嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16歲的我想做女仔但做左既話個家會散

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-7-20 16:16 發表   
% B" P. b5 P/ t- [1 F- O明白了。
* T. W$ P. S# T6 j" S+ f
5 @6 ^6 B. x3 u9 eLtti, 長篇大論不再贅,以你的情况來看,衷心希望你能接納上面大部份的主流意見。% c9 N* O. g* z2 N: D" t5 r2 A. P

! R( H* Z1 F0 k, y如有興趣知道背後的詳細分析可以pm我或add我。
% E2 {6 _7 S! l. Q' _: Q己PM,add我吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 14:46 發表   
0 N5 k, [3 y+ _2 S2 m6 M* X& s0 }$ u  a6 T
no,是佢話我要離家出走
7 _' K, g0 `( f2 y仔都可以唔要? 7 V& i% i1 I" h- f0 T# L
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協
- [# X( N0 g, K6 k; A2 A% R真係要CD真係要過女性生活既
+ V0 R, D9 l6 j! L+ T咪早D出黎搵野做搬出去囉
* _, t& q; d' ?. H3 W不過你都係睇左醫生先, ~1 J, j$ c% D  d* o
自已亂咁食唔太好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-21 15:09 發表   7 O7 D9 _' O  R& \7 z# s) F$ t
$ M1 b' y" X; L) ~' A7 J& l* p1 w
仔都可以唔要? 9 S: o! x2 k5 A; N- a! g
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協* u& Z/ Q1 w0 F  I' U) i6 y
真係要CD真係要過女性生活既
6 O% e1 s) N' Z0 Z" Z8 U! r/ ~; g咪早D出黎搵野做搬出去囉
9 W$ o' H" Z! {6 a* @6 F不過你都係睇左醫生先1 @7 z3 o+ k7 x4 v% a
自已亂咁食唔太好
% c' ~6 ?) r5 L) A. }: C/ \' ?我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:16 發表   
; L8 V8 ^& g& `$ D. a0 g# L: y3 f1 E
% W+ r. ]1 [: t4 \, c  s( O我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.
% R% S( ~1 D; ^6 k5 a/ A! ^  M1 O呢樣野我無經驗5 G6 W8 |% s* u9 Q0 ^2 @( p
或者你可以開POST問

i feel so helpless. /_\

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:18 發表   
+ M2 _; F- u# c: Ui feel so helpless. /_\
1 [' p, A) J; d. f$ P- A7 E
又唔可以咁講既~~~1 x- ], t% A9 U* G
作為新相識既網友, 可以講既都講左
! q+ p  X4 F( s2 F5 v' M3 B/ n5 w8 Z" V4 B3 A  \
我再簡單d講2 r6 F7 u/ R3 w8 V8 l% F, W- ?. i0 p
既然兩樣野唔可以放埋一齊, X; W+ m2 P7 {$ d
何不考慮先避其鋒, 再分開放3 z9 v2 N) {9 ?0 V: o# s8 c3 f. J& S) e
這裡有很多cd也是不為家人所知, 一樣生活得好好的.

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-21 02:07 發表   5 l/ P# O6 ^+ g3 A

* W; A1 a, x/ u  n- r2 R哈~您唔勞氣既就好,有時樓主既故仔真係有d令人勞氣既,已經知道咩事可以做d咩其實已經見到,問題係優柔寡斷(我曾經係咁)2 E6 k" W1 D# e1 f: I
我既每一個親戚就係您所講既重面子既人,仔女入大學,識d咩名人,有d咩好既配合同機會都唔關我事 ...
9 V' @3 J6 Q# {3 s7 q$ k
我小時候也有類似經歷,
& i8 j+ g9 x4 i. v一直到今天我已經是阿姨的年齡了,還是怨恨父母,
* _5 G1 G9 \+ M- o# E而且幾年前我還設法調查父母的親戚朋友,發現它們大多唬爛,根本沒有誰當班長當模範生,讀一流大學,開超賺錢公司,. a! f8 w5 W; H0 _
我父母被騙還回來數落我,, Z- e/ `- T# R4 J, [5 ^5 z% G
最常講的就是:我如果是女生,將來嫁人做做家事就得了,
' s( w8 {6 V# s6 R# f也許我就是每天聽,聽了幾年之後才變得心理變女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,
4 L1 V8 [6 T7 J4 U說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
4 `/ F4 g- A8 v" V重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,
! R1 m& P7 a- K* S% }9 V5 l& c錢非萬能,沒錢卻萬萬不能,2 H3 ]' [4 p9 M7 [! ~. X% {, K
最近好像看到幾個類似的case出現,7 D, R) }1 C. S" c8 p
但我覺得它們都不是很清楚自己是想cd還是想變性?或者是想當女生的心理?或心態是女生?或只是想穿女裝?4 Y" L7 X) {3 L, q  a) K% `
16歲是變性的好時機,但變性之後的人生路不好走,
  \1 o. j9 |( X" m" y7 w& E或者向現實環境妥協?就好像在公司對老闆長官一樣?至少這樣在現實環境中比較好生存,學生搞好學業,出社會之後搞好經濟,然後獨立生活,私底下當個自在的女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

先讀好書la...有前途個陣再睇自己意願

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-21 16:39 發表   0 h. E3 D- k% I* y1 ]
其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,
( [# L5 Y1 {, [+ g' x% a% p2 U+ g說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
- H5 R7 [# [) A. U+ t& P' d重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,
9 X) S& e8 E# ?1 z3 J錢非萬 ...
8 {# C5 q; z& J! z
" ~- ~2 f; Y2 d* j- D# x4 j真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好,
, }4 h; t- C0 W普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇, 3 }' M- |! V- o9 }! Z) ?  u) G
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

太年輕,不而過早下決定.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 00:57 發表   
8 e% `' A8 C' [0 x" o, |" Q
% V& }! L1 S. c5 b
# r/ l3 b2 [5 i# n" e真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, + H% v; m% j# [- @* {
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,
' I3 A) J+ j6 A; G0 K但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
2 C4 w( H, U# m# q9 L9 n7 Q  |3 k
非常認同,5 h5 n( {/ p: P
問題就出在16歲,自己還不是很有思想,( u+ d, b) v8 Q8 m. b7 n
然後,當然也沒那個經濟能力,家人如果不支持就沒戲唱了,可是又有多少父母會希望孩子變性?
6 v, p) E! A* E  o如果不是循"正當管道"變性,就拿不到"女"身分證,; Q8 X/ j: V2 m; }: y/ n
那麼將來的人生路也不好走,

或者你約我cd都可以喔

pm咗你!
; E2 j. {' y' B但你未add我喎!