嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自學自用化妝班

自學自用化妝班

http://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal! n% ~/ C5 f6 U
小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"9 n. X$ B' j1 U
$1600兩堂, 每堂2小時
0 H+ l) [7 r& i# Z. W- n) \6 |
- A& ?( P" J) M' E$800產品回贈
, N$ a1 t: g, T$ k! e1 Z" a包1年會籍同1次修眉服務$ O! J" W7 ~+ V' u# p  S
全年免費練妝及專業指導" j* p( L. c4 K- o& g
免費提供化妝品於堂上使用
2 |! j$ J: d0 D
/ m# K# M! T" W+ C3 C0 {, r. |1 m" O雖然$800一堂都幾貴, 但係都包幾多嘢, 而且而家好多男仔都化妝, 所以小妹覺得值得一試~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係有男仔化妝# [+ ?5 ]2 b8 F2 i* D; o
不過佢地唔係化女仔妝呢

回復 2# 心儀 的帖子

不過我覺得用哩個理由報名應該都ok哇

化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  + {. h9 q& a3 e5 B4 O
8 o& H2 M' ]/ h( }5 _
先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班
8 Y" m* I7 }% x( S3 [! X5 @* N6 L( k. n# X) B
點答先好

回復 4# butterflies 的帖子

到時唯有話係for Hollween啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 20:28 發表   
: C) ?& o7 j! U: P. u# x) g: D到時唯有話係for Hollween啦
! a6 t7 j+ H) D2 H  Q2 i2 J
先生~! |  x, X9 O+ K7 `; Y
我地有另一班教化死人妝喎~, O. r* X( v: [4 L4 \, W
咁你又點答呢?

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-23 19:41 發表   $ n* ~$ R& m0 W$ z; E3 m  s7 W
化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  ; f9 S* Y( ?4 ?8 y" O( G' o

" R+ |* @* ?( m' Z$ A先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班
, C4 i2 ~! n( O2 |
; X; Z* \" a+ {7 i+ Z點答先好
3 Q) y' [; L8 Y
我幫人影開相既~+ n5 b* r+ m. {0 P
但係個partner又走左喎
( \+ e' D) Q' t8 ?+ Z% c咁咪諗住自己學埋到時幫人化埋囉

回復 6# 心儀 的帖子

又係喎....................

回復 7# 心儀 的帖子

哩個理由唔錯喎~

幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-24 01:55 發表   
6 o" M# j* M' p7 r. i. s3 d9 j幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀
+ i  Z- P. Z# \+ [3 s6 h! S0 u  S
" c# z. m5 z6 c9 M2 q: bExactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-24 10:44 發表   
  q" F+ Q" w/ X, a& W
9 y& G4 C2 ?4 H0 V9 I
) |4 b. d9 b1 s8 jExactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
6 j! p8 ]/ r4 g1 T* {2 \

( A# R; n8 P# N2 x無錯! 講得好啱!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-7-26 01:33 發表   
1 H/ n' T) l- X- h
1 ^& f/ Y6 l, k5 a) b. A3 m7 n: m8 a3 Z
無錯! 講得好啱!
( E8 }- |6 ^% W1 Z
我都覺得係wor...  不過都好平常姐
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 12:36 發表   ( q1 y6 Z6 v+ P5 ~3 r
http://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal
4 q- c/ h; ?; n) u; y& k4 j小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"
+ K# P3 F6 m1 a5 f  y6 `$1600兩堂, 每堂2小時& e% J8 _! Q7 V9 b$ U* @

; B0 u5 C' O3 j, C$800產品回贈 ...
7 Z& U# i4 v: {5 j$ ]- Y! ^
! X/ w( _( w; a# S/ B# }真係超貴... 我令願留返d錢買化妝品好過
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