嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD或男兒身去買女裝?

CD或男兒身去買女裝?

想請問各位去買女裝外卅內衣時,你地係CD左後去買或是男仔身去買架呢?  Y. [, M, U/ d& T# ?: \  l, w
! p1 H2 i" R* X+ R  D
若CD左,又有冇人發覺?
5 [8 S  L0 L8 Y- t. w
+ |5 q0 y) ]9 d* p6 ]4 _2 y# U咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢? ( G$ R" M$ {" ?0 s" l

& p: `1 c) \6 B) n3 S& D1 V2 othanks ^^ 2 l; \! F4 w* g, g8 Y

& `7 Y) H6 r! H/ A% i3 {# U[ 本帖最後由 kr_12 於 2010-7-27 23:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
兩樣都有, 睇下咩場合同地方啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-27 18:56 發表   - q7 T7 a% t1 C- S! t( ]
兩樣都有, 睇下咩場合同地方啦
2 z& Z. S! [  H, F8 {3 n" {
% Y3 L$ W2 N- Y, e( H7 S. U( j
咁在咩場合你會以男卅女打扮去買野呢?

男生也可以買(女性)內衣吧
$ @/ @1 U9 a6 l- M% P3 I怎麼你們好像都感覺很困難一樣???
7 A8 I- e: M- f# _6 `

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-7-27 19:20 發表     ?8 K. n- n; y* P( }9 T* E8 P5 x
男生也可以買(女性)內衣吧
, [* Z+ f2 ^1 U4 @' [) {怎麼你們好像都感覺很困難一樣???$ \* z# K$ ~" c6 t9 d. U2 g
7 k' C0 E) f# ?+ y
8 o# k; s6 N1 H# |只是好奇一問而已..# |- p: f8 v8 f& g
我自己當然試過男兒身去買,不過感覺若CD比較好。
- j6 k0 q( V8 U# M我唔識化妝,所以想問問有冇人CD去,了解下

回復 3# kr_12 的帖子

有時如果買內衣嘅話就會著女裝(cd)去買, 如果買襪呀, 鞋呀或者買衫都多數會著男裝去買

我想cd去買女裝既衫  不過依家冇咩錢-___-

其實男女都得 = w =
3 M  c7 C; E& y4 g; t看你在意否

我都用男裝去買,男生也可以買女內衣啊,說送女友就行了," q1 l9 s# u# p# A1 r7 w
如果cd去,被看穿反而麻煩
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-27 23:26 發表   
- A" z6 I9 Y& h- B我都用男裝去買,男生也可以買女內衣啊,說送女友就行了,
; |4 ^7 D. O- v如果cd去,被看穿反而麻煩
& s4 G" o  j, i/ h
) M; \$ |1 @3 d2 J1 Q嗯..你也說得對呀!

咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢?

我成日都係男裝去ga啦! 由其係H&M添! 跟本d Sales 唔會理你! 如果其他舖頭試就會去d相熟而知我係一名CD的舖頭試! 而家好多舖頭其實都唔太介意招呼CD的! 由其係"王祖南"出現後,我0地更加受惠了! ^^
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-27 23:26 發表   
% e+ }- p$ w0 j/ G8 Y; n0 m1 S我都用男裝去買,男生也可以買女內衣啊,說送女友就行了,
( Z5 l* q, }& D7 n2 V如果cd去,被看穿反而麻煩
! k1 V+ c) a1 o2 u' ^, ?6 z

& l. F; [/ t/ R+ ?+ |: ^/ s$ aameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似日本人咁開通, 令人側目影響人生意就過意不去了!^^

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-28 01:50 發表   % m" v, ~* R; E! S& t8 W3 d8 R

. c# {/ y. @; J, `3 ^! U
* f3 S. u, w' C  m( Zameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似 ...
) {8 V: ~4 S  U4 a) N+ s如果我能知道台灣有哪家店歡迎cd的(或不介意cd上門的),我也會去的,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我都係以男兒身去買
. H5 H% V6 q$ W+ j  [* Y: X話送比女朋友咪得囉,最緊要講得岩個size就得喇' B" p& J$ S: V/ ?" c8 P/ w' \! D; {

7 C# U9 B" }7 V  N+ q8 q0 Q最多咪補多句 [萬一唔岩size 可唔可以囉黎換size or 其他款] 咁就ok喇

我都是男裝時去買
, [6 x5 q1 a& ~2 a" K試身都是2 D8 i$ q  s$ @; d
冇咩問題, n6 o* Z' a# X. B
女裝去試她們可能有奇異眼光
; k* n7 H! X6 o% G. j/ u4 u4 ^男裝去試她們可能覺得新奇
! e& X  _# f* [2 `還會給你意見

引用:
原帖由 wadee 於 2010-7-28 11:29 發表   7 V. k8 x  d7 K  K
我都是男裝時去買 ' C% X, X+ M7 P$ ~9 g
試身都是5 Y- T4 y  {) W6 Y0 u
冇咩問題6 j0 y: ?. y/ a# b
女裝去試她們可能有奇異眼光
; C+ K, n( `  x9 `, c男裝去試她們可能覺得新奇 " \$ ^  X7 B* c" n8 [# Z: a
還會給你意見
9 Z9 B5 P/ O( B2 I- I9 q( h
1 ]( U2 u6 M4 J9 {: j4 z! J
是啊! 絕對認同!

cd去買衫隨時弄巧反拙!男裝去試雖然未必有得試,不過至少比較難比人覺得係變態

去買女裝外卅內衣時,是男仔身去買5 L: W: c3 ?" u$ ]5 P1 r+ E
又未試過以男仔身拎女裝入試身室試...  6 Z; w% z0 U; R8 p  a
有冇姊妹可以分享下經驗呢?

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-28 16:06 發表   
! d' D" V6 [+ F去買女裝外卅內衣時,是男仔身去買
6 i+ f4 ^2 z4 ^5 K又未試過以男仔身拎女裝入試身室試...  9 L- i# t9 `$ t9 T: D& B
有冇姊妹可以分享下經驗呢?
% h% l9 Q5 t9 }

/ K# x# |7 y) K, X& F! j雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..
- W1 c# ~  ~. x2 g4 s/ F0 ~3 r# p8 Z1 w$ \7 M1 |' p
啲大公司多數話至多只可拎3件衫去試身室(如H&M,UNIQLO,而Esprit outlet就5件max),通常我會拿幾件女裝,再夾1件男裝(如牛仔褲)咁拎去男試身室。
' A  A, w& F, ?) r/ l4 Y4 H6 S9 T* I& E( I
; v4 W, }9 t# E$ y- G不過就唔好拎埋衫架入去,你揀衫時只拎件衫。因你在更衣室門口佢地多數會替你拆衣架比你試,你唔想比人知你拎左女裝的話,你只係手拿幾件衫,同佢講你拿左多少件,佢就會比你入去而唔會check你拎左多少件。若唔拎衫架入去,你甚至乎可全部係女裝咁拎入去都得,反正唔會check你。