嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16歲的我想做女仔但做左既話個家會散

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-7-20 16:16 發表   + {4 x2 Z1 h6 W3 Q
明白了。
1 y( X' b/ q- O% R  p& P9 [
6 s( s7 `7 Q5 k0 y) ILtti, 長篇大論不再贅,以你的情况來看,衷心希望你能接納上面大部份的主流意見。7 [: C9 m. w3 X3 S0 }

~% Y/ {0 D1 p如有興趣知道背後的詳細分析可以pm我或add我。
  Y' l/ T+ D" O; x! r% c) _! W己PM,add我吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 14:46 發表   
$ q2 }2 _& C: N, Q/ a4 u/ e
. n$ g; u- u7 A# T, y8 @no,是佢話我要離家出走
  P/ ?6 U0 t6 ]+ G0 p- Z仔都可以唔要?
$ b. c  y9 @3 K  \& L% k/ w" W咁你而家無能力搵食真係被逼妥協  L  p9 y) ^9 g* ~
真係要CD真係要過女性生活既
4 E% T. j4 \: B8 _咪早D出黎搵野做搬出去囉
1 G& E' B4 J) f& q+ z6 s: W不過你都係睇左醫生先
- f% S+ w5 D9 l0 m& d( V. l自已亂咁食唔太好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-21 15:09 發表   
3 }! B# E8 K' R9 T6 x, b# E& s  \8 A
9 M' y9 f' F5 K7 F- h2 s仔都可以唔要? ( F# C5 ?" r  D  f1 ~
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協! `+ Z3 P' R) c, H
真係要CD真係要過女性生活既( H  H, ^0 s  }3 V8 Y) L3 F
咪早D出黎搵野做搬出去囉
1 ~' z" m' Z& d不過你都係睇左醫生先4 [3 ^( K6 o  C5 O4 ]& l
自已亂咁食唔太好
# o5 r8 x7 W9 F8 J" z) [& ^我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:16 發表   
" I- j% X) W  g8 r- y, u" o$ C% Z6 j
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.
6 E9 y3 U9 t% T2 Y- L. u' O: J
呢樣野我無經驗
$ o: }; z2 J' u, a' X" T或者你可以開POST問

i feel so helpless. /_\

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:18 發表   
: v. A. x/ X. {0 T3 Pi feel so helpless. /_\
! G% {5 D3 H( N1 D, \
又唔可以咁講既~~~
; v1 L3 _# `; a8 o; s$ b/ F作為新相識既網友, 可以講既都講左  q- o0 W6 c  u/ N9 _& G9 Z

" ^# m% g' j8 ?: _我再簡單d講
5 {: l- ~. |% Q1 Q既然兩樣野唔可以放埋一齊
9 p; I, U, o4 f0 G( O何不考慮先避其鋒, 再分開放" M% c) k& D# b5 l) K
這裡有很多cd也是不為家人所知, 一樣生活得好好的.

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-21 02:07 發表   6 Z: f* ^! z7 g5 G( N0 Y3 f# `
& X9 h, e0 N' O( t9 P% I, r( I; M
哈~您唔勞氣既就好,有時樓主既故仔真係有d令人勞氣既,已經知道咩事可以做d咩其實已經見到,問題係優柔寡斷(我曾經係咁)
# P# m' Q% J) j, o+ h我既每一個親戚就係您所講既重面子既人,仔女入大學,識d咩名人,有d咩好既配合同機會都唔關我事 ...
. ~: o% X, h; |我小時候也有類似經歷,% b1 m; @: A/ `. A
一直到今天我已經是阿姨的年齡了,還是怨恨父母,4 D& p  @" E; E: B2 K
而且幾年前我還設法調查父母的親戚朋友,發現它們大多唬爛,根本沒有誰當班長當模範生,讀一流大學,開超賺錢公司,! V8 R5 w% ~  @/ J/ \
我父母被騙還回來數落我,
$ \; h5 I# o7 t4 X最常講的就是:我如果是女生,將來嫁人做做家事就得了,
. i, a& N  p5 m% O也許我就是每天聽,聽了幾年之後才變得心理變女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,
, n1 L  x# X% A# y9 @% b+ p說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
) r3 `+ d7 b9 y, ^# C/ H' |! o重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,. u1 k8 B! |, l4 S* C4 U' t& M
錢非萬能,沒錢卻萬萬不能,* P* ~, |$ h- {+ @+ X
最近好像看到幾個類似的case出現,- m( r  H' T/ }# c+ _+ k- ~. g
但我覺得它們都不是很清楚自己是想cd還是想變性?或者是想當女生的心理?或心態是女生?或只是想穿女裝?
$ a; Y3 r8 J* m9 B& \2 A3 f0 B16歲是變性的好時機,但變性之後的人生路不好走,
+ S& z. [' I, ^8 P5 ?( u或者向現實環境妥協?就好像在公司對老闆長官一樣?至少這樣在現實環境中比較好生存,學生搞好學業,出社會之後搞好經濟,然後獨立生活,私底下當個自在的女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

先讀好書la...有前途個陣再睇自己意願

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-21 16:39 發表   0 C2 x) I& Z0 K9 q
其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,+ d4 I0 s& {8 J
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,4 Z- ~* S' a4 A. M* @" x* `7 q
重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,6 O8 @* p8 y/ e) x
錢非萬 ...
) D0 @) U2 R! p8 q) ]; n! I2 U) S  ]/ ]
真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好,
: c" {+ g2 P9 t+ _普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,
- o1 a. B6 B2 O$ k: [. P" h但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

太年輕,不而過早下決定.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 00:57 發表   
2 B9 T* P0 q  C9 X7 R3 `
9 R' \+ L. c$ ?
. e; k$ R1 T; f* ~真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好,
( K; ?0 |  c3 U+ v普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇, , f/ Y! S$ }  A# v7 ]
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
9 ^  l* K( z! O! o$ {% n
非常認同,
- j1 |, F, @/ f* N0 w1 B$ ^問題就出在16歲,自己還不是很有思想,
/ `" J/ ?+ C% f6 v7 ^1 k$ }; ~& }然後,當然也沒那個經濟能力,家人如果不支持就沒戲唱了,可是又有多少父母會希望孩子變性?
/ @, i7 r$ |3 }" L如果不是循"正當管道"變性,就拿不到"女"身分證,
2 ^9 }# C: h" {! ]" o& ]那麼將來的人生路也不好走,

或者你約我cd都可以喔

pm咗你!
. u0 F- `) Q- A) k" `但你未add我喎!