嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD或男兒身去買女裝?

回復 12# CECI 的帖子

真係多得王先生=___=但我覺得都唔一定易買左。始終人地係扮野同有人幫佢買=.=
/ _8 b) F8 T8 _4 h$ R5 [* ?7 J" m- y只要大擔出手就可以。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表   0 X6 J1 S3 U/ m! o
; l3 J9 `0 q$ H6 R
- U* d9 d6 a. q# p
雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..# D$ N! e3 E0 d

; ]+ r4 T, p% l0 m( e6 R啲大公司多數話至多只可拎3件衫去試身室(如H&M,UNIQLO,而Esprit outlet就5件max),通常我會拿幾件女裝,再夾1件男裝(如牛仔褲)咁拎去男試身室。
3 V4 c* Z2 `3 l! Y$ K! |; K8 ?7 ] ...
; r. ]: q0 \0 `

% \4 W$ S, `( E3 U3 J( j7 G完全同意! 反而MAPLE我未試過去買0野! 唔知有冇姊妹們有經驗呢?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都男兒身去買!!4 V; E1 h% T# ]
一開始會害怕~甚至心跳一百多!!雙手發抖...很羞!!
- n& d6 @0 S: q2 a3 |3 J8 u所謂~熟能生巧....
1 Q) h+ I4 R& f3 r3 f
% C9 F! |# z& e4 r. t* o; j; S後來我都很大方的直接去買~
2 f8 Q4 t4 b5 A  r0 ~) V# T別人異樣眼光~那又如何?!) X8 K2 E1 {2 k, c
我花錢~你賺錢...有何不對?!

i never try before!!

有冇人以男身份試過去G2000 / Mango / 其他小型女裝店買女裝?

引用:
原帖由 xup654m3 於 2010-7-29 03:22 發表   
# k9 ~- Q# g1 }5 ~/ L( Q5 l3 Q我都男兒身去買!!! F2 y! `" `# H( A  ^- e- |8 F5 T
一開始會害怕~甚至心跳一百多!!雙手發抖...很羞!! $ y9 @  @' N) s* v$ P
所謂~熟能生巧....
4 l" D; W& w5 W! {) ?0 R
3 t% I- s4 m' ^; y$ C後來我都很大方的直接去買~5 ^. h8 E; v# a$ E3 s- X
別人異樣眼光~那又如何?!* h& h: ~/ q4 b6 I
我花錢~你賺錢...有何不對?!
  C0 h2 {6 j3 a3 F: L9 w1 k5 x" K, H. w) T
"心跳一百多!!雙手發抖" <- 呢啲感覺先最超超超正, 好似同女神表白咁, It is better than sex!!!
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-29 10:41 發表   
: K- i: p" \  J8 X* I: p2 Y  @有冇人以男身份試過去G2000 / Mango / 其他小型女裝店買女裝?
8 \+ d% f/ @/ R) h1 N6 N+ H
$ Q, l+ G3 S9 |' K- U0 `$ ^去過 H&M, uniqlo,  Mango, Viola 呢啲買便服同 OL suits" c* t4 e; }1 j) f
G2000 未去過, 有網友話臨收工時段, 人少啲會入去試OL suits, OL 裙, 啲sales 都無問題
3 q1 ~3 F7 ^" Q3 N& a千期唔好以為自己好索 , 著住條裙行出去舖面 , 應該無問題嘅
6 ?3 H: w. v/ s: s2 e
9 z) e  t$ j. H1 D) a. b/ Z近來愛日本嘢, 就去CWB東角laforet, 金百利,旺角家樂商場啲boutique仔, 唔知幾好招呼
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

[quote]原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表+ _* K- N" T1 x! P% x
雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..
6 s& L' U3 J) Q/ @$ D5 Q: D

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-30 19:34 發表   
3 X! C" U; R2 O: F- [$ J9 ^[quote]原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表
& X1 e9 g6 y# @; w雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..8 Y4 t6 G0 ]  N8 ^" I. h
  u- \8 X5 d! Z, H/ u..............????!!

