嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

搵人幫自己買, 搵邊個好?

搵人幫自己買, 搵邊個好?

如題
; Y) w9 d7 E7 Q: u$ S你地搵人幫自己買, 搵邊個好?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-21 21:17 發表   
( L# P( R) h2 A8 U  B, @% J搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛
4 @6 |. y3 _6 W6 h; k3 A- K; h咁佢係邊個阿 8 G( n  ~" T" i% x- o4 Q1 d
我都想搵佢幫我買鞋8 K3 z  _8 U; A* q4 ~

- ?& d' r' j1 r0 {6 W[校服收藏者]想買鞋?我帶你去啦![/校服收藏者]
* P, L4 S& n5 W8 q6 I+ ]3 C
2 @$ P  V+ L1 q, I[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-21 21:37 編輯 ]

我通常都自己買, 不過如果姊妹要求我都可以幫姊妹買~

自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-7-21 23:06 發表   
1 I1 _& p! |# I& `+ g! l$ ^自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~
9 ~0 Z+ G( H: x4 j5 {4 W+ Q& b" {5 H5 L* U3 [
試到成地都係鞋, 穿吓呢對又穿吓嗰對, 超超超超超正
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

如果想搵人幫,不如組團一齊啦~鞋呢樣野,親自試好好多架

tomato ...

校服收藏者仲唔出黎帶隊~

睇下你想去邊樹買鞋啦= =

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-22 00:04 發表   ) G) [) h6 V1 e' c9 [
校服收藏者仲唔出黎帶隊~
9 k5 V. h6 d7 q2 l- D5 c7 i8 y4 o

2 x9 v0 V6 s! F  {8 u3 u& ?) A1 i算啦2 W4 D" [1 R: N# a
個主題係幫人買鞋嘛4 k* f4 H4 L& r% Z3 y
又唔係搵人帶去買
: Z. e, }6 D1 {. M1 [6 ^$ F就算我帶隊
$ M) C3 p+ S, P人地肯出黎先得架嘛
1 @; o6 E! c/ b: g3 M& U4 T6 {* C9 K; m: m2 J  ], L/ l

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:05 發表   ( z! O$ B$ l: h! u5 J! i- J

, Q' H6 \4 n1 C8 U) w- Y/ o- @" Z- ~" z% s3 ]! O' a

8 e- L* ^$ B3 S9 R算啦" a9 {3 k. W6 \
個主題係幫人買鞋嘛: g1 M. O. T) t! G/ W7 d
又唔係搵人帶去買4 Q! S! X& J0 K2 t0 T6 O- v
就算我帶隊  g, h; f" W3 V
人地肯出黎先得架嘛
% P  u" F1 y. t$ }: }- _7 N. ~5 D8 h! J* t% T0 D  b* Y  g
係喎, 樓主想幫人定搵人幫........
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

搵人幫.......有咩介紹呀.....

即係自己買啦
7 L: v5 i# ~+ t3 H5 d) g+ f係咪?

上哪兒買啊?
& f  ^, C- g* p1 J3 \; @) `妹妹.............6 x* Z* W; j% r0 A& l