Y9 U* U) z  M% f; R, b
(可能因為我讀中學果時貪得意剃過d腳毛, 結果生出嚟果d比以前長左明顯左 )

公喜哂, 想做自己想做的事!!!

睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到

恭喜大大呢 我也想去買呢 只是沒機會呢

一般可以著到既~可能真系SIZE太細咯~
" [: R8 \/ K! T& N! }- l腳毛可以剃下噶嘛~會好睇好多噶~

幾好喎,但係你有冇即場試試?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 01:05 發表   
( L5 Z6 ?# {( B3 N係baleno買左條加大碼既短褲( j$ H& ^# ]$ a
好在勉強都仲著到7 i5 ^3 D; Z2 Y' }
原來個感覺好正架, 包到實
2 q# b% r0 Z: p  R+ [" p8 ~; |不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
6 Y/ @( Y: k& O所以入面唔可以著底底1 O- q% E. k7 h: Y
唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?
, N( b: ^. Z3 B% O
* B. G6 R4 f) G不過同女仔比, 我始終 ...
9 ?0 g+ [# g# V5 s& s3 w4 w- t0 K, o

( S9 J1 j- w! d女仔點都有著底底架1 Z4 k# r/ Y( t/ T
我2個姐姐著既話都會著底底
做人要有包容、虛心

baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?

有冇圖睇下嫁-,-

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-18 05:18 發表   
( S) s; W8 K% ^睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
0 T6 i" ~6 _4 k+ @8 @. K
7 F; t" {2 L2 j8 k: ]5 R- M
睇嚟係我既問題啵

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-7-18 09:09 發表   
/ p% |5 k/ b/ j9 o% }0 h6 y: f( ]1 B幾好喎,但係你有冇即場試試?
' z- c0 Z$ M8 }8 ?: G+ z; J% [, C* e8 @" W. D+ e
點有可能啵, 話係想買俾人D sales妹妹先會幫你揀$ R9 z; k' K& q' D8 a3 _
如果話自著就肯定俾人說三道四

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-7-18 12:58 發表   
' S6 m$ P" A5 w: R* X8 I. xbaleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
) N3 d; S; ]: T2 L  m4 m* ]

& ]; W4 r3 g% |2 M深藍色果款呀, 係我話買俾女友佢先幫我揀; p, {2 I( Q7 s
個妹妹話藍色易襯衫, 我自己都覺

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-7-18 11:00 發表   0 S  f" e( n- B4 x! E9 x- z* m+ t
6 y0 J1 j9 c# a% M# z% w. m; T
  U5 J! x! C& z* |' L
女仔點都有著底底架2 J  k# {( `1 H; U0 ]& l; B
我2個姐姐著既話都會著底底
5 |! B* D) t% L5 p6 j2 C
' q) h- U0 i! ?7 \. t$ @) T2 W我諗著女仔D底底都OK既
/ x* q4 ?# [* r5 K  e5 `男仔D底底就肯定著得辛苦

小妹都買咗條超短牛仔裙呢~

其實有冇好地方介紹?  Q9 U/ Z% u4 A4 l
想買

會著t-back,不過同著唔著超短冇關係吧?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-18 21:22 發表   
4 q1 Y" P# h3 V9 V小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
3 F4 [# N: ^5 N/ y# Z: i
/ \' t5 r4 |, C% g/ d/ ]( G" I' B
你係邊度買架?
+ k, d+ S' Q( W( @0 n唔知有無我呢個SIZE呢?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 21:05 發表   ) ^5 {( E; _4 ]' D6 X
) y+ a1 C# O- P' X2 h9 c2 _
  o5 N& F! g3 j2 T: m8 k" F
我諗著女仔D底底都OK既
+ |( O! k, E3 O0 U$ k' l: ~* ?男仔D底底就肯定著得辛苦
' Y8 T* N8 P1 h5 O/ C3 f% c6 ^+ S9 T1 ]' `0 Q" L
睇質地...
做人要有包容、虛心