嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD或男兒身去買女裝?

回復 12# CECI 的帖子

真係多得王先生=___=但我覺得都唔一定易買左。始終人地係扮野同有人幫佢買=.=( n  I+ y$ @- ]- `
只要大擔出手就可以。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表   4 N7 ^3 y, T/ p7 r7 h; F- J3 v. L
' n* L) l* M) Q8 f/ x: u

8 i) B! m+ V4 w# W4 ^' x" {* F: L雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..
# i' {* m6 w8 W+ v/ u% j8 y0 q
# [5 U$ y% V7 `/ @1 Y$ M. _啲大公司多數話至多只可拎3件衫去試身室(如H&M,UNIQLO,而Esprit outlet就5件max),通常我會拿幾件女裝,再夾1件男裝(如牛仔褲)咁拎去男試身室。# y' V& M4 n- |  d
...
8 ]  k; V5 V& @  ]% Y' B# `: e2 w3 z1 G7 ?4 z
完全同意! 反而MAPLE我未試過去買0野! 唔知有冇姊妹們有經驗呢?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都男兒身去買!!
/ Q& v' v3 M. |6 ^9 ], `一開始會害怕~甚至心跳一百多!!雙手發抖...很羞!!
  ^7 z( I$ {2 Y& q# x# R5 ~所謂~熟能生巧....
# b+ \, G) |! q! J! e
5 ?# a# A. ]  [- d& n' H後來我都很大方的直接去買~
" Y& n' U, X% e6 {% A7 }4 p# @別人異樣眼光~那又如何?!
0 z) w( _% S& x3 R# W我花錢~你賺錢...有何不對?!

i never try before!!

有冇人以男身份試過去G2000 / Mango / 其他小型女裝店買女裝?

引用:
原帖由 xup654m3 於 2010-7-29 03:22 發表   1 G2 ^7 n! |: i$ w
我都男兒身去買!!# S% P# [. t2 T) O7 o
一開始會害怕~甚至心跳一百多!!雙手發抖...很羞!!
$ z% ]/ [3 }& Y所謂~熟能生巧....
" Q( ]  m: r: {" w- n9 }9 n9 s
" c: e( m' X' w後來我都很大方的直接去買~) [, T# j; @' ?! I5 v
別人異樣眼光~那又如何?!
4 S& y6 U5 W  Y/ X  H我花錢~你賺錢...有何不對?!
& e- H' d6 a$ Y( B5 \

M' Q- c3 t( u9 ~) B3 p- J"心跳一百多!!雙手發抖" <- 呢啲感覺先最超超超正, 好似同女神表白咁, It is better than sex!!!
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-29 10:41 發表   
, @/ F* F3 ~! m, G1 k! V% c  B有冇人以男身份試過去G2000 / Mango / 其他小型女裝店買女裝?
2 z! l: }% B  ?8 @" ^* v( U. d  [$ T, w2 w" N
去過 H&M, uniqlo,  Mango, Viola 呢啲買便服同 OL suits, F. i$ q) E& N& b( K
G2000 未去過, 有網友話臨收工時段, 人少啲會入去試OL suits, OL 裙, 啲sales 都無問題5 i: z2 b" e7 W7 o" V
千期唔好以為自己好索 , 著住條裙行出去舖面 , 應該無問題嘅
9 v5 L3 A; z- F# w$ C
: D6 [" O1 |* s$ K6 J近來愛日本嘢, 就去CWB東角laforet, 金百利,旺角家樂商場啲boutique仔, 唔知幾好招呼
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

[quote]原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表# M" a1 v0 o$ V, P9 f& [0 b" v9 S7 @
雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..
* w, N: f2 s1 m9 l! U3 s

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-30 19:34 發表   # H8 Q" h8 F# m
[quote]原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表
: n2 ]$ s/ j; X, W& x  p3 b" X( L  Y雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..% _+ v2 H- x4 T- }6 u0 l
' f& \# P; j+ c
..............????!!

