嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

搵人幫自己買, 搵邊個好?

搵人幫自己買, 搵邊個好?

如題
: D. m0 D' S- ~* v你地搵人幫自己買, 搵邊個好?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-21 21:17 發表   
  I" r8 p7 w7 j/ q. u$ c) B- r搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛
1 b2 r8 I( ?- D$ R1 L$ W咁佢係邊個阿
4 q5 a# [9 Y# K9 g我都想搵佢幫我買鞋
8 W$ D. M# R( t% c/ v
" T- _7 a  f0 C" _* A2 t' f0 D[校服收藏者]想買鞋?我帶你去啦![/校服收藏者]
' Y( L- s+ q( Q. y  e
9 Y% N" D! i/ T& p4 K* n6 x[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-21 21:37 編輯 ]

我通常都自己買, 不過如果姊妹要求我都可以幫姊妹買~

自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-7-21 23:06 發表   $ D. v/ g' `( D/ L: i/ J* k# b  x: ^
自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~
% ]+ P, y' Q. P6 u9 z

9 y' q6 j7 u. P: W( |! r試到成地都係鞋, 穿吓呢對又穿吓嗰對, 超超超超超正
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

如果想搵人幫,不如組團一齊啦~鞋呢樣野,親自試好好多架

tomato ...

校服收藏者仲唔出黎帶隊~

睇下你想去邊樹買鞋啦= =

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-22 00:04 發表   & L3 A: v# r5 J9 v+ r. O5 F) C* x9 L
校服收藏者仲唔出黎帶隊~
$ S( u. g7 B3 B0 d# G; r$ c
* l, ^  \' s" {& s  f

' s3 h% K. i6 @+ B* M& Z' B算啦
! Z# n' J  W0 _' L/ G: i* v個主題係幫人買鞋嘛' r0 t1 \, W/ d2 r2 j
又唔係搵人帶去買) |+ a; r+ ]( H9 d: N
就算我帶隊
/ g+ K8 [+ w" ^7 O, ], W  E人地肯出黎先得架嘛) w$ b; h* r0 r4 r- J6 ^

1 h% X" W5 h$ S% R[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:07 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:05 發表   5 I! E5 H4 x; T" L7 [* l2 b: j

4 _6 |: ~( J; |4 r, J7 r$ q. F, E1 x# B* C6 T- u; ^( U
% C6 c' I) c! |1 t6 e
算啦
$ `' u6 d7 ~+ t3 \) E$ R& J) ]% V個主題係幫人買鞋嘛
- ~5 V. M+ m: N1 i: P% |4 g又唔係搵人帶去買
$ ~8 z4 `% `' y1 F& ^; k) V就算我帶隊! ^9 @, D7 u6 [' x" M
人地肯出黎先得架嘛
+ b8 H1 f! _8 V+ {
; @/ i+ x& E( r2 m係喎, 樓主想幫人定搵人幫........
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

搵人幫.......有咩介紹呀.....

即係自己買啦
- e3 z! I9 [! b& s9 y係咪?

上哪兒買啊?
( T1 G( u' G( F2 B7 \+ ^妹妹.............
# l  J6 T( W6 p3 A4 b3 o& h