嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16歲的我想做女仔但做左既話個家會散

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-7-20 16:16 發表   . y; x' y5 U1 j' m* p8 s
明白了。
2 y1 G3 F! o5 ~. V6 ^5 j
# V1 o3 u1 ^0 F) {2 ]! W' j  aLtti, 長篇大論不再贅,以你的情况來看,衷心希望你能接納上面大部份的主流意見。+ }6 p7 Q: P4 O$ g( Y5 w9 l
$ D# ]/ {& S" X$ V* B4 \
如有興趣知道背後的詳細分析可以pm我或add我。
, X8 q3 Y/ a; v9 P己PM,add我吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 14:46 發表   : {. u4 x" [* k! ^3 S# Z6 O

3 [8 `& G1 S/ J# V7 q. Vno,是佢話我要離家出走
- M: f% E  {5 J& F9 |% o
仔都可以唔要? $ w. A' C6 A+ T# c
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協
* c4 r7 ^, p! G6 q0 W真係要CD真係要過女性生活既
3 A2 U$ a; |/ ~' x! F+ Y咪早D出黎搵野做搬出去囉
7 C7 I7 l/ j. ?+ Y& k- s不過你都係睇左醫生先% C! z0 f" U7 ?( ^" y( ?
自已亂咁食唔太好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-21 15:09 發表   
! [8 L" d- z& L, g. S  U+ L8 e; S1 z1 k* t' ?* N
仔都可以唔要? - a2 z: @/ o- ^& F  g2 y
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協: R( c0 O6 U) l+ L% M' F
真係要CD真係要過女性生活既) L: B9 A0 p: V. A* ?% ^
咪早D出黎搵野做搬出去囉
( F) e/ n* \  C8 u0 J不過你都係睇左醫生先
/ e& p/ e: }7 w  \自已亂咁食唔太好
( L$ q) k8 z' s' K1 J7 U8 o7 A% \5 w
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:16 發表   
/ e: t7 R6 l' N/ N8 Q! C8 V
$ l& e0 r5 Z! P2 I$ \% r我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.
- Y, v# O. q1 Q: X" s0 M呢樣野我無經驗
+ g9 C  P" I% B) w或者你可以開POST問

i feel so helpless. /_\

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:18 發表   ' l1 \. y# ?1 H2 u" m+ h
i feel so helpless. /_\
; L% d; q) C. k; s又唔可以咁講既~~~
- O- y$ \! x. ]9 a2 c作為新相識既網友, 可以講既都講左4 \# L! p1 \! |
! a7 {5 W# O/ G6 {3 h
我再簡單d講, F& s5 N. e; ?& p9 F
既然兩樣野唔可以放埋一齊& t1 e/ z9 o& A+ Z) h# k
何不考慮先避其鋒, 再分開放; M- p/ \# h* A, |+ q4 A
這裡有很多cd也是不為家人所知, 一樣生活得好好的.

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-21 02:07 發表   
! w& ?" K5 N7 L/ {' n" G* F0 [3 ~
哈~您唔勞氣既就好,有時樓主既故仔真係有d令人勞氣既,已經知道咩事可以做d咩其實已經見到,問題係優柔寡斷(我曾經係咁)
. }, c0 J, E$ j" U4 X) Q) K我既每一個親戚就係您所講既重面子既人,仔女入大學,識d咩名人,有d咩好既配合同機會都唔關我事 ...
- N: M; \) ~! T% _& K# g0 X5 C' X
我小時候也有類似經歷,
0 v& c7 E5 M* c( y- S$ a& B2 r一直到今天我已經是阿姨的年齡了,還是怨恨父母,4 B) g9 ^' U9 F7 p  n2 _5 ^
而且幾年前我還設法調查父母的親戚朋友,發現它們大多唬爛,根本沒有誰當班長當模範生,讀一流大學,開超賺錢公司," y8 {3 l/ }) M/ S0 [
我父母被騙還回來數落我,: l, [* h$ J1 \9 j' i9 r" _  R
最常講的就是:我如果是女生,將來嫁人做做家事就得了,
+ ^! n. w" b. \( |也許我就是每天聽,聽了幾年之後才變得心理變女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,
; }( v  \! l$ h說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
% S: ~: z9 u& E# e9 l. `# F  j9 s重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,
, R! j( Y2 x( |  i1 ^9 Y錢非萬能,沒錢卻萬萬不能,9 A3 T1 S1 r& O- t+ g0 s, d
最近好像看到幾個類似的case出現,4 Y6 s" c& q* @" D7 h6 p7 N
但我覺得它們都不是很清楚自己是想cd還是想變性?或者是想當女生的心理?或心態是女生?或只是想穿女裝?9 z; O7 E* H6 j4 J& \# e! B
16歲是變性的好時機,但變性之後的人生路不好走,: K9 Q- S( S, t1 o
或者向現實環境妥協?就好像在公司對老闆長官一樣?至少這樣在現實環境中比較好生存,學生搞好學業,出社會之後搞好經濟,然後獨立生活,私底下當個自在的女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

先讀好書la...有前途個陣再睇自己意願

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-21 16:39 發表   
3 H/ D0 a3 d) r8 Q6 T7 n( V其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力," d3 v1 B& A- p8 G3 M
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
2 I% y, H9 l! [1 e重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,
( _9 \) _3 G8 ]6 Q( Y9 b+ w2 w錢非萬 ...
! |( X8 x+ V8 P3 |% \( e4 h" |: ?5 S
" U7 s7 c6 L# l  |! y) D1 L( }
真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, , V4 q) ?9 _7 d# ?& Q
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,   w; ?* g+ V& b# U2 z
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

太年輕,不而過早下決定.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 00:57 發表   
1 |+ z, R2 }7 J* q" L) v, F
; r3 }) M* p" r9 u1 W& \# b' i
* U* J. _6 T' \3 `0 x7 `真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, " R. {4 Y8 I9 a- L$ e
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇, " i4 F, k* t" I0 u) D( [
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
- v3 q) |( |+ z非常認同,& I! d0 t, B7 ?* x! K0 a% y( ?, C
問題就出在16歲,自己還不是很有思想,
( h$ t  H) A4 l4 ^. M6 i然後,當然也沒那個經濟能力,家人如果不支持就沒戲唱了,可是又有多少父母會希望孩子變性?, g' t! L" Q' @. [* E1 C
如果不是循"正當管道"變性,就拿不到"女"身分證,5 J) M9 U) A. q5 t
那麼將來的人生路也不好走,

或者你約我cd都可以喔

pm咗你!
2 u8 G* s; ^8 ^; q( v9 h' F. \但你未add我喎!