嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD或男兒身去買女裝?

回復 12# CECI 的帖子

真係多得王先生=___=但我覺得都唔一定易買左。始終人地係扮野同有人幫佢買=.=5 Y# D* q6 V3 h- |) a1 U: [
只要大擔出手就可以。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表   
6 L0 H$ @) P' @2 u' L
  i* Q  ~% x/ h5 a" N4 g
& [* |- k! l1 a# n. Y* r7 Q雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..
* |8 s$ O% y+ }* @! |, R/ K4 ~5 Z7 c) n& B1 a
啲大公司多數話至多只可拎3件衫去試身室(如H&M,UNIQLO,而Esprit outlet就5件max),通常我會拿幾件女裝,再夾1件男裝(如牛仔褲)咁拎去男試身室。* C; T) H, s: [3 [3 F  w
...
" ^2 q5 ]8 `2 p6 Q2 Z2 x+ J: D; p: }5 ~  ^! l" j
完全同意! 反而MAPLE我未試過去買0野! 唔知有冇姊妹們有經驗呢?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都男兒身去買!!5 V7 U! j7 X+ t  \5 T" N3 ]" d3 |7 _0 v
一開始會害怕~甚至心跳一百多!!雙手發抖...很羞!!
0 X9 y8 u  F% k; y7 _  u7 G) d5 ~- N所謂~熟能生巧....; |( `! E6 y2 Z0 p" Q

5 M6 Y: K8 r, m& S後來我都很大方的直接去買~
6 J. B' u0 U2 n6 K# z別人異樣眼光~那又如何?!
% z6 R8 F7 t, P: b6 W8 R$ ^" M我花錢~你賺錢...有何不對?!

i never try before!!

有冇人以男身份試過去G2000 / Mango / 其他小型女裝店買女裝?

引用:
原帖由 xup654m3 於 2010-7-29 03:22 發表   3 L" p% `+ V) }6 i. F( ~  D6 l
我都男兒身去買!!
7 [. L5 k& ]: ^7 V* h一開始會害怕~甚至心跳一百多!!雙手發抖...很羞!! 1 P: `) ]- |1 Q; M
所謂~熟能生巧....- Q$ ^8 c3 R# [+ y1 N' @5 k

! k0 [: [+ v+ X* r* \9 f4 W% e後來我都很大方的直接去買~  F% X" _) o( O
別人異樣眼光~那又如何?!
0 R4 W) ^: Z4 h8 Z5 e: U我花錢~你賺錢...有何不對?!
5 j' c: g* _8 n) ^1 \( \
8 m4 c( v8 w( ?& U
"心跳一百多!!雙手發抖" <- 呢啲感覺先最超超超正, 好似同女神表白咁, It is better than sex!!!
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-29 10:41 發表   % v7 y2 I% t4 q- p. a# {
有冇人以男身份試過去G2000 / Mango / 其他小型女裝店買女裝?
" D) u8 p+ k! Z1 Y1 D5 R

/ R7 Z% W# Q$ e去過 H&M, uniqlo,  Mango, Viola 呢啲買便服同 OL suits
. E3 J# s; D( n) F8 IG2000 未去過, 有網友話臨收工時段, 人少啲會入去試OL suits, OL 裙, 啲sales 都無問題
7 J% x, ]" d7 K$ z" t: ]# T千期唔好以為自己好索 , 著住條裙行出去舖面 , 應該無問題嘅 " J6 e8 w/ K7 m* l' n  _- u) w

7 g. D+ h  m) P1 v4 ]* k4 z; L近來愛日本嘢, 就去CWB東角laforet, 金百利,旺角家樂商場啲boutique仔, 唔知幾好招呼
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

[quote]原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表
- {5 g3 Q/ ]- L7 K! g+ x* l1 i1 T雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..! k' I* F0 f2 E" g

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-30 19:34 發表   " p% a# [7 ^+ [& i; U
[quote]原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表
; |) T5 H# T! |1 G& X9 _7 l雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..
7 ^0 Q! }5 \. R1 B6 ^  J
( g; M7 H! ]9 q6 B, J8 i) o..............????!!

