嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD或男兒身去買女裝?

回復 12# CECI 的帖子

真係多得王先生=___=但我覺得都唔一定易買左。始終人地係扮野同有人幫佢買=.=9 u% L' m! z5 t9 z. i
只要大擔出手就可以。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表   3 \- x' u$ C9 Y1 S6 k0 j  d
! F* t; i8 \' w. d, C, v

) z5 E" t! q! t/ U' `4 i9 ^( u雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..
' W4 h' o' e, z  Z  L( @2 d6 I7 a
: l4 r8 G1 X1 O! D- |啲大公司多數話至多只可拎3件衫去試身室(如H&M,UNIQLO,而Esprit outlet就5件max),通常我會拿幾件女裝,再夾1件男裝(如牛仔褲)咁拎去男試身室。
( Q/ X! C; E- k& D& G* O4 L5 |1 r' n ...
" I1 i; E! S/ N. J2 G. P6 J  {" L2 o' e1 R
完全同意! 反而MAPLE我未試過去買0野! 唔知有冇姊妹們有經驗呢?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都男兒身去買!!% b$ F6 O: V( r) P
一開始會害怕~甚至心跳一百多!!雙手發抖...很羞!!
4 W3 U. o+ L. r所謂~熟能生巧..... u# R* I* G3 E- [, U3 D9 E
* z% X9 N: K! [$ @  c$ U
後來我都很大方的直接去買~
" x  }1 \4 W9 P, X別人異樣眼光~那又如何?!
1 q: ]! L& C$ P! A6 Y我花錢~你賺錢...有何不對?!

i never try before!!

有冇人以男身份試過去G2000 / Mango / 其他小型女裝店買女裝?

引用:
原帖由 xup654m3 於 2010-7-29 03:22 發表   7 _4 J+ t" u5 i6 t# p/ D& G: \( ]
我都男兒身去買!!; M- p5 y5 b4 X$ ^0 Y$ h
一開始會害怕~甚至心跳一百多!!雙手發抖...很羞!! + ~# p5 V1 b# W- o9 N% ]: u" P
所謂~熟能生巧....
0 E1 W( m. K. L* x
( F, ]; \9 G- f  i# }; p- s後來我都很大方的直接去買~6 r5 ~9 U# m% {3 c+ G! G: c( g+ q
別人異樣眼光~那又如何?!& P+ Y/ w" O* Q; t1 B) P' L- N
我花錢~你賺錢...有何不對?!
& P) K6 C5 o9 w0 R
# K! c6 Q; I2 X8 M$ I) i; p"心跳一百多!!雙手發抖" <- 呢啲感覺先最超超超正, 好似同女神表白咁, It is better than sex!!!
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-29 10:41 發表   9 p( q$ H! o1 J. j0 X* }
有冇人以男身份試過去G2000 / Mango / 其他小型女裝店買女裝?
/ ?% \# y6 @. v, ?! a6 x4 L! |( T
, O! d) q8 v# \/ f6 t) B# [去過 H&M, uniqlo,  Mango, Viola 呢啲買便服同 OL suits
8 [+ P. g+ H% ?G2000 未去過, 有網友話臨收工時段, 人少啲會入去試OL suits, OL 裙, 啲sales 都無問題9 U, S2 `/ _- |( X' I
千期唔好以為自己好索 , 著住條裙行出去舖面 , 應該無問題嘅
! r. Q2 u( c4 u, x: A* D, \/ X& x( D
近來愛日本嘢, 就去CWB東角laforet, 金百利,旺角家樂商場啲boutique仔, 唔知幾好招呼
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

[quote]原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表
; `8 h5 K& N: x3 G- P; ~# }& p- |雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..
$ u. u9 g& A7 G5 m& @

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-30 19:34 發表   ; M3 }( _% j6 v& E
[quote]原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表% [; @- L) i/ l# m* r4 N* p
雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既... F  O$ d  ^0 j: V: k
1 p; d: ~; y, [2 v7 }
..............????!!

