嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖)

我下一次也想去cos...
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我原本今年去嫁.... $ q0 E* r, N" {- K4 b+ ~1 b& B
不過...>”<

其實有無人求証到?
- _1 k1 @' d1 d果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...' s/ K7 a, i% Z  h/ k! X7 M* a) {

1 I" l3 x9 \8 J6 v+ \4 F: r變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)) I$ R5 U& T" ?8 |' \
更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎...

己證實是女生,此POST己完.....

回復 23# applechoi 的帖子

另一個同佢比差幾級......但2個都係女黎

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-8-6 02:38 發表   
, b1 G# `. \3 n6 A) E, Q. l6 d其實有無人求証到?8 t4 J2 Q; l" h4 ]4 E) |( a9 K' i
果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...$ w. p+ P1 H" T( B. n) I  W8 X
- Y& R2 c9 K( ?7 C6 l- L
變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)
+ V% Z, h) X0 F更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎 ...
' R$ {+ J9 V2 X. ~  Z) s7 i

5 v! E" u8 S! ^( P7 Y( K好耐無見lu.. 但係扮聲總係覺得好似係cd最難做ge一樣...1 T" M# L1 M) N! |) X" {9 W1 D6 y
(定係因為自已唔係太識唱歌? (歌到讀書咁..W))
! q. e5 a! Q4 T- Q! V6 `* `6 l; [9 N6 |: g% w0 z, u6 C8 S
引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
( W0 b4 K3 x1 A& M# q" Q3 D己證實是女生,此POST己完.....
; h0 |1 t3 x; d$ V4 W4 J

: U  ^& w7 @4 ]0 i4 b7 g9 z我想問...點證實..?
  C! }" V( @7 ~ 原來我睇都會有睇錯ge 時侯...

完來我沒有記錯~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-8-6 04:40 發表   
% Z, Q# w8 U/ x. |7 L! [  X來我沒有記錯~!
0 ?( J1 ~2 {' p: F# B) n1 M
6 V$ a/ I2 g! H$ {# O; T+ \5 k& o----------------------我是分隔線---------------------------
1 H& f0 V1 J5 \6 Q: s; n我覺得佢女仔樣丫
( v! {* e1 p- q4 @/ h& h8 s8 A點解咁多人話佢似男仔呢@@~

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-8-6 00:11 發表   
* `; K8 z" V6 w* r! `我下一次也想去cos...
/ e; f1 b. g+ ?* \% J( w4 i! z頭像相中人是你嗎~3 ~0 @% i! E( {# n4 k- n
是的話已經可以出COS了

引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   ! v* d! _) n/ W. M
己證實是女生,此POST己完.....
4 v) i7 n( i6 U2 s6 F( Y0 r* _& ~
點證實呢???

我成日都打錯字....orz

究竟佢係男定女呢?" T) s( O% p0 N# d
睇第一張似男,第二張似女多d

我...無晒頭緒......

有人話男wor .........

好靚女wo, 真係男黎? ! ?+ F7 n+ @) h
眼紅~

好令令令女丫~~~我鍾意

真係吾講吾知係男仔.

等我仲以為佢係女仔黎天@@

很可愛...................

eye make up are nice