嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD或男兒身去買女裝?

CD或男兒身去買女裝?

想請問各位去買女裝外卅內衣時,你地係CD左後去買或是男仔身去買架呢?
/ }( ~0 {! d5 O  |# D2 f0 f; A2 g# `+ a! ^
若CD左,又有冇人發覺?
3 s: _' w) D# b' U0 r$ Q8 e7 h7 @$ J* {
咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢? " d# e% |0 f3 Z8 q
# F6 s. b! J7 P8 ^5 b/ ]. Y6 h: t
thanks ^^
7 W6 C8 `/ m& C2 H/ V0 \% h) o; j& `+ E" P0 @2 l
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
兩樣都有, 睇下咩場合同地方啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-27 18:56 發表   
. y, c$ p7 U8 n  I1 d6 d兩樣都有, 睇下咩場合同地方啦
+ n, u2 w7 |7 _) F: q7 l$ F- r; Q' L
& @( _9 F$ s+ b. h2 C# _: N3 Z
咁在咩場合你會以男卅女打扮去買野呢?

男生也可以買(女性)內衣吧, q( E% w& T$ l/ M2 b, W  N2 l
怎麼你們好像都感覺很困難一樣???. L- ^* v- @8 j* ^

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-7-27 19:20 發表   7 V/ E+ h1 Y0 {$ @
男生也可以買(女性)內衣吧, ^0 O, u0 s( R5 @  H
怎麼你們好像都感覺很困難一樣???
" a& S# U" A% t# g) Y  X
) l2 T( z# i3 Z

2 T! x# x( d8 b9 [: D; P- a6 S只是好奇一問而已..
" j9 f3 C0 K/ C. U6 q我自己當然試過男兒身去買,不過感覺若CD比較好。
' c; c( m2 x% z* n$ }我唔識化妝,所以想問問有冇人CD去,了解下

回復 3# kr_12 的帖子

有時如果買內衣嘅話就會著女裝(cd)去買, 如果買襪呀, 鞋呀或者買衫都多數會著男裝去買

我想cd去買女裝既衫  不過依家冇咩錢-___-

其實男女都得 = w =
' ?1 v: g2 T3 ], R) \4 W4 g; i看你在意否

我都用男裝去買,男生也可以買女內衣啊,說送女友就行了," h( V* S7 z" B2 E( V
如果cd去,被看穿反而麻煩
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-27 23:26 發表   
4 G$ J/ H  X2 _) m6 t我都用男裝去買,男生也可以買女內衣啊,說送女友就行了,2 l# e7 ?/ n9 K1 n0 Z7 t  z8 {
如果cd去,被看穿反而麻煩
1 ^: ~9 ~$ n' H1 O$ N
2 y- j- ^0 I1 e# v7 e
嗯..你也說得對呀!

咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢?

我成日都係男裝去ga啦! 由其係H&M添! 跟本d Sales 唔會理你! 如果其他舖頭試就會去d相熟而知我係一名CD的舖頭試! 而家好多舖頭其實都唔太介意招呼CD的! 由其係"王祖南"出現後,我0地更加受惠了! ^^
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-27 23:26 發表   
8 }' N1 G) w. U8 M我都用男裝去買,男生也可以買女內衣啊,說送女友就行了,
9 ?" V0 i4 S5 h9 i$ k$ D% D4 q如果cd去,被看穿反而麻煩
3 z+ R$ p! I0 F7 @2 Q0 z. f, z# z7 }5 I% p3 C
ameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似日本人咁開通, 令人側目影響人生意就過意不去了!^^

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-28 01:50 發表   9 N" d; ], E& O: G+ h5 H! {
8 P* Q3 I% J+ _  @+ q: D# |
) n' f) s" @1 m: d6 u
ameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似 ...
4 b5 E- k) _3 [如果我能知道台灣有哪家店歡迎cd的(或不介意cd上門的),我也會去的,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我都係以男兒身去買
+ p: i* ?8 r9 x: V: A4 \話送比女朋友咪得囉,最緊要講得岩個size就得喇8 H1 d3 \5 D9 _' W2 ?0 V
" \7 J  w4 E. ~( f. r" Z
最多咪補多句 [萬一唔岩size 可唔可以囉黎換size or 其他款] 咁就ok喇

我都是男裝時去買
7 b# g  d$ w3 n- ]  u& j試身都是
! V0 ]4 G' [" u( W  r冇咩問題0 M' R0 v0 ~4 n
女裝去試她們可能有奇異眼光
. t: m/ @2 ~: C4 e( `8 Q男裝去試她們可能覺得新奇
; H5 k6 t3 K  Q還會給你意見

引用:
原帖由 wadee 於 2010-7-28 11:29 發表   1 _8 X7 L1 \; j2 i7 h, X' u
我都是男裝時去買 $ h: `  G/ [& e6 E- k$ `
試身都是( X; C6 w$ ]* c) n1 o: o/ v
冇咩問題2 B0 e  |, Y. i# t/ L7 c
女裝去試她們可能有奇異眼光& I5 g, p7 u% b; {1 K, `
男裝去試她們可能覺得新奇
  [5 G6 F  K. b: ?0 A* m還會給你意見
/ l/ V/ ?% D: [6 z- y$ w; w
. d2 Q- R5 [0 l4 ~% r7 Z1 W
是啊! 絕對認同!

cd去買衫隨時弄巧反拙!男裝去試雖然未必有得試,不過至少比較難比人覺得係變態

去買女裝外卅內衣時,是男仔身去買+ S. f! M8 u  p3 Y$ ^/ J
又未試過以男仔身拎女裝入試身室試...  
5 [% @: I! i: ^  v  u有冇姊妹可以分享下經驗呢?

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-28 16:06 發表   : \! w8 I* a( p% Q
去買女裝外卅內衣時,是男仔身去買" Z0 n& y& i" u' Y
又未試過以男仔身拎女裝入試身室試...  
6 K! }4 j3 _# r" W( ~) a) T; T  ~有冇姊妹可以分享下經驗呢?
2 {; J  Q  J3 d( q  D. V4 S% D1 [; U
1 ?$ x; {& s1 x# V* i- }2 @( n) ^
雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..4 R9 ?+ t3 q; x# a% }. V
) d, p. B) K9 U- N. T0 c5 i* G
啲大公司多數話至多只可拎3件衫去試身室(如H&M,UNIQLO,而Esprit outlet就5件max),通常我會拿幾件女裝,再夾1件男裝(如牛仔褲)咁拎去男試身室。/ M% \1 f1 V5 ^+ _6 ?5 o

8 D; {: D9 T/ |- c" I. G* O不過就唔好拎埋衫架入去,你揀衫時只拎件衫。因你在更衣室門口佢地多數會替你拆衣架比你試,你唔想比人知你拎左女裝的話,你只係手拿幾件衫,同佢講你拿左多少件,佢就會比你入去而唔會check你拎左多少件。若唔拎衫架入去,你甚至乎可全部係女裝咁拎入去都得,反正唔會check你。