嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖)

我下一次也想去cos...
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我原本今年去嫁....
" Y( j/ i9 |4 F2 h/ }7 ]( S不過...>”<

其實有無人求証到?
3 |. {- W+ Q1 |, d8 j- O3 c果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...4 ?, o" T) N  F8 v5 I! E/ X/ X

" ~3 \- C8 s6 D: j* M變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)
, o/ H% }3 s9 U* L8 z更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎...

己證實是女生,此POST己完.....

回復 23# applechoi 的帖子

另一個同佢比差幾級......但2個都係女黎

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-8-6 02:38 發表   , `$ g. y, S( O) m7 F
其實有無人求証到?
  {# c! L1 R9 N果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...
/ M2 f6 n- {1 q5 A+ {( b8 A  H3 I4 m( h+ y+ \+ ]0 t) o
變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)
+ D, |2 j: \! B7 }6 V+ H3 s' ~更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎 ...
1 i1 b* I! \( P% f' ~, u

# T& \! ]8 m$ E2 O  d" ]好耐無見lu.. 但係扮聲總係覺得好似係cd最難做ge一樣...
. F; V/ _9 E2 U1 c2 y(定係因為自已唔係太識唱歌? (歌到讀書咁..W))0 A! |  K" S: O
0 L. n7 ^' @& U9 r9 p* F
引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   $ O' ~5 O. m8 y( W
7 Y# U- ^7 ]+ l+ }6 c
* f& `; K( v5 T0 `# a我想問...點證實..?) c  Z" v- j9 i- n6 P
原來我睇都會有睇錯ge 時侯...

完來我沒有記錯~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-8-6 04:40 發表   
  F% x1 x8 H& }來我沒有記錯~!
# B7 g2 F% h+ D# q  q2 h; P; q0 p
- u' t9 c+ y7 Y, S5 c----------------------我是分隔線---------------------------
2 T! l& C# i7 q6 H, @4 I我覺得佢女仔樣丫
' R- i8 \) Z+ p8 U點解咁多人話佢似男仔呢@@~

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-8-6 00:11 發表   1 _6 p" A/ I* Q. Z; x! e/ j8 ]/ T
我下一次也想去cos...
: V7 L6 t' i% N# }" S頭像相中人是你嗎~
3 c8 j& o  }/ ]* I+ Q8 ]是的話已經可以出COS了

引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   7 r9 J. Q. G' {$ Q1 `
6 j% O/ v9 j& V8 p) W0 J% @" f點證實呢???

我成日都打錯字....orz

究竟佢係男定女呢?
( l1 L0 [+ k0 d! z* a7 R睇第一張似男,第二張似女多d

我...無晒頭緒......

有人話男wor .........

好靚女wo, 真係男黎? ; ?+ l( ~* K* `5 b) |
眼紅~

好令令令女丫~~~我鍾意

真係吾講吾知係男仔.

等我仲以為佢係女仔黎天@@

很可愛...................

eye make up are nice