嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自學自用化妝班

自學自用化妝班

http://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal
  p2 d* K8 Y: c7 F  C1 E小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"+ ~. C4 D% u8 a+ U  x1 A
$1600兩堂, 每堂2小時& r# d- e5 b- {$ @6 o, ~& l' p3 w; d$ _
# i- [) J/ E" g3 {4 h% ?' m6 r, P# i
$800產品回贈
/ H7 d6 k2 O0 R6 Z包1年會籍同1次修眉服務" v5 T' f3 w- _7 P9 x
全年免費練妝及專業指導
! i$ v: p3 j& R. _2 O; h3 P; |免費提供化妝品於堂上使用
5 `- @5 G1 g3 k8 k; c6 j# f( o  J% ^) \5 \- Q
雖然$800一堂都幾貴, 但係都包幾多嘢, 而且而家好多男仔都化妝, 所以小妹覺得值得一試~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係有男仔化妝
3 Y; b+ I( w2 s不過佢地唔係化女仔妝呢

回復 2# 心儀 的帖子

不過我覺得用哩個理由報名應該都ok哇

化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  
6 l: g; Q- A2 g, x9 r5 L
% z5 O, h! o+ G  @( P0 c先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班
! `6 Y% X, B, p! l, ~. B+ y+ Q: Q6 O7 V
點答先好

回復 4# butterflies 的帖子

到時唯有話係for Hollween啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 20:28 發表   
2 z7 |# u9 Q# [* C: v8 I到時唯有話係for Hollween啦
, U% p% E0 M5 }3 U# `; G- H2 s
先生~# M5 g" A5 s; K7 @4 I% v
我地有另一班教化死人妝喎~: f5 L5 K0 D) W9 L1 }5 V
咁你又點答呢?

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-23 19:41 發表   , I; q" l; s2 ?7 E4 \
化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  . H' L  k* g! n
) {) z) {# A* ?" p" m/ d
先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班
4 e% Q/ [1 W& E$ g2 q' _  C
* j5 ?* l& C4 {8 F點答先好
; l+ p: V6 c9 |. A我幫人影開相既~
: n# e6 ~( Y- _7 D' y但係個partner又走左喎
, Z/ D5 ]% M( \3 ?* M. Z咁咪諗住自己學埋到時幫人化埋囉

回復 6# 心儀 的帖子

又係喎....................

回復 7# 心儀 的帖子

哩個理由唔錯喎~

幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-24 01:55 發表   
/ s5 `  U: V$ J% G: M幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀
* r7 r' x% D. \6 ^$ K' U+ E7 `1 L3 w. c
Exactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-24 10:44 發表   + H0 v# n/ V# v7 t) J! V" N

8 b3 L9 i! R7 h' x
8 l2 B1 A; W1 r( O( cExactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
' ]1 }, m3 K, C4 ]& Z! `9 F) Y  V4 T) J; M  Q- F5 t: u9 `1 h# A
無錯! 講得好啱!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-7-26 01:33 發表   
- f' e) [1 i  A# H, I. ~0 \; h5 H$ ^7 `; f+ }  n9 D4 t
1 ?8 D" F6 w" G
無錯! 講得好啱!
5 E3 f1 [0 k4 _: f" ?+ o, ]
我都覺得係wor...  不過都好平常姐
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 12:36 發表   7 V. S/ j8 K' c# Y
http://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal) M! i2 f8 Q; c$ T% g6 l8 O
小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"& _( u: _: i: U/ G2 v8 z7 M
$1600兩堂, 每堂2小時. m/ t: Z. F! I& y4 R  t
; p6 K+ e/ I2 }% o! Z
$800產品回贈 ...
+ }4 c3 P+ {3 w. w# N% N$ Q, y: s. F0 r5 }) B/ ~  V2 ]
真係超貴... 我令願留返d錢買化妝品好過
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