嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

搵人幫自己買, 搵邊個好?

搵人幫自己買, 搵邊個好?

如題
' v  u9 c: {0 M. s  u/ z& c7 z" n你地搵人幫自己買, 搵邊個好?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-21 21:17 發表   9 t# ]4 G6 h) r( v  Y
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛
- n9 b3 r. \  g$ m7 L) V
咁佢係邊個阿 / A, b) p8 B+ Z+ ^5 g4 ~* O
我都想搵佢幫我買鞋# I1 I' I+ [6 r% g

0 c- d, [) d) i5 l1 n  D& h/ d+ w[校服收藏者]想買鞋?我帶你去啦![/校服收藏者]1 j% t8 l* q5 w7 a8 t. ]" G

' Y; u2 z% ?: U) A. ~# p[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-21 21:37 編輯 ]

我通常都自己買, 不過如果姊妹要求我都可以幫姊妹買~

自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-7-21 23:06 發表   
( I( n% y9 |/ e+ b自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~
* V! I* n) `5 w7 R/ ~+ d; W1 a8 p. S6 H( s% @8 N
試到成地都係鞋, 穿吓呢對又穿吓嗰對, 超超超超超正
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

如果想搵人幫,不如組團一齊啦~鞋呢樣野,親自試好好多架

tomato ...

校服收藏者仲唔出黎帶隊~

睇下你想去邊樹買鞋啦= =

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-22 00:04 發表   * M9 j3 [) U2 R8 b
校服收藏者仲唔出黎帶隊~
/ K4 R$ c5 l, A& @/ x3 J# U
8 w( _$ _/ p2 Z0 W2 O0 r  n4 K6 Q3 q7 h- i
算啦
+ J4 _9 q; u# [# j. q) {個主題係幫人買鞋嘛: o+ m/ a4 \% P+ m* a0 k
又唔係搵人帶去買; m6 e' {" @4 y8 y
就算我帶隊
1 A7 L+ Q; |$ g0 e* k人地肯出黎先得架嘛
* V' \2 [& j8 g
) X+ o! q: }3 O0 z0 ~0 T, h# P! Q. ][ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:07 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:05 發表   
) k4 u  l! K3 V5 l! G" {6 u2 }: t% ^% Y& C, Q% x
+ M( L; x- u+ S3 O' b
" e) r; y. t1 ?% r
算啦: r: r  s3 Y& R& s1 V+ |3 l9 v) e
個主題係幫人買鞋嘛
6 u' J* G! T1 |7 [又唔係搵人帶去買+ {# f( E; E# o, O5 o
就算我帶隊
3 L' j( V5 r- o0 f  @- S人地肯出黎先得架嘛
+ T. q% c) p0 `2 ]% [" L3 E( V2 R4 b9 t8 M
係喎, 樓主想幫人定搵人幫........
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

搵人幫.......有咩介紹呀.....

即係自己買啦' B4 a/ A' {! ~
係咪?

上哪兒買啊?. @% ?( ]0 {4 y
妹妹.............. K" Y+ h8 R8 ~# n$ ~" N