嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

搵人幫自己買, 搵邊個好?

搵人幫自己買, 搵邊個好?

如題
; M. }8 b) w% I你地搵人幫自己買, 搵邊個好?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-21 21:17 發表   
; z0 u& b! t% W+ o2 U; n* U9 D4 B搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛
0 t0 V' U, t, d# Q咁佢係邊個阿 ; x2 {. X: s9 B  ?
我都想搵佢幫我買鞋$ |+ I) u( C% [! F) X, n5 ?2 @$ D

0 R1 F% T% P, D. o; y: B: u8 W8 {+ h[校服收藏者]想買鞋?我帶你去啦![/校服收藏者]; K2 ~0 c% h! L7 l
7 a% N- }; ?& T. x; r. M& Y

我通常都自己買, 不過如果姊妹要求我都可以幫姊妹買~

自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-7-21 23:06 發表   
8 |( N" [# }# o7 L( E- F7 X自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~
! O3 j. h' z5 x4 j- L2 m! m
8 V' V. S" f  w; e1 f
試到成地都係鞋, 穿吓呢對又穿吓嗰對, 超超超超超正
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

如果想搵人幫,不如組團一齊啦~鞋呢樣野,親自試好好多架

tomato ...

校服收藏者仲唔出黎帶隊~

睇下你想去邊樹買鞋啦= =

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-22 00:04 發表   6 Q* a& L1 a; [% }1 U
校服收藏者仲唔出黎帶隊~
3 P0 u& t' X3 z2 B' b+ |2 C) [1 }9 E

; k* k+ U1 m" A' b' I) Q9 B6 v算啦
. j/ i) t) @( D1 |. A( _$ v" t個主題係幫人買鞋嘛
, n+ F( ]3 J! z又唔係搵人帶去買
% U1 ~; l6 u6 D. h" ?就算我帶隊4 O1 h/ [0 ~* Q' C7 j7 m8 `
人地肯出黎先得架嘛2 q0 g8 W8 v/ k0 @
7 h& p5 R2 g) W. K# X$ y9 S$ z

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:05 發表   : W' y. i2 X; w7 d. l7 @
: ^1 t9 u* D# ^  a8 z

3 g/ j0 `3 o' E  O" j
+ F3 o- H9 c$ J- q算啦
& B$ |3 ~: P& T& v* a個主題係幫人買鞋嘛
* M+ k0 }: L1 U9 W7 `又唔係搵人帶去買
4 {# R% _1 P9 Y6 S就算我帶隊# r- b. L- W8 \5 M$ Y/ [
人地肯出黎先得架嘛
2 x" \/ Y9 L+ u0 J0 f$ R/ Q

6 [( E' o  `* Z9 C係喎, 樓主想幫人定搵人幫........
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

搵人幫.......有咩介紹呀.....

即係自己買啦
1 l. E) P* E8 X" L" F係咪?

上哪兒買啊?
6 q( h9 r6 S* Z# Z2 E' e妹妹.............
) l  }: w$ h$ G; B7 N