嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

搵人幫自己買, 搵邊個好?

搵人幫自己買, 搵邊個好?

如題7 Y2 p. v0 d( n% c
你地搵人幫自己買, 搵邊個好?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-21 21:17 發表   ( b5 W' k. w* f) G: U3 ^
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛
4 }/ A; `& k# w# Z咁佢係邊個阿 0 I1 A) n: u) N" s; h
我都想搵佢幫我買鞋
! L4 \7 l/ e- K' p: Y7 h/ a. \$ B+ j8 O9 _* g, I7 N: R7 }6 t
[校服收藏者]想買鞋?我帶你去啦![/校服收藏者]
: L( t8 ?5 b4 m3 s4 P: x
7 q7 p) E4 _. f( K$ A8 Q3 R[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-21 21:37 編輯 ]

我通常都自己買, 不過如果姊妹要求我都可以幫姊妹買~

自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-7-21 23:06 發表   3 p$ X" y0 w* S: e* }
自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~
  @5 ^7 h& U8 l/ O7 n

% t8 C# i4 g1 Q6 F/ M" v/ s5 s; K5 Z試到成地都係鞋, 穿吓呢對又穿吓嗰對, 超超超超超正
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

如果想搵人幫,不如組團一齊啦~鞋呢樣野,親自試好好多架

tomato ...

校服收藏者仲唔出黎帶隊~

睇下你想去邊樹買鞋啦= =

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-22 00:04 發表   ) o- m( ]: z" ]
校服收藏者仲唔出黎帶隊~
/ {7 }8 `! G/ U  n
' y9 M# |% c4 g2 V
6 T( X. N. o4 d& _2 F算啦
0 Y( ^6 ^/ \6 J* u: O8 r4 V個主題係幫人買鞋嘛4 h# M' ~3 a2 b5 w
又唔係搵人帶去買
: l: a7 D* g0 v! q" U' V5 X" ?就算我帶隊/ ?$ K% j& c+ |* ?
人地肯出黎先得架嘛
5 E: z% G) F! s. @% l2 a2 A8 O
5 t5 f1 x& s5 X4 l. _[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:07 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:05 發表   , u- c% l9 u. M
$ B# u$ P$ i2 t. q
  K. y. A0 V( }8 m: q* d
$ J. [+ _1 D8 K/ W5 Y! `/ V) g
算啦
  v. s8 c1 p. E個主題係幫人買鞋嘛/ a; @+ j! a( _) C- I+ ]0 ?. `$ o/ Z
又唔係搵人帶去買$ M8 V: A* W' G
就算我帶隊* A& I0 ^! W  ~) I6 f; c; c( c1 o0 o
人地肯出黎先得架嘛
" B  H5 T8 V; ?( ]) u: `$ m% _) o0 q6 R' f' f* w
係喎, 樓主想幫人定搵人幫........
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

搵人幫.......有咩介紹呀.....

即係自己買啦  R% R% h: M3 S2 f
係咪?

上哪兒買啊?
% w: n6 [5 ~% k$ v妹妹.............
" f: n0 H* U8 s2 V( n- I