嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD或男兒身去買女裝?

CD或男兒身去買女裝?

想請問各位去買女裝外卅內衣時,你地係CD左後去買或是男仔身去買架呢?" ~5 D  m& B% `
& k; f) {& q3 ?& s; A
若CD左,又有冇人發覺?7 x  C) L& q9 |; v  h

4 s' m+ u/ K% U9 V; D咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢? 0 |' Z9 C; @, R( h& I0 i7 `9 X

0 C% R9 j  X8 d# cthanks ^^
1 R% I6 ]$ [* y9 x* d. M8 V+ g
  L9 M% `4 Y5 v" L" h) h[ 本帖最後由 kr_12 於 2010-7-27 23:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
兩樣都有, 睇下咩場合同地方啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-27 18:56 發表   
* I4 ]. \' o! m兩樣都有, 睇下咩場合同地方啦
, ~. r* m# |6 x3 {' v8 n, |
" b" E1 a8 g0 W! x咁在咩場合你會以男卅女打扮去買野呢?

男生也可以買(女性)內衣吧0 U7 r% _% d/ A
怎麼你們好像都感覺很困難一樣???# Q6 ?: K; q' H' D) V

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-7-27 19:20 發表   
; a9 Q4 _2 q3 A, S/ l3 K/ S( Z; K, t  G男生也可以買(女性)內衣吧
  b3 U, u! Q, R. h怎麼你們好像都感覺很困難一樣???/ i6 W3 P+ D# c4 y; r" {0 \; Y! ?
; Z2 ^9 u4 z. j9 ]4 {
1 i  |3 K& ]6 m
只是好奇一問而已..
4 y5 G! l# {: P我自己當然試過男兒身去買,不過感覺若CD比較好。0 U* J. E" b: |# @8 l' U6 [4 l
我唔識化妝,所以想問問有冇人CD去,了解下

回復 3# kr_12 的帖子

有時如果買內衣嘅話就會著女裝(cd)去買, 如果買襪呀, 鞋呀或者買衫都多數會著男裝去買

我想cd去買女裝既衫  不過依家冇咩錢-___-

其實男女都得 = w =
1 O% T$ Q/ t+ V! k1 R& ?/ P看你在意否

我都用男裝去買,男生也可以買女內衣啊,說送女友就行了,
  i6 R3 Z) C, l0 B9 n, k如果cd去,被看穿反而麻煩
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-27 23:26 發表   0 n+ [. `- r' T2 F# x
我都用男裝去買,男生也可以買女內衣啊,說送女友就行了,1 M1 X& v* [0 m- Z0 H
如果cd去,被看穿反而麻煩
$ v; L6 q6 J" H0 I3 g! h

- u; m0 l, ^4 S1 {7 }5 U嗯..你也說得對呀!

咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢?

我成日都係男裝去ga啦! 由其係H&M添! 跟本d Sales 唔會理你! 如果其他舖頭試就會去d相熟而知我係一名CD的舖頭試! 而家好多舖頭其實都唔太介意招呼CD的! 由其係"王祖南"出現後,我0地更加受惠了! ^^
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-27 23:26 發表   6 ]/ h; g) _) Z; N, ^8 n8 y
我都用男裝去買,男生也可以買女內衣啊,說送女友就行了,
0 n; C. m8 ^7 d8 }9 m如果cd去,被看穿反而麻煩
# Y* X9 @( t* E3 ]: J
! H1 {% k. ~7 @/ y, G9 Q: Pameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似日本人咁開通, 令人側目影響人生意就過意不去了!^^

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-28 01:50 發表   
4 K# x+ Q9 W, b" P( G1 d  u$ b( V$ Q: g5 ^
' Y' V8 d# _* {8 D. U* I; H( T0 o/ \
ameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似 ...
5 d; Z9 D1 e, V7 J如果我能知道台灣有哪家店歡迎cd的(或不介意cd上門的),我也會去的,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我都係以男兒身去買
8 ^+ A4 ]# Y# r3 J+ M' Q, G/ i話送比女朋友咪得囉,最緊要講得岩個size就得喇
+ I9 c1 I* }% s, r& J# d( x: ^2 x5 W# Q& E
最多咪補多句 [萬一唔岩size 可唔可以囉黎換size or 其他款] 咁就ok喇

我都是男裝時去買
& D9 l; J) N, ?9 C0 o試身都是" y) j2 |) B* {, v' W
冇咩問題
0 S. G- m0 M6 d  I女裝去試她們可能有奇異眼光
8 S' p* n$ |1 x7 p男裝去試她們可能覺得新奇 + k8 A$ d$ z  u+ y
還會給你意見

引用:
原帖由 wadee 於 2010-7-28 11:29 發表   
( D: x; G0 C% |# I" s) ]: A+ c我都是男裝時去買
( \' ]$ v+ T" R2 j5 [( C) e試身都是
' j1 h6 v; a# E& J* [; M" i6 w% M冇咩問題( S* N- I! z0 r0 H+ Y, {
女裝去試她們可能有奇異眼光
4 k) Z( e1 Q  ]# B" w9 M' E+ p4 V6 b男裝去試她們可能覺得新奇
7 k+ w/ e4 M  M' X# m6 Z. e2 U還會給你意見
% p* T  H1 ~( L7 b/ M
8 R2 k. y3 ?$ P1 @/ i/ n8 j7 Y是啊! 絕對認同!

cd去買衫隨時弄巧反拙!男裝去試雖然未必有得試,不過至少比較難比人覺得係變態

去買女裝外卅內衣時,是男仔身去買" [& O& T( k: z
又未試過以男仔身拎女裝入試身室試...  
$ d: B7 e; h/ |3 k. Y- S% j有冇姊妹可以分享下經驗呢?

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-28 16:06 發表   ' K8 [. N9 a: K, T0 S& j
去買女裝外卅內衣時,是男仔身去買& E1 ]% B" z* G7 O
又未試過以男仔身拎女裝入試身室試...  : s* W; s+ S$ n% W6 f
有冇姊妹可以分享下經驗呢?
+ Z; X! t2 R" H; M' r# ^: ^! ^# d

/ T1 ?& K( q3 a0 x6 A- G雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..$ c1 j; a: j4 K. [0 ~' q# W; \! r# W
8 u/ w9 U, H9 O9 j% t3 ~' v: F
啲大公司多數話至多只可拎3件衫去試身室(如H&M,UNIQLO,而Esprit outlet就5件max),通常我會拿幾件女裝,再夾1件男裝(如牛仔褲)咁拎去男試身室。! e# Y3 M3 [; K. ]# Z' Q# s

( r2 P" ~- p" b; Y. _) L$ I不過就唔好拎埋衫架入去,你揀衫時只拎件衫。因你在更衣室門口佢地多數會替你拆衣架比你試,你唔想比人知你拎左女裝的話,你只係手拿幾件衫,同佢講你拿左多少件,佢就會比你入去而唔會check你拎左多少件。若唔拎衫架入去,你甚至乎可全部係女裝咁拎入去都得,反正唔會check你。