嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自學自用化妝班

自學自用化妝班

http://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal
8 g' _4 S; f2 o5 r7 L" ^小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"8 A# g" v0 b9 i, m
$1600兩堂, 每堂2小時- t# U- ^) L5 y( J
1 ?  Q: G6 d1 y$ N) ?
$800產品回贈
  _! F! H/ W- Z: v* ]5 Z3 X: Y6 @包1年會籍同1次修眉服務$ }/ ]. D. I* j6 {9 h
全年免費練妝及專業指導
" Z. k1 _: V" l2 S& [免費提供化妝品於堂上使用, t6 [8 B( O, i" k9 G
+ h' `6 p: t9 s8 G
雖然$800一堂都幾貴, 但係都包幾多嘢, 而且而家好多男仔都化妝, 所以小妹覺得值得一試~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係有男仔化妝
; {9 R2 P( |7 l, J不過佢地唔係化女仔妝呢

回復 2# 心儀 的帖子

不過我覺得用哩個理由報名應該都ok哇

化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  ' F) K+ L% N, v/ [/ W$ y1 h

/ b/ T0 e4 L% ?% y1 f5 a: e先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班3 u) k6 N2 p$ q; C6 ^- Z9 i
- P6 Q7 s9 p+ F& Z8 o8 j
點答先好

回復 4# butterflies 的帖子

到時唯有話係for Hollween啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 20:28 發表   + C% Z5 @1 t$ r
到時唯有話係for Hollween啦
! ]9 `2 r9 L) L) |: T先生~
: y  k7 _& N0 I+ ]! P5 B我地有另一班教化死人妝喎~
& ^6 c0 k, R" G! t咁你又點答呢?

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-23 19:41 發表   " v6 ], ]$ m. `
化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  6 x- C  G5 {# @) r% E! f, U5 x

; f8 l, f, m& U" n  N/ E先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班$ a& @9 v& N; j" U$ d0 N$ ?) j
/ p. p9 G" r3 ?1 A
點答先好
+ V9 G, p/ H' ]$ L: h5 [6 r- Y
我幫人影開相既~6 v4 g  k7 Z6 ~% b3 N
但係個partner又走左喎* G  w  z; x4 [( @4 R1 }& @* R
咁咪諗住自己學埋到時幫人化埋囉

回復 6# 心儀 的帖子

又係喎....................

回復 7# 心儀 的帖子

哩個理由唔錯喎~

幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-24 01:55 發表   
& V+ z; w7 b3 C; G幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀
' [4 l9 F" ~. D0 H  ^

2 z6 U* M+ c! S( R- U% b" C- S2 K! eExactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-24 10:44 發表   
0 E8 C* \9 j# a& _; B
7 J# V: S& t, p1 @1 E5 [+ y2 W7 e0 l0 _1 R& J6 u" U
Exactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
/ A2 o/ X" w8 w# g( X9 V# L

! n" t6 B8 N% J: `無錯! 講得好啱!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-7-26 01:33 發表   7 L/ c1 g' t; r

- S  k' @2 X  ]9 Z0 ]6 }7 r5 G+ A7 |* B3 H% r6 m  [6 M& @
無錯! 講得好啱!
: ~+ `/ B5 k0 _& h/ f) o1 w5 q
我都覺得係wor...  不過都好平常姐
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 12:36 發表   ' g0 f1 D2 c" N& k5 `
http://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal
9 [5 p7 ]: J, v小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"
6 L8 ?, G9 G+ L$1600兩堂, 每堂2小時
5 i/ q/ A% N7 Z# B7 S( n; B
. \% X$ e( |; L; i+ K3 M$800產品回贈 ...
2 K4 h. a" D- J7 ^, U2 k! X2 q9 G3 @
真係超貴... 我令願留返d錢買化妝品好過
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