嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16歲的我想做女仔但做左既話個家會散

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-7-20 16:16 發表     {5 o: T  g/ E# T
明白了。$ }4 h+ E6 q; d3 \

% e  G. a; c# m% eLtti, 長篇大論不再贅,以你的情况來看,衷心希望你能接納上面大部份的主流意見。
+ `- r! l7 |! N" k' M( N/ m5 A* P5 L# u8 q
如有興趣知道背後的詳細分析可以pm我或add我。
; E2 f) ?  D; F) K, w' e  w, Z
己PM,add我吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 14:46 發表   8 o* }1 i1 |& z2 G1 Q: L
' \# |) [* n0 ~2 b; g5 E
no,是佢話我要離家出走
, f6 p/ w$ H' i9 X5 _8 o仔都可以唔要? 3 W: L1 P& b" ]0 T, [
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協0 ?- K4 p1 H2 P( f3 U5 o/ _
真係要CD真係要過女性生活既
" D' D6 t. W( D; u% i5 i% p咪早D出黎搵野做搬出去囉, q! x0 H0 r- t0 ^0 X& R
不過你都係睇左醫生先' u+ m5 }9 l  \" v2 l# I; o& p
自已亂咁食唔太好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-21 15:09 發表   ) U6 I3 B. L6 V, S8 p
$ x- W0 l- w7 ]' A  E
仔都可以唔要? ) R2 y" J% T$ l) |# F3 h
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協: g4 A& v- j: ?5 P
真係要CD真係要過女性生活既$ `% X$ s7 k9 C9 F4 g0 c
咪早D出黎搵野做搬出去囉
( e2 B# l: p6 z  h+ D不過你都係睇左醫生先: p- P0 b+ j5 X9 J4 |# m
自已亂咁食唔太好
! ^, j4 l5 M/ x) J- o7 c
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:16 發表   + D) X% T" L" n6 e

: @2 m2 Y0 t. H! Z5 U我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.
! J6 t; q- N# Q* i+ `
呢樣野我無經驗3 E' l' }5 G' n
或者你可以開POST問

i feel so helpless. /_\

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:18 發表   
% S' k3 F( n$ V! u- oi feel so helpless. /_\
% a$ [1 O, S( G  N, p% b$ V
又唔可以咁講既~~~
6 h0 m% m& _3 w/ d  Z& i# \作為新相識既網友, 可以講既都講左
3 C2 P- d, c+ k6 L
4 ]& v* g  b/ R% j& M我再簡單d講
0 S8 B8 _2 k2 h既然兩樣野唔可以放埋一齊( {7 U$ ?% [+ `. I+ b3 t: p
何不考慮先避其鋒, 再分開放" y, s$ A0 z: I1 t  N
這裡有很多cd也是不為家人所知, 一樣生活得好好的.

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-21 02:07 發表   
$ Y% w. b# P* a7 x. q; B
8 b2 {7 y5 b! D# b0 t: B6 I0 R哈~您唔勞氣既就好,有時樓主既故仔真係有d令人勞氣既,已經知道咩事可以做d咩其實已經見到,問題係優柔寡斷(我曾經係咁)
6 i% e% Z6 Z# F( m# E我既每一個親戚就係您所講既重面子既人,仔女入大學,識d咩名人,有d咩好既配合同機會都唔關我事 ...
$ }9 s% c5 r% W! ~  L: B
我小時候也有類似經歷,
8 m5 v2 D1 w' D0 x一直到今天我已經是阿姨的年齡了,還是怨恨父母,
* Z' u2 b: g# T而且幾年前我還設法調查父母的親戚朋友,發現它們大多唬爛,根本沒有誰當班長當模範生,讀一流大學,開超賺錢公司,: @, p; S9 k) ]6 c/ e/ r
我父母被騙還回來數落我,
! T4 n) e& W$ T8 C) a最常講的就是:我如果是女生,將來嫁人做做家事就得了,6 b' g; i' [" ~3 T2 P+ |
也許我就是每天聽,聽了幾年之後才變得心理變女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,, Q4 O: N% ?  S2 n
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
- R8 _2 P0 Y" n3 R0 E/ [重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,3 m& `1 L, q7 d( E( [: F( W
錢非萬能,沒錢卻萬萬不能,
6 n6 ?5 \9 R7 Q最近好像看到幾個類似的case出現,
( _/ J! \  j+ O3 ~但我覺得它們都不是很清楚自己是想cd還是想變性?或者是想當女生的心理?或心態是女生?或只是想穿女裝?- _) Z' ?7 h* H6 L# G
16歲是變性的好時機,但變性之後的人生路不好走,
: b8 _. E& M. a  A或者向現實環境妥協?就好像在公司對老闆長官一樣?至少這樣在現實環境中比較好生存,學生搞好學業,出社會之後搞好經濟,然後獨立生活,私底下當個自在的女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

先讀好書la...有前途個陣再睇自己意願

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-21 16:39 發表   8 m, }* f: ]4 w- g6 ~) h, {
其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,1 D* t( N: V6 {% M7 x5 s* N
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
9 A5 c: D4 d/ Z8 [& c6 Y6 k8 C重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,8 b6 t. s2 u8 \1 a; L" O  J
錢非萬 ...
% S( N! @9 ~0 ?/ ^7 Z
( `8 N  k! ]& |真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, ' b0 {! g( S6 F) x
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇, 2 b7 T" c" ?2 S0 N7 H" b6 g% k! X
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

太年輕,不而過早下決定.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 00:57 發表   - E1 c8 ^- J  c: N8 e7 d/ O9 R
- d- ]# ]! U% e& L

9 g: h  u/ a0 _8 V5 S真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, % f! N5 U8 m7 p6 e( h/ E1 D3 f
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,
7 H4 A: U3 L7 N$ K4 f  W& {但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
; M$ V# `9 I, p7 i- M- h
非常認同,
7 w' {: }) u/ k9 s* U9 f問題就出在16歲,自己還不是很有思想,& H9 W5 C* _' o  o  h% q# f) W! x; W
然後,當然也沒那個經濟能力,家人如果不支持就沒戲唱了,可是又有多少父母會希望孩子變性?
$ r6 w$ p# f! [/ T如果不是循"正當管道"變性,就拿不到"女"身分證,
2 N+ u+ h& Y3 a; N7 P那麼將來的人生路也不好走,

或者你約我cd都可以喔

pm咗你!0 W' e8 H6 H* j$ q4 |% f6 I
但你未add我喎!