小妹去百利買衣裙有這樣的真故事. A% R3 d: l( Y$ W
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=

引用:
原帖由 joey221 於 2010-7-31 09:53 發表   3 T2 I$ Y8 L' H4 O
小妹去百利買衣裙有這樣的真故事
: S: R7 x  s% c/ Nhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=
5 d( V8 {" H; ^6 g4 d
4 V9 Z6 q4 T6 \6 C( K7 L* m, E$ }
您不滿足訪問這個版塊所需的條件。7 F% C3 a, U4 S
   訪問條件: CD點數 > 10
5 m9 f6 D& \0 _# t# ^3 A- A   您的信息: CD點數 = 2   
6 S( R+ c8 B! y- J. A& t
+ m  ]. ^7 r3 a( e

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-29 11:44 發表   / O/ G, T" Q5 ]! }* q$ b
9 A" J6 x! T+ u, m6 F/ }3 j

- s. V2 @% q, f0 Z去過 H&M, uniqlo,  Mango, Viola 呢啲買便服同 OL suits1 `( t  l$ w" ?
G2000 未去過, 有網友話臨收工時段, 人少啲會入去試OL suits, OL 裙, 啲sales 都無問題* q% n1 M8 ~1 \  }
千期唔好以為自己好索 , 著住條裙行出 ...
# q2 h. T% J7 D
% W6 K% m5 d  @/ u. T7 ]4 oHeel姐, 請問你到CWB東角laforet, 金百利等買野, 那裡的店舖有試身室嗎? 買的貨品是否種類很多呢? 行街街下次老友我好唔好呀? 你知我住邊ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我就唔好夠膽 cd 出街

引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-27 18:44 發表   
0 i: x3 @, W! `* x! i5 N) e想請問各位去買女裝外卅內衣時,你地係CD左後去買或是男仔身去買架呢?
9 R; c0 z3 n3 }/ ]
% M( t7 D0 v! a3 F+ B  x若CD左,又有冇人發覺?+ s" J! D5 i" R. ]

1 W! M; O0 |/ A4 B+ u  [+ |2 d咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢? . c/ k, B& P! f: C; C

- V# s0 a3 L% [5 O9 U& Z, Q& p# sthanks ^^
* i1 h8 ?: v# f4 |. N
6 P5 [5 y1 a0 y& k
我反而唔想cd去買既原因係我唔會比機會人話我干犯行為不檢,而且而家好多人接受男仔買女人野,仍地寧願知都唔想見到,但生意既事有錢就要做,就係咁簡單
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

I only wear man'wear to buy cloth to cd.....

咁你地會唔會平時都照著女裝出街,只不過係女裝t-shirt + 褲等等?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-31 15:40 發表   
3 }3 E5 A  O. r  A/ R7 c9 t" G2 S8 B! a  @
. V* q. [, W+ W; \. y* F
Heel姐, 請問你到CWB東角laforet, 金百利等買野, 那裡的店舖有試身室嗎? 買的貨品是否種類很多呢? 行街街下次老友我好唔好呀? 你知我住邊ga啦!
+ ]/ u: P+ t( w) X- V
) g2 t" j8 N2 W
啲boutique仔唔一定有fitting room 㗎, 有我都唔會開口要試. 依家唔少女裝free size或只分大中小碼,
4 K- G0 C/ C% t7 Z; f: y1 p4 L4 F$ I/ S: G5 g6 O; Z
所以好多boutique仔唔預客試, 除非緞質裙,禮服, suits 呢啲無彈性嘅質料造嘅衫喇.9 v# ^9 B  T' p% y

$ V9 q! O/ t4 G3 Q! g欄街我好隨意, 星期六多行CWB, 睇吓有無機會喇.

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-28 01:50 AM 發表   + r1 |3 x7 J: N  M
( I( p+ X. R9 J+ f4 \- [
7 w2 U5 C5 J* H5 o" a5 s. c/ H$ p* T3 ~
ameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似 ...
$ F" q5 m8 O" G* T/ s# O- V/ |4 B7 r1 e
Ceci 姐, 有無地址提供呀? PM我丫 Thx

我通常上網訂炸..

引用:
原帖由 joey221 於 2010-7-31 09:53 AM 發表   7 w) V) F+ C* R5 L7 h6 z
小妹去百利買衣裙有這樣的真故事$ t8 l; s: o+ [3 U: w8 j* V/ ]% b
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=
# w! C! Y9 N4 ~& Y0 p
您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成
* p7 U" r' _1 f, h: |# n) u. ]" o/ T5 o6 E' N
您不滿足訪問這個版塊所需的條件。5 W; [9 @" C) I6 p: D* E1 W
   訪問條件: CD點數 > 10( U; W! q# a  r! q
   您的信息: CD點數 = 2