小妹去百利買衣裙有這樣的真故事
1 X, k9 N% Q) j, M2 bhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=

引用:
原帖由 joey221 於 2010-7-31 09:53 發表   8 _+ ?- C8 U: j' d! c0 {% z2 H8 n1 ?+ g
小妹去百利買衣裙有這樣的真故事
2 Z  v/ M" Z- G4 j/ O5 ], |. Jhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=
  I5 Z' S0 r' m. ^6 P, c
5 C) \% v5 Q& c5 c: }您不滿足訪問這個版塊所需的條件。! o2 r( C) H/ Z8 \6 k( Q
   訪問條件: CD點數 > 10
$ k% v% L: s+ w   您的信息: CD點數 = 2   ; p) g- X' z0 N( i2 ]

+ k6 x! h" [  n" T0 I

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-29 11:44 發表   3 m5 |& r1 v, N9 q, h

% x6 h7 H1 n7 v2 y4 d( j' }* d3 Y% m$ l4 ~( j9 R: M1 t2 C! h5 ]
去過 H&M, uniqlo,  Mango, Viola 呢啲買便服同 OL suits( p/ T3 G  Z  `
G2000 未去過, 有網友話臨收工時段, 人少啲會入去試OL suits, OL 裙, 啲sales 都無問題
" G# q# W$ d) z: F$ a  k. w/ I千期唔好以為自己好索 , 著住條裙行出 ...
( A' B4 J7 g, w6 n0 @/ M1 c- b3 M* h+ T9 w
Heel姐, 請問你到CWB東角laforet, 金百利等買野, 那裡的店舖有試身室嗎? 買的貨品是否種類很多呢? 行街街下次老友我好唔好呀? 你知我住邊ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我就唔好夠膽 cd 出街

引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-27 18:44 發表   # ?& {- i9 m4 B1 |0 F: A
想請問各位去買女裝外卅內衣時,你地係CD左後去買或是男仔身去買架呢?- i& x3 i* e: I: v* r  u0 m
/ L; C  e% [3 x6 E! l: X# f
若CD左,又有冇人發覺?6 C! G1 f5 V- u5 k3 N% r
: l5 J4 X4 N* Y! O# O9 ]
咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢? ( D  V% Z. p8 B5 {# ^$ [+ E; O

1 H+ O4 c  }# [. b' Q8 S# P- Mthanks ^^
9 t% F0 K$ A& T5 F3 e
# a& p0 }0 q# N: o) r
我反而唔想cd去買既原因係我唔會比機會人話我干犯行為不檢,而且而家好多人接受男仔買女人野,仍地寧願知都唔想見到,但生意既事有錢就要做,就係咁簡單
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

I only wear man'wear to buy cloth to cd.....

咁你地會唔會平時都照著女裝出街,只不過係女裝t-shirt + 褲等等?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-31 15:40 發表   : I! ?4 P7 Y$ G( ~6 c9 T# B
, d0 x9 _- c/ n
6 ]% T* {) ?. o
Heel姐, 請問你到CWB東角laforet, 金百利等買野, 那裡的店舖有試身室嗎? 買的貨品是否種類很多呢? 行街街下次老友我好唔好呀? 你知我住邊ga啦!
+ Z# E: l  c8 R+ `: v! ^; R$ V4 k9 ?% j! D+ @- U2 B& ]9 \
啲boutique仔唔一定有fitting room 㗎, 有我都唔會開口要試. 依家唔少女裝free size或只分大中小碼,
" {: D9 _( e3 }- i8 T5 w4 U
" L1 K2 p* i9 z0 @9 ?: y3 m8 P3 h4 Z所以好多boutique仔唔預客試, 除非緞質裙,禮服, suits 呢啲無彈性嘅質料造嘅衫喇.
6 ?0 W$ A; D- }% c9 \8 `0 S; {/ l/ u
欄街我好隨意, 星期六多行CWB, 睇吓有無機會喇.

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-28 01:50 AM 發表   7 a3 b" q. B9 M. U
% \, W: X* r$ C! c  q

) H' ?3 j- r; Wameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似 ...
% A! `# F  p& D+ f6 z" g1 G/ l2 U3 R5 |2 \
Ceci 姐, 有無地址提供呀? PM我丫 Thx

我通常上網訂炸..

引用:
原帖由 joey221 於 2010-7-31 09:53 AM 發表   
; y6 {- U+ \6 b+ N小妹去百利買衣裙有這樣的真故事
  s" \, |  p* Whttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=
9 q+ t: r/ w& Q5 ?2 Y# i
您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成
' @2 [: z6 ~; u9 S7 O5 \
+ g! L7 V5 P/ w2 z/ F6 X您不滿足訪問這個版塊所需的條件。
* F" H0 c. k3 B$ Q  L   訪問條件: CD點數 > 109 j0 d1 F, S/ M! g$ q
   您的信息: CD點數 = 2