小妹去百利買衣裙有這樣的真故事
% Q/ y0 }. z$ k( j' F9 Vhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=

引用:
原帖由 joey221 於 2010-7-31 09:53 發表   9 _3 P3 L+ z. J7 s: a
小妹去百利買衣裙有這樣的真故事& g5 w  P7 W# Q5 H
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=
2 ~6 I+ }" P& Q" i

' C* R: k( ^( x6 {) s2 X& B您不滿足訪問這個版塊所需的條件。
  x" F) U6 |1 ?  Y* u! {7 @! G& r! D   訪問條件: CD點數 > 10
/ p0 r0 ]* b7 `7 g# G' E   您的信息: CD點數 = 2   ) K$ P# w& E# U: {1 L

/ v- z1 N. v5 y0 v

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-29 11:44 發表   & ?1 X5 A: b* D$ n( U4 U

D( u6 @( S5 e/ z! q# c6 c0 h% B* |, Q4 a- X( t
去過 H&M, uniqlo,  Mango, Viola 呢啲買便服同 OL suits% J1 D+ V3 x4 x. A+ s
G2000 未去過, 有網友話臨收工時段, 人少啲會入去試OL suits, OL 裙, 啲sales 都無問題3 _& O6 w. e7 u/ _9 k2 J) K1 a! R/ V
千期唔好以為自己好索 , 著住條裙行出 ...
4 P, Y! g- n3 |# A, \8 ~3 {0 z: m  `+ J+ P) p  f& d5 ~/ R
Heel姐, 請問你到CWB東角laforet, 金百利等買野, 那裡的店舖有試身室嗎? 買的貨品是否種類很多呢? 行街街下次老友我好唔好呀? 你知我住邊ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我就唔好夠膽 cd 出街

引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-27 18:44 發表   
+ |( e& u; j  E2 O想請問各位去買女裝外卅內衣時,你地係CD左後去買或是男仔身去買架呢?1 a) k5 ^5 P+ v2 f

% x% I% ?2 D9 E, P9 X9 w若CD左,又有冇人發覺?
+ D! _4 K0 R! V9 B
8 m+ S: k5 R2 e' {7 P咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢?
6 a4 M1 u# w7 u$ w1 G1 }( p! H- a6 R/ F6 q
thanks ^^
8 _5 k( D+ H% H2 E* @) o9 |$ D# }( M/ U. ]+ |
我反而唔想cd去買既原因係我唔會比機會人話我干犯行為不檢,而且而家好多人接受男仔買女人野,仍地寧願知都唔想見到,但生意既事有錢就要做,就係咁簡單
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

I only wear man'wear to buy cloth to cd.....

咁你地會唔會平時都照著女裝出街,只不過係女裝t-shirt + 褲等等?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-31 15:40 發表   
# k% Q0 S4 D6 J! u9 ~& |  ~
& z7 k6 Q( f$ J& E! ^/ w
7 \4 [* V* \) U/ L( [# r4 pHeel姐, 請問你到CWB東角laforet, 金百利等買野, 那裡的店舖有試身室嗎? 買的貨品是否種類很多呢? 行街街下次老友我好唔好呀? 你知我住邊ga啦!
$ e0 [2 l; s4 K" Z
$ P2 U. O) H% s* L. g
啲boutique仔唔一定有fitting room 㗎, 有我都唔會開口要試. 依家唔少女裝free size或只分大中小碼,
0 v% Z+ v, |/ \
  i) M2 {8 Y, A& v* H所以好多boutique仔唔預客試, 除非緞質裙,禮服, suits 呢啲無彈性嘅質料造嘅衫喇.
5 ]8 x& I: [) e4 E+ C6 i$ }% k* S, g% ?
欄街我好隨意, 星期六多行CWB, 睇吓有無機會喇.

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-28 01:50 AM 發表   4 q: n5 T+ |! i$ m( H

. S3 T" t5 \" T# e* p( E
6 E5 x$ A. t6 C' W2 sameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似 ...
0 _4 z8 S8 N' [$ C7 c) X* P! t
5 C- h) K8 p9 {9 S9 W- Q" K
Ceci 姐, 有無地址提供呀? PM我丫 Thx

我通常上網訂炸..

引用:
原帖由 joey221 於 2010-7-31 09:53 AM 發表   * ^! V- T, B$ L; T& F
小妹去百利買衣裙有這樣的真故事7 x8 f9 r+ y4 a
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=
3 p5 b$ {9 b% ?4 U. L2 e
您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成
3 [# F+ c) g$ r# `3 g7 l9 M! ~+ e, K: B( R) _) b
您不滿足訪問這個版塊所需的條件。! W& m: ~) A, {5 k
   訪問條件: CD點數 > 10
" E( h) A/ N4 Q1 f. Q4 B   您的信息: CD點數 = 2