小妹去百利買衣裙有這樣的真故事( D6 L2 ~& X: f
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=

引用:
原帖由 joey221 於 2010-7-31 09:53 發表   $ \. _8 E  @) |" Y5 ?1 E' [, H7 H# _
小妹去百利買衣裙有這樣的真故事
- D- e' H" o( P8 {& k6 G' v8 lhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=
# a1 H% d) s3 A: B- u8 N  E
2 K+ P  t3 n7 K* P! m
您不滿足訪問這個版塊所需的條件。  [  g) D$ H! K( j+ e
   訪問條件: CD點數 > 10
* Z  g( [+ q6 W, c* g   您的信息: CD點數 = 2   
  d9 P% h5 U9 E$ l0 N# M
+ b* r- F# p3 R4 Y* e

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-29 11:44 發表   1 W! o: T% F& c, n7 k6 \
) w8 w9 K+ _7 ]+ E+ t

! a; N1 d" L1 r" g. A$ i; i( k& N去過 H&M, uniqlo,  Mango, Viola 呢啲買便服同 OL suits3 a* @; a6 J  I% ?
G2000 未去過, 有網友話臨收工時段, 人少啲會入去試OL suits, OL 裙, 啲sales 都無問題
4 `' T  F9 T8 `& p/ U; V千期唔好以為自己好索 , 著住條裙行出 ...
2 e) p5 P7 W3 {  n; P
' @1 j9 Z9 k* [6 Z: DHeel姐, 請問你到CWB東角laforet, 金百利等買野, 那裡的店舖有試身室嗎? 買的貨品是否種類很多呢? 行街街下次老友我好唔好呀? 你知我住邊ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我就唔好夠膽 cd 出街

引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-27 18:44 發表   
; O. T' `' \0 L1 w1 p想請問各位去買女裝外卅內衣時,你地係CD左後去買或是男仔身去買架呢?
* w6 P5 R2 b: `: n9 O5 ?7 `" _
$ K1 I) h; V0 `- W" f8 V1 k; H' M9 w若CD左,又有冇人發覺?
- o3 P( A0 {3 o3 @3 q9 u. x! M+ p/ _) `3 i( n1 i' Y+ g5 E5 Z
咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢?
( w! J: D+ @3 v3 K9 B. e) }6 ]) ]7 k, q
thanks ^^
+ l( ]2 Y% F& \3 Q, v) w
5 d3 w4 J7 c9 x$ G9 n/ B0 J* I我反而唔想cd去買既原因係我唔會比機會人話我干犯行為不檢,而且而家好多人接受男仔買女人野,仍地寧願知都唔想見到,但生意既事有錢就要做,就係咁簡單
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

I only wear man'wear to buy cloth to cd.....

咁你地會唔會平時都照著女裝出街,只不過係女裝t-shirt + 褲等等?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-31 15:40 發表   * B" a$ j0 l  e% L8 O

4 |9 @4 o# f, Y0 J: K7 Y& F
  D6 ]" n& P5 f" L+ IHeel姐, 請問你到CWB東角laforet, 金百利等買野, 那裡的店舖有試身室嗎? 買的貨品是否種類很多呢? 行街街下次老友我好唔好呀? 你知我住邊ga啦!
" p- v% m1 M  v
4 {. N  H6 {) [4 D% ~* D
啲boutique仔唔一定有fitting room 㗎, 有我都唔會開口要試. 依家唔少女裝free size或只分大中小碼, ' t9 o# a& E" X1 e8 x+ b

/ p, j% P5 N- O* F所以好多boutique仔唔預客試, 除非緞質裙,禮服, suits 呢啲無彈性嘅質料造嘅衫喇.8 t  p) f7 r2 N

8 V4 Z) h4 b( L! {9 e2 P欄街我好隨意, 星期六多行CWB, 睇吓有無機會喇.

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-28 01:50 AM 發表   
. X" K0 j4 S2 m0 {* x+ A2 l, y2 d9 K( c5 o; u# T% n
$ c; D1 W* z( Y' {
ameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似 ...
% T1 T# P, V9 N7 @' G+ t+ |% Z$ O9 T1 d, Q2 K, b& |( F
Ceci 姐, 有無地址提供呀? PM我丫 Thx

我通常上網訂炸..

引用:
原帖由 joey221 於 2010-7-31 09:53 AM 發表   
& D3 W* C- g( i0 l$ C% Y; F小妹去百利買衣裙有這樣的真故事( I5 q! f) X8 Z" N
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=
5 o4 r: [. P; i( c' B您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成
8 e3 x9 P4 ~! w) @# V3 V
$ P5 z( c; S3 w: |您不滿足訪問這個版塊所需的條件。
- e$ ~/ \2 H! H$ J   訪問條件: CD點數 > 10
) K1 o, i6 p0 G% r1 r8 [   您的信息: CD點數 = 2